#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder: "Ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar ve 10 numarayı başkasına verdiler. Tatilden dönene kadar bundan haberim yoktu."

Samimi bir şey söyleyeceğim. Amatör futbol ile profesyonel futbol birbirinden çok farklı. Ben olsam şöyle yapardım, ben olsam atardım gibi laflara gülerim. Kendim de o işlere hiç girmem. Türkiye’ye gelmeden önce büyük sahada haftada iki kere kendi çapımda maç yaptığım için gidip gelmelerin ne kadar zor olduğunu da amatör seviyede bile olsa bilirim.

Ama şunu söyleyebilirim. Ben de teknik oyuncuyum diye geçinenlerdenim. Maç esnasında, ki amatör maçlardan bahsediyorum, iki top kaptırsam hem arkadaşlarımdan özür dilerim hem de genelde tembel bir futbolcu olmama rağmen defansa gidip o pozisyonun sonuna kadar yardım ederim.

Bu adam ise top üstüne top kaptırıp, 4 milyon Euro alıp, kaptırdığı toplardan sonra adam bile takip etmeyip takımın ağzına ediyor. Buna rağmen bu leş futbolu iki yılı aşkın süredir oynadığı için taraftarın ıslıklamasına elini kaldırıp sahte bir şekilde bile özür dilerim demeyip taraftarın anasına avradına giydiriyor. Takımın hocası da bu adama sahip çıkıyor.

Net söylüyorum. Bu futbolunu benim eski takımda oynasa kavga çıkar.

Benim hayatımda gördüğüm futbol anlamında en karaktersiz oyunculardan bir tanesi. Bu adamın bu kulüpte olmasına üzülüyorum.

Taraftarin istedigi oldu sonunda. Ismi bizle anildigindan beri nefretle bakiyordu zaten taraftar, sneijderin yerine gelecegini düşündükleri için. 2 senedir buna çalışıyordu taraftar, nasip düneymis. Adami bu hale taraftar getirdi. İyi dayandi bile bence, ne yapsa suçtu, muslera degaji taca atsa suçlu yine belhandaydi. Takimdan ayrilmadan terimi de patlatmasini istiyorum ben. Ama once bjk maçı bi gelsin olaylari izleyin 😂😂

Taraftarin istedigi oldu sonunda. Ismi bizle anildigindan beri nefretle bakiyordu zaten taraftar, sneijderin yerine gelecegini düşündükleri için. 2 senedir buna çalışıyordu taraftar, nasip düneymis. Adami bu hale taraftar getirdi. İyi dayandi bile bence, ne yapsa suçtu, muslera degaji taca atsa suçlu yine belhandaydi. Takimdan ayrilmadan terimi de patlatmasini istiyorum ben. Ama once bjk maçı bi gelsin olaylari izleyin 😂😂

Trabzon maçında kırmızı gördü diye geçen yıl taraftara küfür etmemiş miydi yine? Sanki ilk defa oluyor.

Bu adamın karakteri bu.

Taraftarin istedigi oldu sonunda. Ismi bizle anildigindan beri nefretle bakiyordu zaten taraftar, sneijderin yerine gelecegini düşündükleri için. 2 senedir buna çalışıyordu taraftar, nasip düneymis. Adami bu hale taraftar getirdi. İyi dayandi bile bence, ne yapsa suçtu, muslera degaji taca atsa suçlu yine belhandaydi. Takimdan ayrilmadan terimi de patlatmasini istiyorum ben. Ama once bjk maçı bi gelsin olaylari izleyin
Hala Sneijder'den kaynaklı yüksek beklentiye bağlıyorsun olayı ya :asd:

Gole katkısı yok, sürekli basit hata yapıyor, sorumluluk çoğu zaman almıyor. 3 senede iyi oynadığı maç sayısı 10'u geçmez. Birçok maçta aşırı kötü oynuyor. Sırf koşup mücadele ediyor diye 2 senedir savunmaya çalışıyordu bazıları, bu sene onu da yapmıyor. Karaktersiz, dengesiz ve istikrarsız olması da cabası.

Böyle bi adama gösterilen tepkileri hala Sneijder gibi bi dünya yıldızına bağlıyorsan söyleyecek hiçbir şey yok. Taraftar bu duruma getirdi diyorsun. Üstte yazdıklarım taraftar yüzünden mi oldu. Terim'i de patlatmasını istiyorum diyor ya. Git Belhanda fan hesabı falan aç takımdan ayrılınca da Galatasaray izlemezsin daha zaten muhtemelen.

Hala Sneijder'den kaynaklı yüksek beklentiye bağlıyorsun olayı ya :asd:

Gole katkısı yok, sürekli basit hata yapıyor, sorumluluk çoğu zaman almıyor. 3 senede iyi oynadığı maç sayısı 10'u geçmez. Birçok maçta aşırı kötü oynuyor. Sırf koşup mücadele ediyor diye 2 senedir savunmaya çalışıyordu bazıları, bu sene onu da yapmıyor. Karaktersiz, dengesiz ve istikrarsız olması da cabası.

Böyle bi adama gösterilen tepkileri hala Sneijder gibi bi dünya yıldızına bağlıyorsan söyleyecek hiçbir şey yok. Taraftar bu duruma getirdi diyorsun. Üstte yazdıklarım taraftar yüzünden mi oldu. Terim'i de patlatmasını istiyorum diyor ya. Git Belhanda fan hesabı falan aç takımdan ayrılınca da Galatasaray izlemezsin daha zaten muhtemelen.
Terim gidince takimin düzeleceğine inaniyorum, rui vitoria ve ekibi gelsin terim ve ekibi gitsin

Terim gidince takimin düzeleceğine inaniyorum, rui vitoria ve ekibi gelsin terim ve ekibi gitsin
Terim bu sezon böyle devam ederse sezon sonu gitmeli zaten. Sonra düzelecek miyiz göreceğiz. Sezon ortası ayrılmamalı ama. Hem kredisi var hem de o kadar da faydası olmaz bence bize hoca değişikliğinin. Yeni hoca rezil bi takım devralacak çünkü. Kadro kalitesi olarak değil genel durumu açısından.

Kimse taraftara küfür edemez. Yeni kulübünde başarılar.

Geçen sene devre arasında Araplara kilitleyecektik. Üçe beşe bakmadan verecektik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt