- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Hic birini de yapamiyor sorry mate
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic birini de yapamiyor sorry mate
belhanda'dan neden nefret ediyorsun?Belamizi istedik. Allah da belamizi verdi Belhanda ile
Biraz dillendirilmesi şart
1.siradan kupa kazandım diye kıskanıyorsun beni itiraf etHic birini de yapamiyor sorry mate
bos bos konusma1.siradan kupa kazandım diye kıskanıyorsun beni itiraf et
100 kere anlattim.belhanda'dan neden nefret ediyorsun?
Fas Milli Takımı teknik direktörü Vahid Halilhodzic, oyunculara Nargile ve Playstation’u yasakladı.
Tedavisine burada devam etmek istemis, kendini zorluyor bu konuda. Çok büyük cim bomlu oldu çok!Sakatlanma feyki atma artık top oyna
Geçen sene 2.yarıdaki belhandayi istiyoruz bide mümkünse ceza sahasına daha cok gir.
Yürü , bu millet arkandan gelecek.
#WinnerHanda
Renktas zaten saha icinde yaptigi bazı kekoluklar haricinde hem hocayla hem takımla iliskisinden karekterinin düzgün olduğu belli oluyor. Bu adam diagne degil yani. Ama bu isler ne yazık ki aidiyetle falan bi yere kadar oluyor. Sezona girerken bile şaşırttı bizi. Çok iyi girecek derken denizli maçında rezil oynadı. Hadi kayseride penalty ile kendini kurtardı diyelim. Yine hırslanmasi ve kendine gelmesi lazım. Geçen sene top kaybı ratio açısından en iyi topcularımızdan biriydi pek fark edilmese de. Yine o ayarı tutturması lazım mesela.Tedavisine burada devam etmek istemis, kendini zorluyor bu konuda. Çok büyük cim bomlu oldu çok!