#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D68zQr8WkAIddlD

2 sezon 2 sampiyonluk

Riera'nın ne ismi var da buna takılsın millet yav? Belki de bir iki istisna dışında adamı tanıyan Galatasaray taraftarı yoktu bize gelene kadar.

Adamin 2 sezon Liverpoolda oynamisligi vardi bize gelene kadar

Futbolu birazcik takip edenler Rieranin kim oldugunu az çok bilmistir

Belhanda'nin da 2.sezonunda ovguleri artti.Mesela su konunun son sayfalarina bak hangi taraf agir basiyor gorursun.Hatta Riera'nin ilk sezonunda Belhanda kadar bile destekcisi yoktu.Ben de bunu soyleyebilirim

Tamamen etki-tepki.Belhanda daha ilk geldiğinde sahaya ayak basmadan kendini bir 'hater' kitlesiyle karşı karşıya buldu.Bir yerde bir şeyin normalden çok sempatizanları ya da haterları gelişiyorsa ona karşıtlar da gelişiyor bir noktadan sonra.Riera'da bu yoktu,Riera tamamen performansından dolayı eleştiri aldıysa aldı ilk sezonunda.

Tamamen etki-tepki.Belhanda daha ilk geldiğinde sahaya ayak basmadan kendini bir 'hater' kitlesiyle karşı karşıya buldu.Bir yerde bir şeyin normalden çok sempatizanları ya da haterları gelişiyorsa ona karşıtlar da gelişiyor bir noktadan sonra.Riera'da bu yoktu,Riera tamamen performansından dolayı eleştiri aldıysa aldı ilk sezonunda.

Riera performansiyla elestiri aldi da Belhanda baska bir seyden dolayi mi aldi?Ilk sezonunda hangi maci aldi ki destek gorsun.2.sezonunun 2.yarisinda maclara etki etmeye basladi ve bunun da karsiligini goruyor su anda destekcisi daha fazla.

Ayrica yine kutuplasma zirvasina gireceksen ben cekileyim.Her konuyu suraya baglamaya cok heveslisin.

Ben bize gelmeden önce böyle bir adamın varlığından bile haberim yoktu. Hadi bilsem bile Riera ismine takılacak bir oyuncu mu? Hiç bir izlenim bırakmamış olan bir oyuncu ki alındığı zaman büyük çoğunluk nerden çıktı bu adam, Arda yerine alına alına bu mu alındı deniyordu diye hatırlıyorum. Adam son gün mü ne alınmıştı beklenmedik bir şekilde giden Arda yerine. O sezon Arda dan beklenti yüksekti ve yerine gelen Riera kötü oynadığı için bunun da etkisi ile bayağı da tepki almıştı.

Riera performansiyla elestiri aldi da Belhanda baska bir seyden dolayi mi aldi?Ilk sezonunda hangi maci aldi ki destek gorsun.2.sezonunun 2.yarisinda maclara etki etmeye basladi ve bunun da karsiligini goruyor su anda destekcisi daha fazla.

Ayrica yine kutuplasma zirvasina gireceksen ben cekileyim.Her konuyu suraya baglamaya cok heveslisin.

"Belhanda daha ilk geldiğinde sahaya ayak basmadan kendini bir 'hater' kitlesiyle karşı karşıya buldu." cevap verdiğimi düşünüyorum buna yukarda.

Sana göre zırvalık olması yalan olduğu ya da gerçek olmadığı anlamına gelmiyor.

Ben bize gelmeden önce böyle bir adamın varlığından bile haberim yoktu. Hadi bilsem bile Riera ismine takılacak bir oyuncu mu? Adam son gün mü ne alınmıştı beklenmedik bir şekilde giden Arda yerine. O sezon Arda dan beklenti yüksekti ve yerine gelen Riera kötü oynadığı için bunun da etkisi ile bayağı da tepki almıştı.

...

Yav iki de bir şu isim saçmalığını ortaya atıyorsunuz da, şimdi buna karşı çok güzel bir örnek var Elmander. Bu adam forvet ama çok mu golcü bir adam idi? Forvet olmasından bağımsız, izleyenleri heyecanlandıran türden çok mu teknik bir adam idi? Bize gelmeden önce iz bırakan, herkes tarafından kapış kapış edilen bir isme mi sahip idi? Adam bize geldi baş tacı edildi ve hala da ediliyor çünkü terinin son damlasına kadar mücadele ediyordu.

Muslera , gitsin kalsinda degilim ben fakat bazi oyuncularda utanma kalmamis . Hata olur ama arkasindan utanma pismanlik olur

Bjk maci gecen sene 3-0 lik facia , cenk e asist

Ts li Kuckadan orta sahadan gol

Bu sene verilmeyen schalke penaltisi , verilen akhisar ve fb penaltilari , schalke ilk gol , bir basaksehir macinda orta sahada adami indirmesi hala aklimda goruntu

Adamin kendi ulkesine saygisi yok ki bize olsun

Yav iki de bir şu isim saçmalığını ortaya atıyorsunuz da, şimdi buna karşı çok güzel bir örnek var Elmander. Bu adam forvet ama çok mu golcü bir adam idi? Forvet olmasından bağımsız, izleyenleri heyecanlandıran türden çok mu teknik bir adam idi? Bize gelmeden önce iz bırakan, herkes tarafından kapış kapış edilen bir isme mi sahip idi? Adam bize geldi baş tacı edildi ve hala da ediliyor çünkü terinin son damlasına kadar mücadele ediyordu.

Galatasaray'in 2004-2011 arasi nasil bir kara deliğe düştüğünü anlamadan bunu kavramak zor. Bugün en büyük vizyonistleri Selçuk Inan'ı Barcelona orta sahasina laik görüyordu.

Elmander ilk sezon iyidi, ikinci sezon yoktu. O da diğerleri gibi 5 yaptiysa, 10 övgü almiştir.

Elmander ayri bir dönemde gelseydi Umut Bulut muamelesi görebilirdi.

Erken gitmesi şansi oldu, buna ujifa da dahildir.

2013 sonrasi ise taraftarin 'madness' diye yorumlayacağim dönemidir.

Galatasaray'in 2004-2011 arasi nasil bir kara deliğe düştüğünü anlamadan bunu kavramak zor. Bugün en büyük vizyonistleri Selçuk Inan'ı Barcelona orta sahasina laik görüyordu.

Elmander ilk sezon iyidi, ikinci sezon yoktu. O da diğerleri gibi 5 yaptiysa, 10 övgü almiştir.

Elmander ayri bir dönemde gelseydi Umut Bulut muamelesi görebilirdi.

Erken gitmesi şansi oldu, buna ujifa da dahildir.

2013 sonrasi ise taraftarin 'madness' diye yorumlayacağim dönemidir.
Çünkü Selçuk gerçekten iyi oynuyordu. Barcelona bilmiyorum abartı olabilir ama Trabzon öncesi ve Trabzonspor'da çok iyi performans sergiliyordu. Bize gelince de devam etti net bir buçuk, brüt iki sezon. Bu yüzden en büyük üzüntülerimden biridir Selçuk. Bir Tugay olma yolunda iken bizim için geldiği durum üzücü.

Evet Elmander ikinci sezon kötü idi, sakatlık sonrası bir daha olmadı ama mesela bu değil. Mesele isim olarak çok sivrilen bir oyuncu olmayan Elmander'in buna rağmen başta ortaya koyduğu mücadele ile baş tacı edilmesi ve bunun sakatlık sebebi ile kötü geçen ikinci bir sezona rağmen devam etmesi.

Ha isim konusundan yürüyecek isek ben mesela Elmander ismini Riera'ya göre daha çok biliyordum. Şimdi şöyle hafızamı zorlandığım zaman Riera'nın Liverpool dönemini zar zor hatırlıyorum, oynadıkları efsane bir Chelsea maçı falan vardı şampiyonlar liginde. Ancak buna rağmen bize geldiğinde mesela kim bu adam dedim ve o zaman ki genel görüşün de böyle olduğunu hatırlıyorum. Biraz da beklenti yüksek olan Arda'nın son an da gidip yerine apar topar Riera'nın gelmesi etkili oldu diye düşünüyorum bunda. İsim hayranlığı olsa muhteşem Liverpool takımında oynamış, süper bir iş yaptık demem lazımdı herhalde ama öyle bir iz bırakmış biri değil ve böyle düşünen büyük bir kitle olduğunu da düşünmüyorum.

Keza kendi adıma bir benzeri Melo için de geçerli. Brezilya Milli Takımında oynadığını biliyorum, belki bir iki maçını da izlemişimdir ve Brezilya Milli Takımı ile yaşadığı o kötü anı da biliyorum ama isim olarak bende bize gelip bizde oynadığı futbola kadar iz bırakmış biri değil. Ki adam malum bize yılın bidonu olarak geldi.

Belhanda özelinde isim olayının devamlı ortaya atılma sebebi malum, hiç kendimizi kandırmaya gerek yok. Ancak bu adamın ben Schalke takımında ne yaptığını da biliyorum, o paraları etmeyeceğini de. Bunu ayırt edebilecek kadar olduğumu düşünüyorum.

Belhanda istesek de istemesek de satılacak. Aksi takdirde hocanın bahsettiği kadro yapılanmasının devam etmesi zor. Bir tek Diagne satışı ile olacak da iş değil, çünkü onu sattığın zaman önce onun yerine oyuncu alacaksın ki bunun da bir maliyeti olacak. Daha Luyindama'nın bonservisi duruyor. Yok Belhanda illaki kalacak diyorsak alternatif olarak bir tek Feghouli kalıyor. Takımı şampiyon yapan adamın çok uçuk bir teklif gelmediği sürece satış listesinde Belhanda'nın önünde yer aldığını düşünmüyorum.

Hahaha Adam ucaktan inmemişti sosyal medya hesabini kapatmak durumunda kaldı o kadar hakaretten sonra niye cunku bizim dombili plajlarda barbeku partilerinde eğlenirken bu adama 10 numara verdiler diye yemeyin bizi yaa performansiymis hee

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt