#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degil.O mac icin bir video hazirlanmisti olumlu yaptigi tek hareket yoktu berzat paylasmisti hatta twitterda.

pardon tam quot edememisim

Su top kaptirma meselesinde Lokomotiv macinda kaptirdigi top Ndiaye'nin kirmizi yemesine neden oldu.

bunun yanlis bir lansman oldugunu soyledim
ilk sari kart ok de 2. sari kart direkt ndiayenin mal olmasindan kaynakli

Güle oynaya kaç tane şampiyonluk gördük ki? Bu konu veya deplasman meselesi tek oyuncu üzerine indirgenirse komik olur ayrıca sende katılırsın buna reys. Yabancı sınırı kalktıktan sonra ligin kalitesinin arttığı, anadolu takımlarının çok daha dişli hale geldiğini görüyoruz. Yeterlilik arz etmese bu orta saha muhtemelen şampiyonluklar gelmezdi. Deplasmana bakarken iç sahaya da bakmak lazım. Kaç maçtır yenilmiyoruz iç sahada 36 mı 37 mi? Burada bu seriden evvel fener,bjk,başak,ts iki sezon tokat manyağı yapmamış mıydı unuttuk mu o kara günleri? Ha sen şunu soruyorsan biz 80 puanla gümbür gümbür top oynayarak içeride dışarıda herkesi tokatlayıp şampiyon olalım o zaman evet çok daha iyisine ihtiyacın var. Benim takip edebildiğim kadarıyla da bu tipte aşırı dominant bir orta saha hattına sadece iki dönem sahip olabildik. Umarım o orta sahada bu sezon oluşur. Belhanda'nın varlığı buna engel olmaz aksine fayda sağlar.

Nice şampiyonluklar ve başarılar için son sözümü bırakıp geceyi noktalıyorum. "Fatih hocanın muhakkak bir bildiği vardır."

Eyvallah, cevabın benim için yeterli. Sadece fikrini merak ettiğim için yorum yapmayacaktım zaten. İyi geceler Allah rahatlık versin.

Güle oynaya kaç tane şampiyonluk gördük ki? Bu konu veya deplasman meselesi tek oyuncu üzerine indirgenirse komik olur ayrıca sende katılırsın buna reys. Yabancı sınırı kalktıktan sonra ligin kalitesinin arttığı, anadolu takımlarının çok daha dişli hale geldiğini görüyoruz. Yeterlilik arz etmese bu orta saha muhtemelen şampiyonluklar gelmezdi. Deplasmana bakarken iç sahaya da bakmak lazım. Kaç maçtır yenilmiyoruz iç sahada 36 mı 37 mi? Burada bu seriden evvel fener,bjk,başak,ts iki sezon tokat manyağı yapmamış mıydı unuttuk mu o kara günleri? Ha sen şunu soruyorsan biz 80 puanla gümbür gümbür top oynayarak içeride dışarıda herkesi tokatlayıp şampiyon olalım o zaman evet çok daha iyisine ihtiyacın var. Benim takip edebildiğim kadarıyla da bu tipte aşırı dominant bir orta saha hattına sadece iki dönem sahip olabildik. Umarım o orta sahada bu sezon oluşur. Belhanda'nın varlığı buna engel olmaz aksine fayda sağlar.

Nice şampiyonluklar ve başarılar için son sözümü bırakıp geceyi noktalıyorum. "Fatih hocanın muhakkak bir bildiği vardır."

Takim sürekli bozulmasa bile yeterli. Bir dominant forvet ile sampiyon oluyoruz, ve birden forvetsiz giriyoruz sezona. Dominant ve hizli dinamo gibi orta saha ile sezon ortasina giriyoruz, ve birden 32 agir iki orta saha ile eksikligini kapatmak zorunda kaliyoruz. O forvetsiz oynadigimiz dönemden sonra, ve takim tam buna alisirken, birden yine topu ayagina isteyen, beslenmeyi bekleyen agir bir pivot entegre edilmeye calisiliyor. Tamamen degisen stoper hatlari sezon ortasinda da var.

Olayin temel nedeni ekonomik. Para olmadigi, oyuncu satmak gerekliliginden bunu yasiyoruz. Bu olaylari yasamis takimin sampiyon olmasi aslinda sürpriz. Takimda oyuncularin pas hatasi yapmasi, zaman zaman organizasyon sorunlari yasamamiz, bunun deplasmanlara özellik ile yansimasi, aslinda bu sorunlari hafif atlattigimizi gösteriyor.

Ndiaye takim ´2:0 öndeyken cok gereksiz bir ikinci sari kart gördü aslinda 88. dakikada. Orada baya bir zorlayarak sucu Belhanda´ya yazmak da, belhanda karsitliginin bir örnegidir kanimca. Hücum alaninda Belhanda´nin top kaybetmesi cok anormal degil. Oynadigi bölge ne kolay bir bölge, ve danisikli dövüs yapan bir oyuncu da degil, orada deniyor birseyler. Ki, rakip sahada merkezde calim atmak kolay da degildir.
Hücum oyuncusu kritik top kaybi yaptiginda da taktik faul yapmak zorundadir gerideki oyuncular, gayet normal ve her macta karsilasacagimiz olagan bir durum aslinda.

Kendi sahamizda ilginc üc top kaybi oldu Belhanda´nin, ama ileri alanda hücum oyuncusunun top kaybetmesi normaldir. Son iki sezonda Muslera bile kac defa topu rakibe pasladi.

Ornek soyleyin dendi de ben de aklimdakileri soyledim.O macta Ndiaye muthis oynamisti.Belhanda da her topu rakibe yollamisti.

pardon tam quot edememisim

Su top kaptirma meselesinde Lokomotiv macinda kaptirdigi top Ndiaye'nin kirmizi yemesine neden oldu.

bunun yanlis bir lansman oldugunu soyledim
ilk sari kart ok de 2. sari kart direkt ndiayenin mal olmasindan kaynakli

Ndiaye de mal zaten.Onu da istemiyordum iyi ki gitti.Ortadaki 3lu dagitilmali diyorum.

belhanda konusu komplike biraz. Mesela çoğu kişi layiçi belhanda yerine ister sanırım. Ama işte lajic gibi bir adamın arkasına medel ve atibayı koyarsanız ancak kaldırıyor. yani büyük maçlarda belhanda eğer saçma sapan bir iş yapmamıssa bizim +1 kişi fazla oynamamızı sağlıyor. çünkü 90 + 3 de gidip taç çizgisinde kayarak top çıkartıyor. Favre ve terimin bu kadar oynattığı oyuncuya çöp demek....

Ornek soyleyin dendi de ben de aklimdakileri soyledim.O macta Ndiaye muthis oynamisti.Belhanda da her topu rakibe yollamisti.

Örneklerin zayif olmasi Puki´nin tezini güclendirmiyor mu sence ?

Ndiaye olayini da farkli görüyorum. Ndiaye´den beklentiler cok fazla, bana kalirsa daha iyi de oynayabilirdi bu sezon o loko macindan sonra o bireysel performansi yakalayamadi. Ama fizik yapisi, hizi ve calim kabiliyeti ile rakip futbolcunun orta sahada muhatap olmak istemedigi bir oyuncudur. Ndiaye bazen akilsiz isler yapiyor, ama o fizik kalitede bir zeki oyuncu olsa zaten bizde olmazdi Premierleague macerasi sonrasi.

Oyuncular fazlasi ile acimasiz degerlendiriliyor. Herkes oyuncu para aliyorsa basarili olmali kafasinda. Takim icerden, disaridan büyük yiprandi bu son iki sene.

hem oyunu hem mentalitesi sebebiyle güvenilmeyen oyuncudur kendisi lincolnden farkı yoktur bence iş ahlakı olmadıgı icin satamazsak hertürlü pisman olacaz.

Örneklerin zayif olmasi Puki´nin tezini güclendirmiyor mu sence ?

Ndiaye olayini da farkli görüyorum. Ndiaye´den beklentiler cok fazla, bana kalirsa daha iyi de oynayabilirdi bu sezon o loko macindan sonra o bireysel performansi yakalayamadi. Ama fizik yapisi, hizi ve calim kabiliyeti ile rakip futbolcunun orta sahada muhatap olmak istemedigi bir oyuncudur. Ndiaye bazen akilsiz isler yapiyor, ama o fizik kalitede bir zeki oyuncu olsa zaten bizde olmazdi Premierleague macerasi sonrasi.

Oyuncular fazlasi ile acimasiz degerlendiriliyor. Herkes oyuncu para aliyorsa basarili olmali kafasinda. Takim icerden, disaridan büyük yiprandi bu son iki sene.

Zaten yazmistim.

Bu sene ozellikle 2.yari pek top kaybini hatirlamiyorum dogru diyorsunuz bu konuda bir azalma var.

Eskiden olsa psikopat gibi tek tek bulurdum top kayıplarını ama artık yaşlandım...

Ön yargılı davranıyor olabilirim bu konuda ligin ikinci devresinde baya iyiydi zira.

Topun ayaktan sekmesi/ top kaybi. Türk futbol taraftarinin dikkat ettigi temel hususlar, bu yüzden bir cok oyuncu zaman ile yan pas/ geri pasciya evrilmistir. Ön alanda top kaybetmek de büyük bir günah degil. Takimin genel olarak fizik acidan daha yüksekseviyede olsa, rakip sahasinda kaybettigin bir top, yine rakibe de tehlike olarak dönebilir özellik ile senden zayif takimlara karsi.
Mesela Bursaspor macinda Belhanda´nin kaptirdigi top rakip kaleye 25 metre, Mariano´nun geriye dönme cabasi icler acisi.

Bence eğer Belhanda satılacak ise görüşmelere GSC bir heyet göndermeli. Eğer satıştan yirmi milyon euro elde etmez isek ben de bir şey bilmiyorum.

Bence eğer Belhanda satılacak ise görüşmelere GSC bir heyet göndermeli. Eğer satıştan yirmi milyon euro elde etmez isek ben de bir şey bilmiyorum.

48384

Aatıf Chahechouhe: "Vatandaşım Younes Belhanda kesinlikle çok iyi bir futbolcu. Başakşehir maçında Selçuk’la yaşadığı frikik olayı çok normal. Normalde maç 3-0 ya da 4-0 öndeyken herkes frikiği ya da penaltıyı kullanmak ister. Ancak final anlarında çoğunluk sorumluluktan kaçar."

(y) (y)

Belhanda'yı severim gerçekten de bu takım için önemli bir görevi var ama 10-12 mil.€ bandında bir teklif gelirse de satılmayacak oyuncu değil hele ki basında adı geçen Banega / Mata gibi adamların gelme ihtimali varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt