#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13e gitmesi hiç kimseyi üzmez sanırım. bizi de üzmez tabi bu gelecek transferlere de bağlı biraz. belhanda 13 faghouli de 10-15 arasında fiyata keza diagne de 10-15 arası fiyata giderse iyi takım kurma şansımız mevcut eğer ki becerebilirsek. bunun dışında feghouli belhanda mariano üçgeninden ilerdeki herhangi biri giderse mariano da gitsin 3-5 ne veriyolarsa. linnes rahatlıkla doldurur o bölgeyi

değerini bulan oyuncu her zaman satılsın da bu porto benfica gibi yerine yenisini doldurabilen takımlar için geçerli keza ajax son zamanlarda bunu başarabilen lyon lil gibi avrupadaki orta güçteki takımlar için geçerli.

ortasahamızın kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. avrupada tokat manyağı olma sebebimiz geç form tutmamızdı artı forvetsiz oynamamız gibi etkenler etkiledi takımı. ilk11de çöp diyebileceğimiz bir oyuncu yok buna son 4 hafta top oynayan fernando bile dahil. 2. devre maç kaybetmeyen bir takım sandığınız kadar kötü değil. her sene şl de çeyrek final bekliyosanız bu ülkenin takımlarının herhangi birinden 100 sene daha beklersiniz. bu takımın daha önce yaptığı ve bundan sonraki 100 senede de yapacağı şey 10 senede bir şlde çeyrek finaldir. daha ötesi hayalcilik

Bir de Feg'i belki de forumda en çok seven adamım 4.5 m euro maaş alıyor ve en çok para edecek zamanı diye gönderilebilir diyorum, 4 m euro alan Belhanda neden gönderilemez olur anlamıyorum.

Ffp süreci iyi yönetilmezse göt gibi ortada kalma ihtimalimiz var bunu hiç mi düşünmüyorsunuz

Bu zirtoyu geldiğinden beri bende eleştiriyorum son düzlükte yaptıklarıyla şampiyonluğun en kritik 3 topcusundan biri oldu bunu inkar edemeyiz ama 2 sezondur en iyi orta saha demek hayalperesetliktir

D68zQr8WkAIddlD

2 sezon 2 sampiyonluk

evt yavas yavas burayi bosaltalim

Bir de Feg'i belki de forumda en çok seven adamım 4.5 m euro maaş alıyor ve en çok para edecek zamanı diye gönderilebilir diyorum, 4 m euro alan Belhanda neden gönderilemez olur anlamıyorum.

Ffp süreci iyi yönetilmezse göt gibi ortada kalma ihtimalimiz var bunu hiç mi düşünmüyorsunuz

Ben eğer çok iyi teklif gelmezse gelecek sezona saklanacaklarını düşünüyorum. Piyasası olan oyuncularımız az çok belli. Eğer Marcao - Luyindama ikilisini bozmazsak Belhanda ve Feghouli'nin satışı gelecek sezonun bütçesi demek. Bu sezonu Diagne - Mariano/Fernando ile bir nebze kotarırız gibime geliyor.

Ben eğer çok iyi teklif gelmezse gelecek sezona saklanacaklarını düşünüyorum. Piyasası olan oyuncularımız az çok belli. Eğer Marcao - Luyindama ikilisini bozmazsak Belhanda ve Feghouli'nin satışı gelecek sezonun bütçesi demek. Bu sezonu Diagne - Mariano/Fernando ile bir nebze kotarırız gibime geliyor.
3e 5e verelim demiyorum zaten ben de ama diğerlerinin satışı transfere yetmez kolay kolay.

Zorunlu opsiyon falan koydurursak olabilir belki.

Deplasmanlarda ve önemli maçlarda bize sorun yaşatan temel bölge orta sahaydı beyler

O bölgede ne defansif olarak da ne ofansif olarak, olması gerektiği kadar iyi değiliz.

Yani orta sahalarımız sizin övdüğünüz kadar muazzam değillerdi, bu sezon sol açık ve sağ açıktaki oyuncular daha önemliydi tüm orta sahalardan.
Ayni fikirdeyim. Benfica maclari guzel bir ornek aslinda. Florentino ve Gedson bizim tecrubeli orta sahamizi ezdi. Ne orta sahada ustunluk kurabildik, ne orta sahadan pozisyona girebildik, bize bos alan birakmadilar. Florentino ocak ayinda A Takima dahil oldu dusun yani.

Donk CL icin yetersiz, Fernando ve Ndiaye ise tam bir hayal kirikligiydi bu sezon. Fernando sadece son maclarda biraz toparladi ama sezon geneline bakarsak bireysel olarak kotu bir sezon gecirdi. Ndiaye'nin ise sezon genelinde iyi oynadigi mac sayisi 5'den fazla bile degildir.

Ben aylardir orta sahamizi komple degistirmemiz gerektigini soyluyorum. Belhanda dokunulmaz degil zaten, 10m civari bir teklif gelirse satilmali, FFP varken transferler icin butce yaratmak zorundayiz. Bu sezon bunu Diagne ve Belhanda satislari ile halledebiliriz. Gelecek sezon ise satabilecegin Luyindama, Marcao ve Feghouli var.

ortasaha merkezde iyi adamımız yok diğer mevkilerle kıyaslamam doğru olmaz ama takımın kilit oyuncularından olmadığı aşikar...

evet melo sorunluydu ama bununla karşılaştırılamaz oynadıkları mevkiler aynı olmamasına rağmen her konuda bundan üstündü mesela,sneijder olmasını beklemiyorum tabi mümkün değil zaten, sence belhandanın özellikleri nedir neyle öne çıkıyor bu adam klas paslar,müthiş şutlar,mücadele gücü,iyi duran toplar yada senin söyleyeceğin herhangi bişey...
Sniejder den daha fazla takıma katkısı var. Mücadele gücü yüksek. Pasları iyi. Duran topları da güzel kullanıyor. Adam eksiltebiliyor. Sniejder in çalım attığını görmedik çok şükür. Takım içinde ikililik yaratmıyor. Takım arkadaşları ile arası iyi. Hocası ile arası iyi.

Ligdeki şampiyonluk sizi fazla gaza getirmiş bence, fener zaten ölü durumda, Beşiktaş maaşları ödeyemiyor. Veteran Başakşehirle bu sene şampiyonlukta çekiştik onlarda bok gibi top oynuyor zaten. Ligdeki takımlar fena olmadı yabancı sınırından sonra ama tepeyi zorlayacak pek takım çıkmıyor. Hamza döneminde de bunun bir benzerini yaşadık şampiyon kadro diye diye şampiyonlar ligine düzgün transfer yapmadan gittik, Allahtan çok sağlam rakipler gelmedi de yine fark yemekten kurtulduğumuz maçlar oldu. Bence orta saha komple yetersiz Fernando 1 maç iyi 3 maç kötü, Ndiaye'den bir bok anlamıyorum ben beğenen beğenebilir tabi ama öyle 8 numaran olursa oyunu falan tutamazsın hiç. Belhanda keza lig için yeterli olsa da avrupa için çok komik kaçar o bölgede birbirimizi yemeyelim. Keza Feg'i çok beğensem de avrupada git gel yapmak zorunda o kanatta bu fizik gücüyle ne kadar kaldırır ki, hadi ligde çok önde oynuyoruz geriye koşmuyorsun falan ama. Onyekuru hariç (öndeki futbol düşmanı forvetimizi saymıyorum bile) komple değişebilir. Defans 4'lüsü ve kaleci konusunda gayet iyiyiz bence o seviyeleri kaldırır hepsi.

Sniejder den daha fazla takıma katkısı var. Mücadele gücü yüksek. Pasları iyi. Duran topları da güzel kullanıyor. Adam eksiltebiliyor. Sniejder in çalım attığını görmedik çok şükür. Takım içinde ikililik yaratmıyor. Takım arkadaşları ile arası iyi. Hocası ile arası iyi.
sneijder kıyasına hiç girmeyim zaten konu o değil ama bu bahsettiğin belhanda yani valla ilginç ben futboldan anlamıyorum sanırım..

sneijder kıyasına hiç girmeyim zaten konu o değil ama bu bahsettiğin belhanda yani valla ilginç ben futboldan anlamıyorum sanırım..
Vallaha futboldan anlayabiliyor olabilirsin ama Galatasaray ve Türk futbolu gerçeklerini pek göz önüne almıyorsunuz bence. Ben satılmaması taraftarı değilim ama bu adamı öylesine vasıfsız bir adam yapmanızı anlayamıyorum. Öyle konuşuyorsunuz ki Belhanda değil Mustafa Sarp sanırsın.

Beni irrite eden de bu. Takımdaki en verimli adamlardan birini yerin dibine sokma çabaları...

3e 5e verelim demiyorum zaten ben de ama diğerlerinin satışı transfere yetmez kolay kolay.

Zorunlu opsiyon falan koydurursak olabilir belki.

Özellikle oyuncu alırken kiralık + zorunlu opsiyon seçenekleri düşünülmeli. Yoksa hem FFP'ye yakalanmayıp hem takımı geliştirmek zorlaşıyor baya. Öyle veya böyle en az 4 sene daha bu gerçekle yaşayacağız.

Tamam ben kabul ediyorum Belhanda yı sattık yerine kim gelecek? Kaça gelecek?

Tamam ben kabul ediyorum Belhanda yı sattık yerine kim gelecek? Kaça gelecek?
Renkdaș müsaden ile ben soruna soru ile karşılık vermek istiyorum. Sıkıntımız olan orta saha, bu orta sahanın bir dönüşüme ihtiyacı var. Sence bir tek Diagne satışı ile bu dönüşüm mümkün mü?

Vallaha futboldan anlayabiliyor olabilirsin ama Galatasaray ve Türk futbolu gerçeklerini pek göz önüne almıyorsunuz bence. Ben satılmaması taraftarı değilim ama bu adamı öylesine vasıfsız bir adam yapmanızı anlayamıyorum. Öyle konuşuyorsunuz ki Belhanda değil Mustafa Sarp sanırsın.

Beni irrite eden de bu. Takımdaki en verimli adamlardan birini yerin dibine sokma çabaları...
mustafa sarp değil tabiki ben abartmıyorum ama sen sneijder den faydalı diyosun veya çok övenler sanırsın dünyanın en iyisi asıl abartı bu bence..

(y)

Belhanda ve Feghouli bence simdiki degerini bir daha yükseltme sansi baya düsük. Araplar bize geldimi bilmiyorum niye ama baya cimrilik yapiyorlar.

Gelecek sene Belhanda 30 yasinda ve tek sene sözlesmesi kalmis olur. O durumda 7-8 milyon anca cikartiriz.

Feghoulide 31 yasina yaklasmis olur ve oda o rakamdan fazla bonservis etmez.

Yerlerine simdi hoca ve scout ekibin begendi ve uygun fiyatli oyuncular hazirsa, satmak bence baya mantikli olur.

mustafa sarp değil tabiki ben abartmıyorum ama sen sneijder den faydalı diyosun veya çok övenler sanırsın dünyanın en iyisi asıl abartı bu bence..
Futbol anlayışı bu... Ben adam eksiltemeyen, topu kaptırdığında götünü kaldırıp da geriye koşmaya tenezzül etmeyen, 3 5 maçta bir pozisyon bulup da şut çekip gol atacak bir orta saha oyuncusunu pek beğenmiyorum

Futbol anlayışı bu... Ben adam eksiltemeyen, topu kaptırdığında götünü kaldırıp da geriye koşmaya tenezzül etmeyen, 3 5 maçta bir pozisyon bulup da şut çekip gol atacak bir orta saha oyuncusunu pek beğenmiyorum
katılmaktayım ajax olmaktan bahsediyor herkes. biz değil sadece türkiyedeki her takım taraftarı. porto ajax benfica totnım vs gibi takımlardan bahsediliyor.

biz real madrid değiliz koşmayan takım savunması yapmayan değil 10 numara forvet dahi takımda olmamalı. şlde devlerle karşılaşacağız hepsi yıldızlar topluluğu bizim gibi alt-orta sınıf takımları dozer misali ezebilecek güçteler. kaldıki orta düzey takımlar bile kafa tutamıyor bunlara hele de deplasmanlarda.

biz bunların oynattığı süper starları oynatamayacağımız için onlardan daha fazla mücadele etmeliyiz, onlardan daha çok koşup daha çok kişiyle topun arkasına geçmeliyiz. forvete elmander gibi bir adam lazım. klasik savunma yapmayan 10 numaralı sistem istemezdim ben, geri koşmayan trezegeti de istemem.

ortasaha ve kanatların bulunduğu ama 10 numara olmayan bi sistemle oynamalıyız ve buna uygun oyuncu bulmalıyız. adamın teki bi pasta gol pozisyona sokacak diye 90 dk saha içinde yürümesine müsade edilmemeli. aynı şekilde diagne gibi cezasahasında topla bi kaç kez buluşup sadece kaleye 2 tane şut çekecek diye sahada 9-10 kişi oynamaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt