#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene için bir şey demek haksızlık olur ama ilk sene yetersizdi

Hoca geldikten sonra 5 asistmi ne yapmıştı onun da 3 tanesi herkesin yendiği Karabük'e karşıydı

Garry-Gomis iş birliği oyun çözüyordu.2.döneminde ise o olaylardan sonra bambaşka hal aldı

Dediklerinde haklısın gitsin diye mobbing yapıldı ama acaba düşünüyorum o mobbing yapılmasaydı Feg böyle kendini kanıtlama kaygısına düşer miydi ?

Keza Belhanda'ya herkes sallarken hoca güvenip takımda tuttu Ts maçından sonra ligin son bölümüne kadar bizi taşıyan oyuncular içerisindeydi

Onyekuru'ya herkes söverken ısrarla oynatması sonunda bugün bile bir çok kişinin keşke alsaydık moduna gelinmesi

Onun öncesi Ndiaye satışı alternatifsiz kaldıktan sonra Donk sürprizi hocanın böyle ufak tefek dokunuşları oluyor

Feghouli'ye lider oyuncu diyen biri boş yere o işlere girdiğini düşünmüyorum
Ondan önceki senede de Mariano ve Belhanda uyumu yabana atılmamalı, çoğu pas kanalına giriyordu zira her şey gol veya asist de değildir.

Feghouli duygusal bir adam ilk geldiği dönem ona önem verse o dönemde de ciddi katkısı olurdu, hoca Garry, Donk gibi adamlarla iyi anlaşsa da bazı oyunculara mesafeliydi.

Neyse benim bahsettiğim geçen yıl zaten, mobbing yaparak performans kamçılaması olduğunu da pek düşünmüyorum ben açıkçası. İyi yönetilenler kadar kötü yönetilen süreçler de var.

Onyekuru konusunda da ben hep oynamalı demiştim, bu tarz skorer adamların oynatılması gerekir ve farklı bir adam olduğu için hocanın vazgeçmemesini normal karşılıyorum he Garry bok gibi olmasa belki o da silinirdi.

Hiç geriye gelme gibi bir derdi yoktu Keramettin. Hatta bulduk bi para için gelen, bunu nasıl koşturacağız geriye diye düşündüğümü bile hatırlıyorum. Aydın’ın dediği gibi hatta çalım bile zor atıyordu. Yani o dönem gerçekten kötüydü. Kızağa çekildiğinde çalıştı veya hoca kazandı bilemem o kadarını tabi de.

Bundan bişi olmaz Sinan en azından geri geliyor diye düşündüğümü hatırlıyorum ben.
Abi hangi dönemden bahsettiğini anlamış değilim lakin bu adam tek maçta oynadı, ondan önce savunma katkısı vermedi diyorsan da deplasmandaki Fener maçını açıp tekrar izlemeni tavsiye ederim, o maç Garry'i %100lük bir pozisyona sokmuş maç boyu da sürekli bekine yardım etmişti ki biz o dönemden zaten bahsetmiyoruz.

Ki biz geçen sezondan bahsediyoruz şu an, geçen sezon Akhisar maçı sonrası, kasıtlı olarak, mobbing uygulanıp Feghouli oynatılmamıştır, Avrupa maçlarında kadroya dahi alınmamıştır, elde adam kalmadığında zorunluluktan Kayseri maçında tercih edilip şova başlamış ve takımı 3 kulvarda şampiyon yapmakta başrolü oynamıştır.

Bu arada ben hoca değilim, kimi oynatacağı onun tercihidir ama Feghouli sürecinde iyi niyetli bir yaklaşım yok, hoca oynatmayarak kamçıladı yaklaşımını doğru bulmuyorum o yüzden.

Bu adaama dusmanmis gibi bakan arkadaşlar hangi ruh halinde ve sebebi nedir inanin merak ediyorum
Kendisi bulunmaz hint kumasi degil ama takımda sirittigini düşünmüyorum. Yeri dolar lakin hoca tutuyor kendisini bu cok net.
Bizede saygi duymak düşer

Lafım elestirenlere degil adama daha geldigi ilk dakkadan itibaren sacma şekilde hater olanlara

Thumbs up

Bi thumb da kripto fln diyen mala

Belhanda iyi kotu ayri konu ama savunanlari ciddiye alacak olsak net EPL oyuncusu :)

Yahu su kraldan cok kralcilar beni sasirtiyor ve uzuyor. F. Terim Fegh konusunda net mobbing uyguladi. Yani F. Terim hata yapti demek kimseyi kucultmez. Hata yapti deyince kimse elindeki 8 sampiyonlugu almaz.

Abi hangi dönemden bahsettiğini anlamış değilim lakin bu adam tek maçta oynadı, ondan önce savunma katkısı vermedi diyorsan da deplasmandaki Fener maçını açıp tekrar izlemeni tavsiye ederim, o maç Garry'i %100lük bir pozisyona sokmuş maç boyu da sürekli bekine yardım etmişti ki biz o dönemden zaten bahsetmiyoruz.

Ki biz geçen sezondan bahsediyoruz şu an, geçen sezon Akhisar maçı sonrası, kasıtlı olarak, mobbing uygulanıp Feghouli oynatılmamıştır, Avrupa maçlarında kadroya dahi alınmamıştır, elde adam kalmadığında zorunluluktan Kayseri maçında tercih edilip şova başlamış ve takımı 3 kulvarda şampiyon yapmakta başrolü oynamıştır.

Yok yok ilk dönemde hatırlarsın. Hoca geldikten sonra habire çıkarıyordu oyundan Sinan’ı alıyordu. Tudor döneminde de deplasmanlarda hiç iyi değildi. 2. yıl yaz kampında ne olduysa hoca yeterli de görmedi. İşin açığı ilk yılında çok bile oynadı bence. Aynı şeyi 2.yılda da yaptı hoca. Çok kendi başına oynuyordu. Gerçi şimdi Diagne işinin yürütülme şekline bakınca, satabilmek için böyle bir yola da girmiş olabilirler tabi. Geçen yıl da üstüne koyarak, yavaş yavaş aldı formayı. Ya da gitmeyeceğim ama çok çalışıp paramı hakedeceğim demiştir hocaya. Öyle almıştır.

Hoca ile arasında bir şeyler yaşanmış ve hoca takıntı yapmış da olabilir Keramettin. O konuda bir bilgim yok. Kendi bireysel performansından öte hocanın istediklerini yapmamışsa kesik yemesi de normal bence. Geriye dönmüyordu bu haspam. Yalandan pres yapıyordu.

Ondan önceki senede de Mariano ve Belhanda uyumu yabana atılmamalı, çoğu pas kanalına giriyordu zira her şey gol veya asist de değildir.

Feghouli duygusal bir adam ilk geldiği dönem ona önem verse o dönemde de ciddi katkısı olurdu, hoca Garry, Donk gibi adamlarla iyi anlaşsa da bazı oyunculara mesafeliydi.

Neyse benim bahsettiğim geçen yıl zaten, mobbing yaparak performans kamçılaması olduğunu da pek düşünmüyorum ben açıkçası. İyi yönetilenler kadar kötü yönetilen süreçler de var.

Onyekuru konusunda da ben hep oynamalı demiştim, bu tarz skorer adamların oynatılması gerekir ve farklı bir adam olduğu için hocanın vazgeçmemesini normal karşılıyorum he Garry bok gibi olmasa belki o da silinirdi.

Bence olay iki yönlü

Transfer sezonu devam ederken ya hoca ya başkanın bazı oyuncular Istanbul'dan ayrılmak istemiyorlar tarzı bir açıklaması vardı.Yüksek maaşından dolayı-gelen teklifden dolayı kurtulmak istenildi bu gerçek.Sonra mobbing yapılmaya başlandı gitsin diye

Transfer sezonu bittikten sonra ise Feg kadroda kaldı hoca oynatmamaya başladı.Süre aldığı dakikalarda varlık gösteremedi vs.

Büyük ihtimal dediğin gibi duygusal olduğundan dolayı performans düşüşü olmuş olabilir

Sonra hoca bu açıklamayı yapmıştı Eylül ayında

Yani beklentisi olmasa,umursamasa bu tepkiyi vermezdi,hiç sallamazdı bile görmezden gelir devre arası postalardı

Neyse yani bu olayların domino etkisi tarzı bir rolü olduğunu düşünüyorum

Sezon başından itibaren o güven verilseydi belki daha da iyi oynardı orasını da kestirmek güç tabi

Bence olay iki yönlü

Transfer sezonu devam ederken ya hoca ya başkanın bazı oyuncular Istanbul'dan ayrılmak istemiyorlar tarzı bir açıklaması vardı.Yüksek maaşından dolayı-gelen teklifden dolayı kurtulmak istenildi bu gerçek.Sonra mobbing yapılmaya başlandı gitsin diye

Transfer sezonu bittikten sonra ise Feg kadroda kaldı hoca oynatmamaya başladı.Süre aldığı dakikalarda varlık gösteremedi vs.

Büyük ihtimal dediğin gibi duygusal olduğundan dolayı performans düşüşü olmuş olabilir

Sonra hoca bu açıklamayı yapmıştı Eylül ayında

Yani beklentisi olmasa,umursamasa bu tepkiyi vermezdi,hiç sallamazdı bile görmezden gelir devre arası postalardı

Neyse yani bu olayların domino etkisi tarzı bir rolü olduğunu düşünüyorum

Sezon başından itibaren o güven verilseydi belki daha da iyi oynardı orasını da kestirmek güç tabi
Bu açıklamayı hatırlıyorum da doğru düzgün oynatılmadığı konusunda iddialıyım o süreçte TS 3-0 öndeyken alınmıştı mesela bir de malum ilk yarı 3 sakat verdiğimiz Bursa maçında yürüyerek sakatlanmıştı hatta ben o dönem artık o da takımı sallamıyor demiştim.

Eldekini değersizleştirdik o süreçte ama bir şeyler iyi gitti adam toparladı. Yine de fiziksel olarak çok bir farkı yok, eski fiziksel durumu olsa zaten bize düşmezdi.

bide bu arkadaşı 10 milyona yollasak. harika bir gece olmaz mı ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt