Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Belhanda'yı hem seviyorum hem nefret ediyorum neden böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riera'nın ne ismi var da buna takılsın millet yav? Belki de bir iki istisna dışında adamı tanıyan Galatasaray taraftarı yoktu bize gelene kadar.
Belhanda'nin da 2.sezonunda ovguleri artti.Mesela su konunun son sayfalarina bak hangi taraf agir basiyor gorursun.Hatta Riera'nin ilk sezonunda Belhanda kadar bile destekcisi yoktu.Ben de bunu soyleyebilirim
Tamamen etki-tepki.Belhanda daha ilk geldiğinde sahaya ayak basmadan kendini bir 'hater' kitlesiyle karşı karşıya buldu.Bir yerde bir şeyin normalden çok sempatizanları ya da haterları gelişiyorsa ona karşıtlar da gelişiyor bir noktadan sonra.Riera'da bu yoktu,Riera tamamen performansından dolayı eleştiri aldıysa aldı ilk sezonunda.
Ben bize gelmeden önce böyle bir adamın varlığından bile haberim yoktu. Hadi bilsem bile Riera ismine takılacak bir oyuncu mu? Hiç bir izlenim bırakmamış olan bir oyuncu ki alındığı zaman büyük çoğunluk nerden çıktı bu adam, Arda yerine alına alına bu mu alındı deniyordu diye hatırlıyorum. Adam son gün mü ne alınmıştı beklenmedik bir şekilde giden Arda yerine. O sezon Arda dan beklenti yüksekti ve yerine gelen Riera kötü oynadığı için bunun da etkisi ile bayağı da tepki almıştı.Adamin 2 sezon Liverpoolda oynamisligi vardi bize gelene kadar
Futbolu birazcik takip edenler Rieranin kim oldugunu az çok bilmistir
Belhanda'yı hem seviyorum hem nefret ediyorum neden böyle
Riera performansiyla elestiri aldi da Belhanda baska bir seyden dolayi mi aldi?Ilk sezonunda hangi maci aldi ki destek gorsun.2.sezonunun 2.yarisinda maclara etki etmeye basladi ve bunun da karsiligini goruyor su anda destekcisi daha fazla.
Ayrica yine kutuplasma zirvasina gireceksen ben cekileyim.Her konuyu suraya baglamaya cok heveslisin.
Ben bize gelmeden önce böyle bir adamın varlığından bile haberim yoktu. Hadi bilsem bile Riera ismine takılacak bir oyuncu mu? Adam son gün mü ne alınmıştı beklenmedik bir şekilde giden Arda yerine. O sezon Arda dan beklenti yüksekti ve yerine gelen Riera kötü oynadığı için bunun da etkisi ile bayağı da tepki almıştı.
Adamin 2 sezon Liverpoolda oynamisligi vardi bize gelene kadar
Futbolu birazcik takip edenler Rieranin kim oldugunu az çok bilmistir
OK. Yazdığım ile alakası yok ama pek de şaşırmadım. Biz Baros, Kewell gibi adamları aldık yav, iz bırakan, daha bize gelmeden isim yapmış oyuncular. İkisi de Liverpool görmüş oyuncular ama Riera ile aynı mı.
O zaman hem futboldan anlıyorsun hem de anlamıyorsunBelhanda'yı hem seviyorum hem nefret ediyorum neden böyle
Muslera , gitsin kalsinda degilim ben fakat bazi oyuncularda utanma kalmamis . Hata olur ama arkasindan utanma pismanlik olur
Bjk maci gecen sene 3-0 lik facia , cenk e asist
Ts li Kuckadan orta sahadan gol
Bu sene verilmeyen schalke penaltisi , verilen akhisar ve fb penaltilari , schalke ilk gol , bir basaksehir macinda orta sahada adami indirmesi hala aklimda goruntu
Adamin kendi ulkesine saygisi yok ki bize olsun
Yav iki de bir şu isim saçmalığını ortaya atıyorsunuz da, şimdi buna karşı çok güzel bir örnek var Elmander. Bu adam forvet ama çok mu golcü bir adam idi? Forvet olmasından bağımsız, izleyenleri heyecanlandıran türden çok mu teknik bir adam idi? Bize gelmeden önce iz bırakan, herkes tarafından kapış kapış edilen bir isme mi sahip idi? Adam bize geldi baş tacı edildi ve hala da ediliyor çünkü terinin son damlasına kadar mücadele ediyordu.
Çünkü Selçuk gerçekten iyi oynuyordu. Barcelona bilmiyorum abartı olabilir ama Trabzon öncesi ve Trabzonspor'da çok iyi performans sergiliyordu. Bize gelince de devam etti net bir buçuk, brüt iki sezon. Bu yüzden en büyük üzüntülerimden biridir Selçuk. Bir Tugay olma yolunda iken bizim için geldiği durum üzücü.Galatasaray'in 2004-2011 arasi nasil bir kara deliğe düştüğünü anlamadan bunu kavramak zor. Bugün en büyük vizyonistleri Selçuk Inan'ı Barcelona orta sahasina laik görüyordu.
Elmander ilk sezon iyidi, ikinci sezon yoktu. O da diğerleri gibi 5 yaptiysa, 10 övgü almiştir.
Elmander ayri bir dönemde gelseydi Umut Bulut muamelesi görebilirdi.
Erken gitmesi şansi oldu, buna ujifa da dahildir.
2013 sonrasi ise taraftarin 'madness' diye yorumlayacağim dönemidir.
HahahaRiera performansiyla elestiri aldi da Belhanda baska bir seyden dolayi mi aldi?Ilk sezonunda hangi maci aldi ki destek gorsun.2.sezonunun 2.yarisinda maclara etki etmeye basladi ve bunun da karsiligini goruyor su anda destekcisi daha fazla.
Ayrica yine kutuplasma zirvasina gireceksen ben cekileyim.Her konuyu suraya baglamaya cok heveslisin.

Adam ucaktan inmemişti sosyal medya hesabini kapatmak durumunda kaldı o kadar hakaretten sonra niye cunku bizim dombili plajlarda barbeku partilerinde eğlenirken bu adama 10 numara verdiler diye yemeyin bizi yaa performansiymis hee