- 3 Temmuz 2012
- 138.035
- 86.877
- 5.338
genel sohbette hepsiAslinda konuyu temizleseniz güzel olur, delinin biri kuyuya tas atti herkes pesinden gitti konu civik civik oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genel sohbette hepsiAslinda konuyu temizleseniz güzel olur, delinin biri kuyuya tas atti herkes pesinden gitti konu civik civik oldu.
genel sohbette hepsi
Biz bu belhandasporculari ikna edemiyoruz. Belhanda da cok konusulmaya degecek bir topcu degil zaten. Millet de konusacak, tartisacak baska konular buluyor.Aslinda konuyu temizleseniz güzel olur, delinin biri kuyuya tas atti herkes pesinden gitti konu civik civik oldu.
Olay burada basladi bi anda abi. gelip buraya takilalim diye gelmedi kimse. Zaten bi oyuncu iyi veya kötü oldugu icin cok konusulmaz ki. Öyle olsa messi basliginda adama her gun 100 sayfa yazi gireriz. Belhanda herkes tarafindan sevilen ama bi şekilde dillendirilemeyen bi oyuncu. Siz de seviyosunuz itiraf edinBiz bu belhandasporculari ikna edemiyoruz. Belhanda da cok konusulmaya degecek bir topcu degil zaten. Millet de konusacak, tartisacak baska konular buluyor.
İyi veya kotulugunden demiyorum yildik biktik laf anlatmaya calismaktan diye dedim. Aga o kadar seviyorum ki top her ayagina geldiginde tum sulalesini belirli dileklerle aniyorum.Olay burada basladi bi anda abi. gelip buraya takilalim diye gelmedi kimse. Zaten bi oyuncu iyi veya kötü oldugu icin cok konusulmaz ki. Öyle olsa messi basliginda adama her gun 100 sayfa yazi gireriz. Belhanda herkes tarafindan sevilen ama bi şekilde dillendirilemeyen bi oyuncu. Siz de seviyosunuz itiraf edin![]()
Şimdide senin profilini görüntülüyor. Tehlikeli biri olabilirne diyon la gulten 76 msj atmis belhandacilardan biktim dior uza
Belhandaci sadece bu forumda mi var? Kafasız mısın sen? Mesaj sayimiza gore mi ne hissedecegimize karar veriyoruz, bu nasil bir iqsuzluk?ne diyon la gulten 76 msj atmis belhandacilardan biktim dior uza
Küfür mü ettin naptin![]()
Siz ciddi manada kafayı sıyırmışsınız. Az once de senin profilini goruntulemeye calistim cok tehlikeliyim.Şimdide senin profilini görüntülüyor. Tehlikeli biri olabilir
Vurdur forumca kurtulalım demiştim rdaş
Mesaj sayimiza gore mi ne hissedecegimize karar veriyoruz, bu nasil bir iqsuzluk?
Sakin olalım Gülten beyBelhandaci sadece bu forumda mi var? Kafasız mısın sen? Mesaj sayimiza gore mi ne hissedecegimize karar veriyoruz, bu nasil bir iqsuzluk?
Cok atarli ya. Kufurlu fotolar falan atiyomus onceden. AgresifSakin olalım Gükten h/b?.
O zaman uzak durmakta fayda var Bel10dashCok atarli ya. Kufurlu fotolar falan atiyomus onceden. Agresif![]()