Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu istatistikteki varken/yokken ne anlama geliyor?
Galatasaray'ın Belhanda'nın kaptırdığı toplarla yediği kaç tane kontra atak golü var bunun verisini görmeden bana göre bu konuda teşhis konmamalı. Galatasaray'ın iki sezondur yediği toplam gol adetlerinin yüzde kaçı Belhanda'nın kaptırdığı toplarla gerçekleşmiştir cevabını verebilecek bir veri veya tek tek hatırlayan yarı insan yarı robot bir kimse var mı? Benim de sizin bu iddiayı ortaya attığınız gibi tamamen varsayımsal ve gördüklerim üzerinden yorumum ve teşhisim şudur ki bu oran işkembeden sallandığı kadar takıma zarar teşkil edecek kadar yüksek değil. Buyurun getirin koyun bunun verisini tamam yanlış fikirdeyim diyeceğim baştan da söylüyorum bunu haksız çıkmaya hazırım.
Bu anticilerin Belhanda'ya olumsuz bakmalarında kullandıkları bir tez idi.
Şimdiiii...
Öncelikle riskin toplamında alınan fayda eğer olumsuz sonuçtan fazla ise benim için o risklerin alınması doğrudur. Belhanda'da da tam olarak bu var. İki senedir alınan sonuçlar bunun ispatı oluyor.
Elimizde varsayımsal çıkarımlarla üretilmemiş, ispatlı ve gerçek olan istatistik ve ondan yola çıkılacak yüzde yüz gerçek bir sonuç veya teşhis var. Nedir bu?
Belhanda'nın Galatasaray formasıyla yarattığı ve hazırladığı gole veya pozisyona dönen aksiyonlar. Yani diğer bir değişle Çalım,top taşıma, şut pası, Asist, ve Kilit paslar. Hepsinin verisi stats sitelerinde mevcut. Bir kaç görsel ve haber bırakıyorum.
![]()
Ancak istatitistikler yalan söylemez. Fransız yıldız, ligde en fazla kilit pas atan oyuncu. Terim'in prensi Belhanda maç başına 2.2 kilit pas atıyor.
DRİPLİNGDE ZİRVEDE YER ALIYOR
Fransız oyuncu, ligde ceza sahasına isabetli orta gönderen oyuncu sıralamasında ise 2. sırada... Belhanda maç başına 6 orta yapıyor. Belhanda, takımının en çok dripling yapan oyuncusu konumunda.
EN ÇOK TOP ÇALAN OYUNCU
Yıldız oyuncu ligde 126 kez dripling yaparken bunların 75'inde başarılı oldu. Maç başına yaptığı dripling ise 3.6... Belhanda, 10 numara oynamasına rağmen takımın en çok top çalan 2. oyuncusu.
İKİLİ MÜCADELEDEN KAÇMIYOR
Fransız yıldız, G.Saray'ın en fazla ikili mücadele giren 4. oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Maç başına 7 kez ikili mücadele giren Belhanda 3'ünü kazanıyor. Çok top kaybettiği için eleştiriliyor ama 3. sırada. (Takvim)
![]()
Dur ama bazıları, Selçuk gibi veya eski selefler gibi yahut türev başka oyuncular gibi sıfır sorumluluk alıp hiç riske girmeyip etliye sütlüye karışmayıp, ayağıma denk gelirse 30 metreden bir şut atıp günü kurtarayım derdinde olan toplam sezon istatistiğinde takımın 4. 5. olmasını zerre önemsemeyecek, penaltı atarak bakın skora katkı yapıyorum bu ekibe faydam var diyecek takım bütünlüğüne katkıyı minimize edip kişisel olarak kendini maçın sorumluluğundan sıyırma derdinde olacak bencil, korkak veya faydacı oyuncuları daha çok seviyor.
Evet kardeşim Belhanda riskli oynuyor, Evet o topu bazen veya kimine göre sıklıkla da kaptırıyor. Ama bu adam o topu her zaman kaybetmiş olsa emin ol senin hiç bir maçı kazanma şansın olamazdı. Risk almazsan bir şey kazanamazsın. Alacağın her riskte seni başarıya götüremez. Ama denemekten de vazgeçemezsin. Gün sonunda toplamda karda isen denemeye devam etmelisin. Belhanda o topu kaptırdığından çok daha fazlasını o top ile olumlu manada yapıyor ve getirdikleri götürdüklerinden net olarak istatistiklerle ispatlı şekilde daha fazla. Bunun aksine de şuan hiç bir istatistik yok. Aksi veri bir gün ortaya konabilirse bu konuyu tekrar gündeme mutlaka alırız kimseninde şüphesi olmasın. Şimdilik bu gerçekle yetinmek zorundasınız.
Top kaptirma istatistikleriEkli dosyayı görüntüle 48367Ekli dosyayı görüntüle 48368
Belhanda super ligde 16.
Like verelim o haldeBelhanda gibi kaliteli bir oyuncu icin altin degerinde bir veri.
berabere giderkenbu istatistikteki varken/yokken ne anlama geliyor?
8 dakika oynadıgı maçlar varken mi sayılıyor?
bu istatistikteki varken/yokken ne anlama geliyor?
8 dakika oynadıgı maçlar varken mi sayılıyor?
anlamadımberabere giderken
8 dakika oynadığı akhisar maçında gol attırıyorsa
5 dakika oynadığı antalya maçında gol atıyorsa
2 dkk oynadığı maçları bile saysalar olur
hala gönderemediniz mi kralı
neyini anlamadın herifin gol attığı maçta herifi oynamamış mı saysınlar istiyonanlamadım
bence sen de anlamadın
mapustaydım yeni bittiNerdesin .. herifi
Kime neden sövdün?mapustaydım yeni bitti![]()
ya bu pamirin anasına bacısına pis pis söven bi hırbo vardıKime neden sövdün?
Geçmiş olsun. Haberimiz olsa don atlet falan getirirdik.ya bu pamirin anasına bacısına pis pis söven bi hırbo vardı
yiğite de ben senin babanım ben senin babanım diyip duruyodu düzgün konuş dürzü dedim banladılar sağolsunlar
ya bu pamirin anasına bacısına pis pis söven bi hırbo vardı
yiğite de ben senin babanım ben senin babanım diyip duruyodu düzgün konuş dürzü dedim banladılar sağolsunlar