- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.057
- 5.998
aslinda oynayacak durumda olmayacak son dk oyuna sokacaksin maskeyle gidip jailsonun agzini 2ye bolecek sakatligi bitene kadar cezali kalacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La sevgin yüzünden adam çenesiz kalacakBen istiyorum, emreyi yerden yere çarpışını emrenin yerde çırpınışlarıni görmek istiyorum!
Fener de sadece bizim maçlarla övünür, biz ise kupalarla övünürüz. Maça bakacaksak diğerleri de oynadı o maclarda.Belhandayla dört fb maci = 0 galibiyet
Istatistikler ortada.
Ercancim yanlis hatirlamiyorsam birinde tam gol geliyorum derken kirmizi gördü, birinde yerde yatarken gol yedirdi, birinde de ilk yarı boyunca kirmizi gormek icin çabaladı fakat başaramayınca devre arasinda oyundan alındı.Fener de sadece bizim maçlarla övünür, biz ise kupalarla övünürüz. Maça bakacaksak diğerleri de oynadı o maclarda.
Ben ercan değilim. Yazdıkların arasinda hiç hakem tarafindan yontuldugumuzu yazmamissin. Biri tac digeri sacma bir sari kart ve üzerine oynanan oyunlar, hatırlatayimErcancim yanlis hatirlamiyorsam birinde tam gol geliyorum derken kirmizi gördü, birinde yerde yatarken gol yedirdi, birinde de ilk yarı boyunca kirmizi gormek icin çabaladı fakat başaramayınca devre arasinda oyundan alındı.
Ercan degilim diyorsan degilsindir Ercancim hayırlı forumlar.Ben ercan değilim. Yazdıkların arasinda hiç hakem tarafindan yontuldugumuzu yazmamissin. Biri tac digeri sacma bir sari kart ve üzerine oynanan oyunlar, hatırlatayim