Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lan bu takımdan maç boyu bi bok yapmadın üstüne bir de takımı 10 kişi bıraktın her fb derbisinde aynı teraneyi yiyorsun defol git artık. Hoca bu saatten sonra bunu oynatmaya devam ederse o da gitsin
Çıkarken inş kk görmez dedim. Adam çıkarken bile kk görür diye korkuyorum ve tek hücreli görüyor. Boş kaleye pozisyon yakalıyor hiç heyecanlamıyorum. Bu nasıl 10 numara defol git.
bu apaçinin yaptıkları sınırı aşalı çok oldu bu kırmızı kartla birlikte ağır cezalar yemeli ayrıca bizde forum olarak üzerimize düşeni yapıp bunun forumdaki savunucusuna süresiz ban cezası vermeliyiz...
Eğer 10 numaralı sistem ile oynacakasak,minimum 10 gol atacak bir o kadar asist yapacak bir oyuncu lazım.Zulmhanda gibi skor yapamayacak 10 numaraya ihtiyacımız yok.Takıma faydasından çok zararı olan bir oyuncu.Üç tane Lemina ile oynamak gerek.
Neden bu adamı ilk günden beri eleştiriyorum dün akşam gördük işte sebebini en iyi oynadığı maçlarda bile takımı perişan edebilecek bir potansiyeli var.. 20 yıldır beklediğimiz bir anın içine edecekti neredeyse yalnız fener ağlama hareketi de çok sempatikti belirteyim taraftarımız olmasın demiyorum gelsin omuzomuza takımı destekleyelim ama mümkünse başka bir forma altında top koştursun
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.