- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi git sneijder konusunda paylas belhanda konusunda degil, got gobek yaparken gayet guzel geçiyordu tatili.Sneijder: "Ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar ve 10 numarayı başkasına verdiler. Tatilden dönene kadar bundan haberim yoktu."
Taraftarin istedigi oldu sonunda. Ismi bizle anildigindan beri nefretle bakiyordu zaten taraftar, sneijderin yerine gelecegini düşündükleri için. 2 senedir buna çalışıyordu taraftar, nasip düneymis. Adami bu hale taraftar getirdi. İyi dayandi bile bence, ne yapsa suçtu, muslera degaji taca atsa suçlu yine belhandaydi. Takimdan ayrilmadan terimi de patlatmasini istiyorum ben. Ama once bjk maçı bi gelsin olaylari izleyin![]()
2.kez mi oluyo? Ben kacirmisim onu trabzon macini, o zaman 1 sene daha bizimle hralTrabzon maçında kırmızı gördü diye geçen yıl taraftara küfür etmemiş miydi yine? Sanki ilk defa oluyor.
Bu adamın karakteri bu.
2.kez mi oluyo? Ben kacirmisim onu trabzon macini, o zaman 1 sene daha bizimle hral ♥
Burda aglama onun konusu degil![]()

Hala Sneijder'den kaynaklı yüksek beklentiye bağlıyorsun olayı yaTaraftarin istedigi oldu sonunda. Ismi bizle anildigindan beri nefretle bakiyordu zaten taraftar, sneijderin yerine gelecegini düşündükleri için. 2 senedir buna çalışıyordu taraftar, nasip düneymis. Adami bu hale taraftar getirdi. İyi dayandi bile bence, ne yapsa suçtu, muslera degaji taca atsa suçlu yine belhandaydi. Takimdan ayrilmadan terimi de patlatmasini istiyorum ben. Ama once bjk maçı bi gelsin olaylari izleyin![]()
Terim gidince takimin düzeleceğine inaniyorum, rui vitoria ve ekibi gelsin terim ve ekibi gitsinHala Sneijder'den kaynaklı yüksek beklentiye bağlıyorsun olayı ya
Gole katkısı yok, sürekli basit hata yapıyor, sorumluluk çoğu zaman almıyor. 3 senede iyi oynadığı maç sayısı 10'u geçmez. Birçok maçta aşırı kötü oynuyor. Sırf koşup mücadele ediyor diye 2 senedir savunmaya çalışıyordu bazıları, bu sene onu da yapmıyor. Karaktersiz, dengesiz ve istikrarsız olması da cabası.
Böyle bi adama gösterilen tepkileri hala Sneijder gibi bi dünya yıldızına bağlıyorsan söyleyecek hiçbir şey yok. Taraftar bu duruma getirdi diyorsun. Üstte yazdıklarım taraftar yüzünden mi oldu. Terim'i de patlatmasını istiyorum diyor ya. Git Belhanda fan hesabı falan aç takımdan ayrılınca da Galatasaray izlemezsin daha zaten muhtemelen.
Terim bu sezon böyle devam ederse sezon sonu gitmeli zaten. Sonra düzelecek miyiz göreceğiz. Sezon ortası ayrılmamalı ama. Hem kredisi var hem de o kadar da faydası olmaz bence bize hoca değişikliğinin. Yeni hoca rezil bi takım devralacak çünkü. Kadro kalitesi olarak değil genel durumu açısından.Terim gidince takimin düzeleceğine inaniyorum, rui vitoria ve ekibi gelsin terim ve ekibi gitsin
Kız gibi vuruyoTaraftara hareket çekeceğine adam gibi şut çeksene küfürbazhanda