İşte bu işe yaramazı Araplara iteleyip Banega gibi bir adam alsak doğru pası atan, iyi duran top kullanan, tek tek saymaya gerek yok herşeyi Belhanda'dan daha iyi yapan bir adamımız olurdu. Bunu yapacak 3 ayımız vardı. Hoca istemediyse burada eleştiri hocayı ne kadar sevsem de hocaya gider, hoca istedi de yönetim beceremediyse yönetime gider ama bunu da hiçbir zaman bilemeyeceğiz tabi.
Şu andaki kötü futbolu da sadece Belhanda'ya bağlamıyorum. Bir forvetimiz olmadığı aşikar. Beklerimiz rezalet, Marcao Paşa hala tatilde. Seri uyum sağlayamadı vs. Elbet bunların hepsinin farkındayım.
Asistin asisti çok saçma ve kaale almaya gerek olmayan bir istatistik. Defansın arkasına sarkan kanata, beke atarsın topu, 2 kişiyi oyundan düşürür yani o pasın, o adam da orta keser, içeri çıkarır gol olur o pası alkışlarım da Belhanda'dan öyle bir şey göremiyoruz maalesef. Hatta asistin asistini geçtim bu hafta Babel'in defansa çarpıp gol olan pozisyonunda Belhanda'ya "Ulan adam ne asist yaptı be, ne pas attı" demek ne kadar mantıklı mesela?
Belhanda'dan Snejider çıksın gibi bir derdim de yok. Öyle bir şey olması mümkün değil ben Sneijder'le kıyaslamam zaten. Biri dünya çapında bir adam diğeri kötü bir futbolcu. Ama her maç kontrol edemediği toplar, başlamadan bitirdiği ataklar, 2 metreye pas atamaması, normal bi pasın şiddetini ayarlayamaması vs. Forma numarasından, oynadığı mevkisinden bağımız olarak bir Galatasaray futbolcusundan bunları doğru yapmasını beklerim elbet. Özellikle 10 milyon bonservis verildiyse, bu adam yıllık 4 milyona yakın da para kazanıyorsa. Misal bu adam 8 ise ilk senesindeki Selçuk İnan çıksın en azından katkı olarak, bir Sosa çıksın.
Feghouli aldığı paranın çok daha fazla hakkını veren bir futbolcu bana göre.