#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika kupasina gittiginde Faslilar da bikmis adamdan. Galatasaray da oynadigi gibi oynamiyor demisler. Sadece-biz sikayetci degiliz yani. Adamin kafa kirik. Ruhu sakatlanmis. Yeteneksiz mi? Degil. Ama kafada sakatlik ayakta oldugu gibi cabuk gecmiyor.

Ben anlatamıyorum muhtemelen. Orada o topları atacak adamları alabilecek bütçen var mı?

21 hafta Eren kardeşimizin hiç araya koşmayışlarına atmadığı paslar için eleştirmek de normal değil. 2.asist istatistiği mevcuttu bu başlıkta. Bir arkadaş paylaşmıştı. Orada mevcut arkadaşın faydası. Asist yapan oyuncuya pası veren adam hep Belhanda olmuş.

Bu yıl Falcao ile birlikte gerekeni yapar. Herşeyin sorumluluğunu Tek oyuncuya indirgemek anlamsız. Diagne geldikten sonra bile orta sahamız çok daha iyi oynamaya başladı geçen yıl. Hangi şartlarda eleştiriyoruz bu arkadaşı? Önünde yanında süper arkadaşlar vardı da öyle mi kötüydü? Melo gibi arkasını toparlayan yok tabi. Ama bir Sneijdet çıksın istiyoruz bundan. Hayır Herşeyimiz tam bi bu eksikti yani iki yıldır.

Feghouli’nin yatarak kazandığı parayı konuşan yok ama Belhanda’nın maaşa gidiyor kafalar ilk hatasında.

Hasılı çok gereksiz ve temelsiz yükleniliyor. Daha iyisini istemezük de demiyoruz.

Feghouli ne zaman yatarak para kazanmis

Ben anlatamıyorum muhtemelen. Orada o topları atacak adamları alabilecek bütçen var mı?

21 hafta Eren kardeşimizin hiç araya koşmayışlarına atmadığı paslar için eleştirmek de normal değil. 2.asist istatistiği mevcuttu bu başlıkta. Bir arkadaş paylaşmıştı. Orada mevcut arkadaşın faydası. Asist yapan oyuncuya pası veren adam hep Belhanda olmuş.

Bu yıl Falcao ile birlikte gerekeni yapar. Herşeyin sorumluluğunu Tek oyuncuya indirgemek anlamsız. Diagne geldikten sonra bile orta sahamız çok daha iyi oynamaya başladı geçen yıl. Hangi şartlarda eleştiriyoruz bu arkadaşı? Önünde yanında süper arkadaşlar vardı da öyle mi kötüydü? Melo gibi arkasını toparlayan yok tabi. Ama bir Sneijdet çıksın istiyoruz bundan. Hayır Herşeyimiz tam bi bu eksikti yani iki yıldır.

Feghouli’nin yatarak kazandığı parayı konuşan yok ama Belhanda’nın maaşa gidiyor kafalar ilk hatasında.

Hasılı çok gereksiz ve temelsiz yükleniliyor. Daha iyisini istemezük de demiyoruz.

İşte bu işe yaramazı Araplara iteleyip Banega gibi bir adam alsak doğru pası atan, iyi duran top kullanan, tek tek saymaya gerek yok herşeyi Belhanda'dan daha iyi yapan bir adamımız olurdu. Bunu yapacak 3 ayımız vardı. Hoca istemediyse burada eleştiri hocayı ne kadar sevsem de hocaya gider, hoca istedi de yönetim beceremediyse yönetime gider ama bunu da hiçbir zaman bilemeyeceğiz tabi.

Şu andaki kötü futbolu da sadece Belhanda'ya bağlamıyorum. Bir forvetimiz olmadığı aşikar. Beklerimiz rezalet, Marcao Paşa hala tatilde. Seri uyum sağlayamadı vs. Elbet bunların hepsinin farkındayım.

Asistin asisti çok saçma ve kaale almaya gerek olmayan bir istatistik. Defansın arkasına sarkan kanata, beke atarsın topu, 2 kişiyi oyundan düşürür yani o pasın, o adam da orta keser, içeri çıkarır gol olur o pası alkışlarım da Belhanda'dan öyle bir şey göremiyoruz maalesef. Hatta asistin asistini geçtim bu hafta Babel'in defansa çarpıp gol olan pozisyonunda Belhanda'ya "Ulan adam ne asist yaptı be, ne pas attı" demek ne kadar mantıklı mesela?

Belhanda'dan Snejider çıksın gibi bir derdim de yok. Öyle bir şey olması mümkün değil ben Sneijder'le kıyaslamam zaten. Biri dünya çapında bir adam diğeri kötü bir futbolcu. Ama her maç kontrol edemediği toplar, başlamadan bitirdiği ataklar, 2 metreye pas atamaması, normal bi pasın şiddetini ayarlayamaması vs. Forma numarasından, oynadığı mevkisinden bağımız olarak bir Galatasaray futbolcusundan bunları doğru yapmasını beklerim elbet. Özellikle 10 milyon bonservis verildiyse, bu adam yıllık 4 milyona yakın da para kazanıyorsa. Misal bu adam 8 ise ilk senesindeki Selçuk İnan çıksın en azından katkı olarak, bir Sosa çıksın.

Feghouli aldığı paranın çok daha fazla hakkını veren bir futbolcu bana göre.

Zaten Galatasaray taraftarından başka Dünyada kendi futbolcusuna olumsuz eleştiriler getiren başka taraftar görülmemiştir?!..Bu, saçmalık olmaya saçmalık da çok matah bir şey söylediğini zanneden bu kadar kişinin bulunması ilginç?!..

Oysa büyük liglerde, TV de ağzımızın suyu akarak izlediğimiz, adeta profesyonellik ve istikrar abidesi nice futbolculara neler diyorlar neler? Sporla ve taraftarlıkla ilgisi olmayan aklı başında biri bunları okusa, insanlığından utanır, futboldan ve spordan tiksinir belki...Orta seviye İngilizceden başka yabancı dilim olmadığı için EPL den biliyorum, eskiden takip ettiğim birkaç site vasıtasıyla...

Forumlarda yazılanlara transfer yapacak kulüplerin itibar ettiği filan yok. Futbol bağımlı ve bağımsız en çok etmenin belirlediği bir spordur bildiğim kadarıyla ve o etmenler içinde bu tür platformlarda yazılıp çizilenlerin devede kulak kadar bile hükmü yoktur; burada iki kelime yazan, tüm Dünyanın kendisini ve forumu okuyup itibar ettiğini filan zannediyor herhalde; yok öyle bir şey...

Zamanında Melo için Juventus ve Brezilya forumlarında yazılanlara itibar etmek kimin aklına gelmiştir mesela?!..

Yeri geldiği için değinmek istedim...

Hocanın kızağa çektiği ve çekmekte haklı olduğu dönem.
Kesinlikle haklı değildi, yerine Sinan vs. oynadı ve hemen hemen hiç katkı veremedi. Oyuncu gitmek istemedi diye uzun süre oynatmayıp en sonunda zorunluluktan oynattı, adam da karakterli çıktıki bırakmadı mücadeleyi.

İşte bu işe yaramazı Araplara iteleyip Banega gibi bir adam alsak doğru pası atan, iyi duran top kullanan, tek tek saymaya gerek yok herşeyi Belhanda'dan daha iyi yapan bir adamımız olurdu. Bunu yapacak 3 ayımız vardı. Hoca istemediyse burada eleştiri hocayı ne kadar sevsem de hocaya gider, hoca istedi de yönetim beceremediyse yönetime gider ama bunu da hiçbir zaman bilemeyeceğiz tabi.

Şu andaki kötü futbolu da sadece Belhanda'ya bağlamıyorum. Bir forvetimiz olmadığı aşikar. Beklerimiz rezalet, Marcao Paşa hala tatilde. Seri uyum sağlayamadı vs. Elbet bunların hepsinin farkındayım.

Asistin asisti çok saçma ve kaale almaya gerek olmayan bir istatistik. Defansın arkasına sarkan kanata, beke atarsın topu, 2 kişiyi oyundan düşürür yani o pasın, o adam da orta keser, içeri çıkarır gol olur o pası alkışlarım da Belhanda'dan öyle bir şey göremiyoruz maalesef. Hatta asistin asistini geçtim bu hafta Babel'in defansa çarpıp gol olan pozisyonunda Belhanda'ya "Ulan adam ne asist yaptı be, ne pas attı" demek ne kadar mantıklı mesela?

Belhanda'dan Snejider çıksın gibi bir derdim de yok. Öyle bir şey olması mümkün değil ben Sneijder'le kıyaslamam zaten. Biri dünya çapında bir adam diğeri kötü bir futbolcu. Ama her maç kontrol edemediği toplar, başlamadan bitirdiği ataklar, 2 metreye pas atamaması, normal bi pasın şiddetini ayarlayamaması vs. Forma numarasından, oynadığı mevkisinden bağımız olarak bir Galatasaray futbolcusundan bunları doğru yapmasını beklerim elbet. Özellikle 10 milyon bonservis verildiyse, bu adam yıllık 4 milyona yakın da para kazanıyorsa. Misal bu adam 8 ise ilk senesindeki Selçuk İnan çıksın en azından katkı olarak, bir Sosa çıksın.

Feghouli aldığı paranın çok daha fazla hakkını veren bir futbolcu bana göre.

Berkan elbette Banega, Sneijder keşke olabilse böyle oyuncular. Ama cidden bu oyuncuların arkalarını da toplayan biri lazım. Banega’yı ben de istedim. Bu kadar acımasız eleştiri alacak bir şey yapmadı. Maaşını haketti mi bence hayır. Katılıyorum da. Ama bu demek değil ki bu adamın yaptığı tek iyi şey bile yok.

Kendi asistleri ortada. Diagne geldikten sonra hatta tam gol atamıyor diye eleştirildiği dönemde golleri de atmaya başadı. Adam kırık ama mücadeleden de kaçtığını görmedim ben misal.

Her maç iyi oynayacak diye bir beklentim de yok. 2 yıllık performansı onu takımda tutuyor bu lig için de yeterli bence.

Muhteşem paslaşan Beşiktaş’ı da gördük. Başakşehir’i gördük. 3.bölgedeki oyun görüşü gayet yeterli bence. Onyekuru aldı 90 metre sürdü top bi vurdu gol. Yani böyle gelişmedi ki 😊 Belhanda o geçişleri yapmak için para alıyor. İçeri deplase olması 10 dakika süren Eren’le olmayınca bu niye gol atmıyor havasına bürünüldü.

Mesela Sneijder’in pas almak için 60 dakika debelenmesini, deplase olmaktan yorulduğunu izleyenler Belhanda’yı izlerken bir de topsuz alanda ne yaptığına baksınlar. Denizli maçında çıldırdı yahu adam. Burada pas hatası tartışılıyor.

Ki 2 yıldır en iyi dönemleri Fernando’nun da iyi olduğu dönemler oldu genelde dikkat ettiyseniz. Kafası atıyor bi noktadan sonra, oyuna küsüyor, kırık. Bunlara lafım yok ama mücadeleyi de görmek lazım. Yalancı ve hızlı koşular yapan Ndiaye’den çok daha faydalı oldu misal.

Beyni çalışan orta sahamız ve ileri uç oyuncularımızla çok daha iyi oynayacak diye düşünüyorum. Dediğim yani bi hate durumu var adama. Çok manasız geliyor. Bu kadar gömülecek de bir adam değil hasılı bana göre.

Bakalım bu yıl yapamadıkları ile belki benim gözüme de batar.

belhanda konyaya gelince
uzaaaaa
dicem

belhanda annen ile ilgili görsel sonucu

Kesinlikle haklı değildi, yerine Sinan vs. oynadı ve hemen hemen hiç katkı veremedi. Oyuncu gitmek istemedi diye uzun süre oynatmayıp en sonunda zorunluluktan oynattı, adam da karakterli çıktıki bırakmadı mücadeleyi.

Keramettin çok kötü oynuyordu ya. Yapmayın gözünüzü seveyim. Sinan’a razı geliyorduk yani.🙄

Keramettin çok kötü oynuyordu ya. Yapmayın gözünüzü seveyim. Sinan’a razı geliyorduk yani.
Nasıl yahu adam tek maç oynadı o da Akhisar maçı, onda da takımın en çok mücadele eden oyuncusuydu sonra bir anda kızağa çekildi, fark yediğimiz maçların son 10 dksı oyuna alındı kasıtlı olarak. Onun yerine oynayan Sinan da bir şey oynamadı zaten.

Transfer döneminin sonunda da teklif gelen ama gitmek istemeyen oyuncular vardı deyip onu işaret etmişlerdi.

Adam ilk sezonunda da 7 gol 10 asistlik katkı verdi, sorun fizikselse hala iyi değil fiziksel olarak, o dönem yapılan mobbingdi bu çok bariz.

Fener maçındaki cezalar ve sakatlıklar olmasa yine oynatılmaz devre arası yollanmaya çalışılırdı.

Nasıl yahu adam tek maç oynadı o da Akhisar maçı, onda da takımın en çok mücadele eden oyuncusuydu sonra bir anda kızağa çekildi, fark yediğimiz maçların son 10 dksı oyuna alındı kasıtlı olarak. Onun yerine oynayan Sinan da bir şey oynamadı zaten.

Transfer döneminin sonunda da teklif gelen ama gitmek istemeyen oyuncular vardı deyip onu işaret etmişlerdi.

Adam ilk sezonunda da 7 gol 10 asistlik katkı verdi, sorun fizikselse hala iyi değil fiziksel olarak, o dönem yapılan mobbingdi bu çok bariz.

Fener maçındaki cezalar ve sakatlıklar olmasa yine oynatılmaz devre arası yollanmaya çalışılırdı.

Geçen sene için bir şey demek haksızlık olur ama ilk sene yetersizdi

Hoca geldikten sonra 5 asistmi ne yapmıştı onun da 3 tanesi herkesin yendiği Karabük'e karşıydı

Garry-Gomis iş birliği oyun çözüyordu.2.döneminde ise o olaylardan sonra bambaşka hal aldı

Dediklerinde haklısın gitsin diye mobbing yapıldı ama acaba düşünüyorum o mobbing yapılmasaydı Feg böyle kendini kanıtlama kaygısına düşer miydi ?

Keza Belhanda'ya herkes sallarken hoca güvenip takımda tuttu Ts maçından sonra ligin son bölümüne kadar bizi taşıyan oyuncular içerisindeydi

Onyekuru'ya herkes söverken ısrarla oynatması sonunda bugün bile bir çok kişinin keşke alsaydık moduna gelinmesi

Onun öncesi Ndiaye satışı alternatifsiz kaldıktan sonra Donk sürprizi hocanın böyle ufak tefek dokunuşları oluyor

Feghouli'ye lider oyuncu diyen biri boş yere o işlere girdiğini düşünmüyorum

denizli macinda + ondan önceki maclarda da 8 oynadi degil mi. bende maclari izliyor diye anlatiyorum

8 oynadığında da eskortluk görevini başarıyla yerine getirip bir de kırmızı yedi. Denizli maçında 8 oynadı yazmadım ki 🤔

Hiç geriye gelme gibi bir derdi yoktu Keramettin. Hatta bulduk bi para için gelen, bunu nasıl koşturacağız geriye diye düşündüğümü bile hatırlıyorum. Aydın’ın dediği gibi hatta çalım bile zor atıyordu. Yani o dönem gerçekten kötüydü. Kızağa çekildiğinde çalıştı veya hoca kazandı bilemem o kadarını tabi de.

Bundan bişi olmaz Sinan en azından geri geliyor diye düşündüğümü hatırlıyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt