#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFNRLvsXYAEZhRj

Bu aşk öyle bir aşk ki, sizi tüketse de, öldürse de, bırakmayacaksınız.

Bu adam oynayacak demek duran toptan on direge orta acacagiz serbest vuruştan gol olmayacak demek.soldan yada sağdan orta acilsa kafa ile gol atamaz bu belhanda seri gibi sut çekemez top kaybı yapar yada hoca oynatsin görelim ya biz bu kadar takımı düşünür iken bu belhanda parayı cebe indirsin Fatih hoca da ısrarla oynatsin vardır bir bildikleri diyelim ...

Sağlam halinden ne hayır gördük ki maskeli halinden ne görelim. Kaldı ki kim olursa olsun yüzünde Bi maskeyle arızalı bir çeneye ne kadar verimli olabilir ki. Ama terim muhtemelen bunla başlayıp hem 10 kişi oynatacak hem de erken bir değişiklik yapmak zorunda kalacak.

Oyuna sonradan girip, maskeyi gören taraftarın sevinçten çıldırışı gözümün önünde. Karşıda bir tedirginlik, emre biz bittik diye söyleniyor... Kral kabeye saldiran müşrikleri def eder gibi kılıcını sallayacak! Arena gerçek anlamda arenaya dönüşecek, gladyatör gibi! Zaten kudurtucuydu şimdi tam bir 'maskeli bela' olacak, iyi ki sana sahibiz♥🤣

Belhandayla dört fb maci = 0 galibiyet
Istatistikler ortada.

Fener de sadece bizim maçlarla övünür, biz ise kupalarla övünürüz. Maça bakacaksak diğerleri de oynadı o maclarda.
Ercancim yanlis hatirlamiyorsam birinde tam gol geliyorum derken kirmizi gördü, birinde yerde yatarken gol yedirdi, birinde de ilk yarı boyunca kirmizi gormek icin çabaladı fakat başaramayınca devre arasinda oyundan alındı.

Ercancim yanlis hatirlamiyorsam birinde tam gol geliyorum derken kirmizi gördü, birinde yerde yatarken gol yedirdi, birinde de ilk yarı boyunca kirmizi gormek icin çabaladı fakat başaramayınca devre arasinda oyundan alındı.
Ben ercan değilim. Yazdıkların arasinda hiç hakem tarafindan yontuldugumuzu yazmamissin. Biri tac digeri sacma bir sari kart ve üzerine oynanan oyunlar, hatırlatayim

Ben ercan değilim. Yazdıkların arasinda hiç hakem tarafindan yontuldugumuzu yazmamissin. Biri tac digeri sacma bir sari kart ve üzerine oynanan oyunlar, hatırlatayim
Ercan degilim diyorsan degilsindir Ercancim hayırlı forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt