#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu belhandasporculari ikna edemiyoruz. Belhanda da cok konusulmaya degecek bir topcu degil zaten. Millet de konusacak, tartisacak baska konular buluyor.
Olay burada basladi bi anda abi. gelip buraya takilalim diye gelmedi kimse. Zaten bi oyuncu iyi veya kötü oldugu icin cok konusulmaz ki. Öyle olsa messi basliginda adama her gun 100 sayfa yazi gireriz. Belhanda herkes tarafindan sevilen ama bi şekilde dillendirilemeyen bi oyuncu. Siz de seviyosunuz itiraf edin 💪♥️

Olay burada basladi bi anda abi. gelip buraya takilalim diye gelmedi kimse. Zaten bi oyuncu iyi veya kötü oldugu icin cok konusulmaz ki. Öyle olsa messi basliginda adama her gun 100 sayfa yazi gireriz. Belhanda herkes tarafindan sevilen ama bi şekilde dillendirilemeyen bi oyuncu. Siz de seviyosunuz itiraf edin 💪♥️
İyi veya kotulugunden demiyorum yildik biktik laf anlatmaya calismaktan diye dedim. Aga o kadar seviyorum ki top her ayagina geldiginde tum sulalesini belirli dileklerle aniyorum.

F. Terim ne diyecekti? Cok kotu, verimsiz mi? F. Terim'i hic mi tanimiyorsunuz? Simdiye kadar hangi futbolcusunu satti? Adamin zaten en buyuk basarisi futbolcuyu idare etme :)
Ayrica hakli oldugu konu mevkisinde neredeyse tek. FFP'ye dua etsin

Neyse konuya geri dönelim...

Fatih Hoca iki senedir bir yemek yapiyor... Kimisi diyor bana fazla eksi, digeri diyor fazla tuslu. Ama bu yemek iki senedir basarili. Usta olarak diyor ki, kullandigim en önemli malzemelerimden bir tanesi Belhanda.

Yani, simdi bu adam kendi oynattigini kendi bilmiyorsa eger, ne hocadir, ne ustadir zaten...

Ama ben bu durumu daha öncede yasadim. Burada futbolu cok fazla bilen insanlar var. Elbette ki, herkes herkese yorum yapabilir. Ama sen nacizhane hocalarin fikirlerini yok sayarsan, o vakit esas sen kibirin Allahisin demektir.

Mesela Sneijder ile ilgili binlerce yorum okudum burada, yüzlerce tartismaya girdim 5 sene icinde. Bir burada Sneijder´in nasil futbolculugunu tarif edenlere, bir de Mourinho´nun tarifine baktim. Hic bir alakasi olmadigi gibi, tamamen zit... Apayri iki futbolcu.

Demekki taraftarlar hocalardan daha iyi anliyor, bu adamlar ile kupa kazananlar bilmiyor. Yani iki taraf var, biri bu isten anlamiyor. Ama profesyonelce buradan milyonlari kazanip, kupalari kaldiranlarin anlamayan tarafta olmasina inanmamiz güc acikcasi, ve ancak komik olur.

Bir hocayi elestirmek ayri, hocaligini tartismak ayri... Ama bu zaten bastan basa futbola temel bir saygi meselesidir gözümde. Ben hayatimda, buna riekerink bile dahil ki, profesyonel bir A Takim hocasi da degildi tam olarak (galiba birkac kisa tecrübe disinda), ama onun bile futbolu bilmedigini tartismamisimdir... Gözümde hatta iyi, kötüden ziyade, basarili ve basarisiz hoca ayrimi vardir.

Simdi Fatih Terim diyorsa ki Belhanda benim oyunum icin önemlidir, o zaman önemlidir aga...

- He, olurda o oyun ile ligi ilk sene 5. ikinci sene 3. bitirimisizdir, dersin ki yemisim senin oyunu. Ama durum farkli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt