- 18 Temmuz 2009
- 81.734
- 238.687
- 5.093
Ondan önceki senede de Mariano ve Belhanda uyumu yabana atılmamalı, çoğu pas kanalına giriyordu zira her şey gol veya asist de değildir.Geçen sene için bir şey demek haksızlık olur ama ilk sene yetersizdi
Hoca geldikten sonra 5 asistmi ne yapmıştı onun da 3 tanesi herkesin yendiği Karabük'e karşıydı
Garry-Gomis iş birliği oyun çözüyordu.2.döneminde ise o olaylardan sonra bambaşka hal aldı
Dediklerinde haklısın gitsin diye mobbing yapıldı ama acaba düşünüyorum o mobbing yapılmasaydı Feg böyle kendini kanıtlama kaygısına düşer miydi ?
Keza Belhanda'ya herkes sallarken hoca güvenip takımda tuttu Ts maçından sonra ligin son bölümüne kadar bizi taşıyan oyuncular içerisindeydi
Onyekuru'ya herkes söverken ısrarla oynatması sonunda bugün bile bir çok kişinin keşke alsaydık moduna gelinmesi
Onun öncesi Ndiaye satışı alternatifsiz kaldıktan sonra Donk sürprizi hocanın böyle ufak tefek dokunuşları oluyor
Feghouli'ye lider oyuncu diyen biri boş yere o işlere girdiğini düşünmüyorum
Feghouli duygusal bir adam ilk geldiği dönem ona önem verse o dönemde de ciddi katkısı olurdu, hoca Garry, Donk gibi adamlarla iyi anlaşsa da bazı oyunculara mesafeliydi.
Neyse benim bahsettiğim geçen yıl zaten, mobbing yaparak performans kamçılaması olduğunu da pek düşünmüyorum ben açıkçası. İyi yönetilenler kadar kötü yönetilen süreçler de var.
Onyekuru konusunda da ben hep oynamalı demiştim, bu tarz skorer adamların oynatılması gerekir ve farklı bir adam olduğu için hocanın vazgeçmemesini normal karşılıyorum he Garry bok gibi olmasa belki o da silinirdi.