#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ilginç bir futbolcu. Adam orta saha oyuncusu ama ne ayağında top tutabiliyor ne düzgün şut atabiliyor ne de doğru düzgün pas atabiliyor. Ancak kendisinin oynamadığı bütün maçlarda puan kaybediyoruz ne hikmetse. Çok ilginç gerçekten.

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyanın en kötü pas veren futbolcusu olabilir

Olabilir değil direkt öyle. Hatta dünyanın en kötü futbolcusu. Futbolcusu derken lisansı olduğu için futbolcu diyorum yoksa halı sahaya çağırsan takım arkadaşları çenesini eline verir.

Olabilir değil direkt öyle. Hatta dünyanın en kötü futbolcusu. Futbolcusu derken lisansı olduğu için futbolcu diyorum yoksa halı sahaya çağırsan takım arkadaşları çenesini eline verir.

İlk yarı bi pozisyon vardı Marianoya saçma sapan pas attı yine İcardi çalımlamaya çalıştı Muslera çıkardı hatta o pozisyondaki pasta düşünmedim değil kaçak yollarla mı futbolcu oldu acaba diye

Eski cesur terim olsa 15. Dkda çıkrmıştı bu çöpü. İlk yarı tamamen psgye çalıştı. Bu kadar olmaz abi artık. O kadar saçma top kayıpları yaptı ki millet kıçını yorttı bu habeşinin hatalarını kapatmak için. Mümkünse sezon sonuna kdar yedek kulübesine hapsedilmeli

Maske beni rahatsız etmiyor diyorsun kafa topuna çıkamıyorsun haliyle

Düzelene kadar kenarda beklemeli anahtar oyuncumuz

Herzaman diyorum bunun adı belhanda değil mahmut olsa saçını da eşşek traşı kessen. Al koy ptt 1.lige zerre sırıtmaz

Yemin ederim ptt'de herhangi bir takımda olsa aha şu adamı alayım demezsin, baya bok topçu. Hatta paso top ezdiğinden oynatmayabilirler muhtemelen. Adam top kaybetme makinesi resmen.

Şunu bi berbere götürüp alaburus yaptıralım saçları o zaman
Saçını apaçi gibi kesince yıldız futbolcuyum havalarında dolaşıyor ama yanındaki adama pas vermekten aciz.sonra galatasaray niye hücumda etkisiz.ulan hücumu oyun kurucu inşa eder.bu salatalığa top gelince ya geriye ya rakibe ya taca atıyor sürekli.şut desen yok serbest vuruş kullan desen o da yok.forveti besleyemiyor.adamda hiç bi halt yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt