#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahat hissetmediği belli bu şekilde sahaya sürmek büyük risk olur
EFTIw7nW4AA4NlV.jpg
Demirden korksak trene binmezdik aslanım

IMG_20190925_154015.webp

Trabzon maçındaki kırmızı kartı,sarı kartı hatırlayıp attığı 2 golu, diagne salaginin kaçırdığı gollük paslarını hatırlamamak ??(yersen tabi)

Son başakşehir macinda 2.yarıdaki şovunu söylemeye gerek yok.

Derbi iç saha maçlarında istikrarlı fark yaratamadigina katılırım da, deplasman perfonmansı olarak son yıllarda yıldız dediğimiz adamlardan çok bi farkı yok. Genelde vasat-kötü geçiyoruz zaten.

Arkadaşlarının bile korkulu bakışları var, düşmanları ne yapacak merak ediyorum! İstiyor!!! Galatasaray ruhu iliklerine kadar işlemiş IMPARAHANDA'NIN! laubali belhanda🤭
IMG_20190925_160259.webp

Maç içinde maskeyi çıkarıp kenara atıyor icindeki gücü emecek bi sey kalmayinca kral kenpachi'ye dönüşüyor mahmuta yerleri yalattigi gibi emreye yalatiyor 💪💪💪💪🤲🔟

zaten çöptü şimdi maskeyle artık hiç bir sey yapamaz. delirtir bizi.

zaten çöptü şimdi maskeyle artık hiç bir sey yapamaz. delirtir bizi.

avatarindaki gibi eski kulubune karsi jubilesini yapip devrenin kalaninda sakatim diye yatip yazin dunya kupasinda bir ceylan edasiyla sahada sekmesini mi yeglerdin ustat

Belhanda varken Malatya'da Galatasaray:
17-18: Malatya 2-1 Galatasaray
18-19: Malatya 2-0 Galatasaray (30.dkda 0-0'ken cikti)

Belhanda yokken Malatya'da Galatasaray:
18-19 kupa: Malatya 2-5 Galatasaray
19-20: Malatya 1-1 Galatasaray

Belhanda'nin olmadigi maclarin cogunda Donk,Ndiaye ve Garry cezali,Fernando sakat,Feghouli de Terim tarafindan kesilmisti.O maclarda takimin yarisi olmadigi icin puan kaybettik.Sadece Belhanda'nin yokluguyla degil.

Bu gercekleri yansitmayan istatistik yayilirsa ben de Malatya istatistigini soylerim.

Kim like verdi diye bakmadım ama Can bu posta like vermediyse forumu bırakıyorum bu kadar iddialıyım. :asd:

Valla illahi oynamak istemesi gozumde olmayan degerine az deger katti. Cok sikmasin ama olmuyorsa olmuyor.

Yüzünden çok daraldığı belli oluyor maskeden dolayı, muhtemelen oynamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt