#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Sneijder'in önce formasını sonra şovunu çaldı.Şimdi de hesabını çalabilir :mad:

Kulüp idarecileriyle görüşen Feghouli ve Belhanda, 'Galatasaray'da oynamaktan dolayı mutluyuz. Para değil huzur arıyorduk, Galatasaray'da bunu yakaladık. Kariyerimizi burada sürdürmek istiyoruz' dedi. (Milliyet)

Ulan 3,5 Milyon € alıyorsunuz ne anlatıyorsunuz. Para aramıyorsanız indirime gidin o zaman.

sent via GSC

Riera gibi adam sırf 2012-2013'te 3-5 maç sol bekte idare etti diye hiçbir şey yapmadığı neredeyse 0 katkıyla oynadığı 2011-2012 sezonu unutuluyor hatta adamı öven övene bitmiyor (Bir de Kadıköy,kupalı foto falan paylaştı taraftara oynadı bunlar da var.) ama aynı muamelenin yarısını geçtim tam tersini Belhanda'ya karşı görüyoruz.Bazı taraftarların isim takıntısını,insafsızlığını net ortaya koyan birebir örnek.Riera'nın sol bekte verdiği katkının daha fazlasını bu sene verdi Belhanda.Onun kırmızılık birkaç müdahalesine kırmızı verilmemişti bile.O yönden de Belhanda'ya benziyor bir de.Ama biri övülürken birine sövülüyor.Bu noktada hakkaniyet falan görmüyorum ben.

Riera gibi adam sırf 2012-2013'te 3-5 maç sol bekte idare etti diye hiçbir şey yapmadığı neredeyse 0 katkıyla oynadığı 2011-2012 sezonu unutuluyor hatta adamı öven övene bitmiyor (Bir de Kadıköy,kupalı foto falan paylaştı taraftara oynadı bunlar da var.) ama aynı muamelenin yarısını geçtim tam tersini Belhanda'ya karşı görüyoruz.Bazı taraftarların isim takıntısını,insafsızlığını net ortaya koyan birebir örnek.Riera'nın sol bekte verdiği katkının daha fazlasını bu sene verdi Belhanda.Onun kırmızılık birkaç müdahalesine kırmızı verilmemişti bile.O yönden de Belhanda'ya benziyor bir de.Ama biri övülürken birine sövülüyor.Bu noktada hakkaniyet falan görmüyorum ben.
Belhanda futbol turnusoludur hocam, anlayanla anlamayani ayirt eder. Sahada yaptiklarini gormezler, mac izlerler bakarlar ama gormezler mackolikten gelip yazarlar burada. Benim arenada mac izleyip de belhandayi kötüleyen 1 tane tanidigim yok kombineli adamlar hepsi. Bunu terim de görüyor

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda futbol turnusoludur hocam, anlayanla anlanayani ayirt eder. Sahada yaptiklarini gormezler, mac izlerler bakarlar ama gormezler mackolikten gelip yazarlar burada. Benim arenada mac izleyip de bekhandayi kötüleyen 1 tane tanidigim yok kombineli adamlar hepsi. Bunu terim de görüyor

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beğenmeyebilir.Futbol öznel bir şey mutlak doğrusu yok.

Benim tepkim adamına göre ismine göre muamele yapılmasında.

Riera oynarken pek sevilmiyordu ki bizde.Gittikten sonra sevilmeye baslandi.Belki Belhanda da gittikten sonra sevilir.Ayrica su anda bile yari yariya seveni sevmeyeni var.Muthis bir sevilmeme durumu yok

Riera'nın ne ismi var da buna takılsın millet yav? Belki de bir iki istisna dışında adamı tanıyan Galatasaray taraftarı yoktu bize gelene kadar.

Riera oynarken pek sevilmiyordu ki bizde.Gittikten sonra sevilmeye baslandi.Belki Belhanda da gittikten sonra sevilir.Ayrica su anda bile yari yariya seveni sevmeyeni var.Muthis bir sevilmeme durumu yok

İkinci sezon başladı Riera övgüleri.Gittikten sonra dozajı arttı sadece.

O da 3 milyon alıyordu yıllık.O açıdan da benziyorlar ilk mesaja eklemeyi unuttum.İkisine yapılan muamele arasında bence çok fark var.Doğru bulmuyorum bu yaklaşımı.

Yahu gayet normal. İyi futbol sergileyen bir takımın o iyi futbola önemli katkı veren oyuncusu idi.

İkinci sezon başladı Riera övgüleri.Gittikten sonra dozajı arttı sadece.

O da 3 milyon alıyordu yıllık.O açıdan da benziyorlar ilk mesaja eklemeyi unuttum.İkisine yapılan muamele arasında bence çok fark var.Doğru bulmuyorum bu yaklaşımı.

Belhanda'nin da 2.sezonunda ovguleri artti.Mesela su konunun son sayfalarina bak hangi taraf agir basiyor gorursun.Hatta Riera'nin ilk sezonunda Belhanda kadar bile destekcisi yoktu.Ben de bunu soyleyebilirim

afrika kupasinda iyi oyna apachi renkdas. seni paketleyip verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt