Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.855
- 7.371
- 1.548
Dünyanın en kötü pas veren futbolcusu olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Babel yedeğe.Şaka gibi değil mi seri fener maçında tribünde bu adam sahadaydı..Fegh de aşırı formsuz hoca olsam önce bu ikiliyi atardım tribüne
Dünyanın en kötü pas veren futbolcusu olabilir
Olabilir değil direkt öyle. Hatta dünyanın en kötü futbolcusu. Futbolcusu derken lisansı olduğu için futbolcu diyorum yoksa halı sahaya çağırsan takım arkadaşları çenesini eline verir.
Golden once top buna geldi solda 2 herif bostu oraya donmedi ortadan oynadi.Seri dusuruldu donusunde golu yedik.
Şunu bi berbere götürüp alaburus yaptıralım saçları o zamanHerzaman diyorum bunun adı belhanda değil mahmut olsa saçını da eşşek traşı kessen. Al koy ptt 1.lige zerre sırıtmaz
Herzaman diyorum bunun adı belhanda değil mahmut olsa saçını da eşşek traşı kessen. Al koy ptt 1.lige zerre sırıtmaz
Saçını apaçi gibi kesince yıldız futbolcuyum havalarında dolaşıyor ama yanındaki adama pas vermekten aciz.sonra galatasaray niye hücumda etkisiz.ulan hücumu oyun kurucu inşa eder.bu salatalığa top gelince ya geriye ya rakibe ya taca atıyor sürekli.şut desen yok serbest vuruş kullan desen o da yok.forveti besleyemiyor.adamda hiç bi halt yokŞunu bi berbere götürüp alaburus yaptıralım saçları o zaman