#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda'dan neden nefret ediyorsun?
100 kere anlattim.
Daha gelmeden baska bir 10 no lazim veya 2 forvet alip 4-4-2 ye gecmemiz gerek dedim.
Tavirlari, halleri rezil (paso kirmiziya yakin)
1 mac iyide 6 mAc kötü
Schalke ve kiew döneminde de rezil di. O na ragmen hayvan gibi bonservis+ maas verdik
Daha ilk duyum geldiginde aninda dedim baska oyuncu gerek bu cöp gelmesin

Nee? Fortnite oynayamayinca kampi mi terk etmis.

Sakatlanma feyki atma artık top oyna
Geçen sene 2.yarıdaki belhandayi istiyoruz bide mümkünse ceza sahasına daha cok gir.

Yürü , bu millet arkandan gelecek.
#WinnerHanda

Tedavisine burada devam etmek istemis, kendini zorluyor bu konuda. Çok büyük cim bomlu oldu çok!
Renktas zaten saha icinde yaptigi bazı kekoluklar haricinde hem hocayla hem takımla iliskisinden karekterinin düzgün olduğu belli oluyor. Bu adam diagne degil yani. Ama bu isler ne yazık ki aidiyetle falan bi yere kadar oluyor. Sezona girerken bile şaşırttı bizi. Çok iyi girecek derken denizli maçında rezil oynadı. Hadi kayseride penalty ile kendini kurtardı diyelim. Yine hırslanmasi ve kendine gelmesi lazım. Geçen sene top kaybı ratio açısından en iyi topcularımızdan biriydi pek fark edilmese de. Yine o ayarı tutturması lazım mesela.
Bana göre yeni gelen topcular onun şansı.
Monotonluğunu kıracak ve diğer oyuncuların da kalibresi herkes tarafindan anlaşılınca (abartılı yorumlar var suan) forma mücadelesi harika bi vaziyet alacak. Eskisi gibi muhtaç değiliz ama yine de 10'a ihtiyacımız var.

bazı gsaray taraftarları tarafında bu adama yapılan haksızlık dünya tarihinde en son hz.ali'ye yapılmıştır

davan davamızdır reis, sen yürü millet yürüyecek arkandan

Zam talebi doğrumu acaba? Eğer doğruysa malesef bunu sahaya yansıtır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu kadroda tutmak ft’nin en büyük hatalarından birisi. Kendisi de anlayacak ama çok geç olduğunda. Linnes gibi bir görev adamını da harcadı buna dokunmamak için.

Kendini büyük bir yıldız , messi falan sanıyor ve bu hareketlerine yansıyor. Top kayıpları, kırmızı kartlar, hakemle dalaşmalar vs.. Ama gerçekte hiçbir üst düsey özelliği olmayan bi şovmenden başka bişey değil.

Şimdi de zam istiyormuş, yine kendini büyük bir yıldız sandığını için falcao maaşı istiyor muhtemelen

Bu aralar bilerek çok yalan haber yayılıyor.
Dikkat edelim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt