#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz kırmızı görmeseydi aynı vakitte bide berabere kalsaydı bulup vurmak gerekirdi aslında ama böylesi ile sağol emekleri için.

lan bu takımdan maç boyu bi bok yapmadın üstüne bir de takımı 10 kişi bıraktın her fb derbisinde aynı teraneyi yiyorsun defol git artık. Hoca bu saatten sonra bunu oynatmaya devam ederse o da gitsin

Çıkarken inş kk görmez dedim. Adam çıkarken bile kk görür diye korkuyorum ve tek hücreli görüyor. Boş kaleye pozisyon yakalıyor hiç heyecanlamıyorum. Bu nasıl 10 numara defol git.

Maça güzel başladı ama sonradan takımı sabote etmeye başladı.. Suç sende değil seni ikinci yarı 75. dakikaya kadar oyunda tutan hocada..

bu apaçinin yaptıkları sınırı aşalı çok oldu bu kırmızı kartla birlikte ağır cezalar yemeli ayrıca bizde forum olarak üzerimize düşeni yapıp bunun forumdaki savunucusuna süresiz ban cezası vermeliyiz...

Biraz kilit sakin olun sevincinize bakın

Bir ara ortasahada akrep vuruşuyla topu karşıladı , savunmadı poposuyla şut durdurdu falan rakibi baya bozuyor.

Ama kaçırdığı gol ve oyundan atılması bizi de bozuyor :D sıkıntılı bir herif.

Akbaba niye oynamadı demiştim ama Belhanda daha iyi bir seçim olmuş sanıyorum ortasaha üstünlüğü için.

Eğer 10 numaralı sistem ile oynacakasak,minimum 10 gol atacak bir o kadar asist yapacak bir oyuncu lazım.Zulmhanda gibi skor yapamayacak 10 numaraya ihtiyacımız yok.Takıma faydasından çok zararı olan bir oyuncu.Üç tane Lemina ile oynamak gerek.

Oyun olarak kaçırdığın gole rağmen eyvallah iyiydi denebilecekken oyundan çıkmaya 5 adım kala kırmızı yedi. kelimeler anlamsız manasız nolur git artık

Neden bu adamı ilk günden beri eleştiriyorum dün akşam gördük işte sebebini en iyi oynadığı maçlarda bile takımı perişan edebilecek bir potansiyeli var.. 20 yıldır beklediğimiz bir anın içine edecekti neredeyse yalnız fener ağlama hareketi de çok sempatikti belirteyim taraftarımız olmasın demiyorum gelsin omuzomuza takımı destekleyelim ama mümkünse başka bir forma altında top koştursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt