- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Demirden korksak trene binmezdik aslanımRahat hissetmediği belli bu şekilde sahaya sürmek büyük risk olur
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirden korksak trene binmezdik aslanımRahat hissetmediği belli bu şekilde sahaya sürmek büyük risk olur
![]()
İnanılmaz bir foto bu ya
Lemina'nın ağzı açık kalmışArkadaşlarının bile korkulu bakışları var, düşmanları ne yapacak merak ediyorum! İstiyor!!! Galatasaray ruhu iliklerine kadar işlemiş IMPARAHANDA'NIN! laubali belhanda
Ekli dosyayı görüntüle 61982
zaten çöptü şimdi maskeyle artık hiç bir sey yapamaz. delirtir bizi.
Belhanda varken Malatya'da Galatasaray:
17-18: Malatya 2-1 Galatasaray
18-19: Malatya 2-0 Galatasaray (30.dkda 0-0'ken cikti)
Belhanda yokken Malatya'da Galatasaray:
18-19 kupa: Malatya 2-5 Galatasaray
19-20: Malatya 1-1 Galatasaray
Belhanda'nin olmadigi maclarin cogunda Donk,Ndiaye ve Garry cezali,Fernando sakat,Feghouli de Terim tarafindan kesilmisti.O maclarda takimin yarisi olmadigi icin puan kaybettik.Sadece Belhanda'nin yokluguyla degil.
Bu gercekleri yansitmayan istatistik yayilirsa ben de Malatya istatistigini soylerim.

Kim like verdi diye bakmadım ama Can bu posta like vermediyse forumu bırakıyorum bu kadar iddialıyım.![]()
Kim like verdi diye bakmadım ama Can bu posta like vermediyse forumu bırakıyorum bu kadar iddialıyım.![]()
@Can BÜYÜK beni layklama da sussun su Sarper yaw.
Haksiz miyim attigim postta peki?Seni layklamıyor o zaten,anti belhanda ve vizyoncu postları layklıyor