#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl satılacak diye sevinenler bir de Emre Akbaba transferinden sonra kesin gidecek diye sallayanlar bugün yine kralın başarısı altında ezildiler.

Bu elamanların sıkıntısı şu; Hoca Belhanda'ya güveniyor ve ucuza (10 milyon vs.) asla bırakmaz çünkü yerine aynı tarz adamı koyamaz.

O tarz aklı başında adamı almak için min. 20 milyon bağlaması lazım. Emre geldiğinde dedim özellikle Arena'da Emre-Belhanda ikilisi maça çıkacak.

O dönem güldüler bana ama hoca oynattı beraber ikisini ta ki Emre sakatlanana kadar...

Hoca seviyor ve güveniyor 12-15 arası teklif gelmediği müddetçe bırakmayacak. Bu sıkıntılı arkadaşlarda burada ağlamaya devam edecek.

Bu senenin modası da takımı eksik bırakacak vs eleştirileri. Ulan adam sıkıntılı herkes biliyor zaten hakemler ayrı komedi...

Bu sene Trabzon deplasmanı dışında yaktığı maç yok.

Ha deplasman fb maçı var ama hakem şerefsizdi adamın ilk yaptığı normal faule sarı verip elini ayağını bağladı 10. dakikada.

Vakti olan şu videodaki golleri izlesin... Belhanda oynadığı maçlarda baya baya atılan gollerin %70'inde adı geçiyor.

Geçen yıl satılacak diye sevinenler bir de Emre Akbaba transferinden sonra kesin gidecek diye sallayanlar bugün yine kralın başarısı altında ezildiler.

Bu elamanların sıkıntısı şu; Hoca Belhanda'ya güveniyor ve ucuza (10 milyon vs.) asla bırakmaz çünkü yerine aynı tarz adamı koyamaz.

O tarz aklı başında adamı almak için min. 20 milyon bağlaması lazım. Emre geldiğinde dedim özellikle Arena'da Emre-Belhanda ikilisi maça çıkacak.

O dönem güldüler bana ama hoca oynattı beraber ikisini ta ki Emre sakatlanana kadar...

Hoca seviyor ve güveniyor 12-15 arası teklif gelmediği müddetçe bırakmayacak. Bu sıkıntılı arkadaşlarda burada ağlamaya devam edecek.

Bu senenin modası da takımı eksik bırakacak vs eleştirileri. Ulan adam sıkıntılı herkes biliyor zaten hakemler ayrı komedi...

Bu sene Trabzon deplasmanı dışında yaktığı maç yok.

Ha deplasman fb maçı var ama hakem şerefsizdi adamın ilk yaptığı normal faule sarı verip elini ayağını bağladı 10. dakikada.

Vakti olan şu videodaki golleri izlesin... Belhanda oynadığı maçlarda baya baya atılan gollerin %70'inde adı geçiyor.

İzledim 72 golün 25'inde topa dokunmuş.2 de penaltı aldırmış.72'de 27 nasıl yüzde 70 ediyor açıklar mısın?

72’de 27 de bayağı iyi bir oran yalnız bir 8 numara için.

Gollerde topa dokunma veya adı geçme çok etkili bir veri değil ki.Kornerlerin ve duran topların çoğunu o kullandığı için çoğunda ismi geçiyor doğal olarak direkt olarak asist yapmasa da.Alanya maçında yanındaki Sinan'a pas veriyor.Sinan uzaktan şut çekiyor gol oluyor.Sneijder'in Volkan'a attığı ilk golde Selçuk'un asisti gibi bir şey örnek vermek gerekirse.Böyle şeyler de var.

Renkdaș müsaden ile ben soruna soru ile karşılık vermek istiyorum. Sıkıntımız olan orta saha, bu orta sahanın bir dönüşüme ihtiyacı var. Sence bir tek Diagne satışı ile bu dönüşüm mümkün mü?
Mümkün... Diagne den gelecek 15 milyonu düzgün kullandığın taktirde orta sahaya da takviye yapabilirsin forvet ile beraber. Yanlış hatırlamıyorsam 19 milyona Marcao, Lyundama Diagne olayı hallolmuştu. 15 e de birşeyler çözülür.

Ayrıca orta saha sorunu Belhanda nın bölgesinde değil Ndiaye nin bölgesinde. Belhanda yı sattığında o bölgedeki sorunu da çözmen gerekecektir.

Yani Belhanda' nın satışı Belhanda'nın oluşturduğu boşluğu doldurmak için kullanılacak.

Yeniden söylüyorum 12 - 13 milyon gibi bir bonservis elde edilecekse satılabilir. Ama öyle 6 - 7milyon gibi rakam olacaksa aynı kalitede aynı fiyata adam bulamayız.

Gollerde topa dokunma veya adı geçme çok etkili bir veri değil ki.Kornerlerin ve duran topların çoğunu o kullandığı için çoğunda ismi geçiyor doğal olarak direkt olarak asist yapmasa da.Alanya maçında yanındaki Sinan'a pas veriyor.Sinan uzaktan şut çekiyor gol oluyor.Sneijder'in Volkan'a attığı ilk golde Selçuk'un asisti gibi bir şey örnek vermek gerekirse.Böyle şeyler de var.
çok yaşa aynı örneği vercektim valla o alanya maçında sinana geriye verdiği topu saatlerce anlatacak adamlar var kilit pas diye :)

Şu adamın değerini taraftarın anlamaması beni inanılmaz üzüyor gerçekten. Belhanda işin hücum yönünde klasik bir 10 numara kadar etkili değil elbette, gelgelelim görev tanımıda bu değil adamın zaten. Hocanın Belhanda’dan normal bir 10 numara beklentisi olduğunu da hiç zannetmiyorum. İşin defans kısmına gelirsek zaten en nefret edeni bile bu konuda adamın hakkını veriyor . Pis işleri mükemmel yapıyor sahada Belhanda. Yaw hiçbir şey görmediyseniz son Başak maçına bakın. Orda Mahmut’u deli etti adam maçtan da kopardı. Presi mücadelesi var adamın , oyun iştahı da üst düzey.

Teknik olarak Belhanda orta saha çizgisinden rakip ceza sahasına doğru 20/25 metrelik alanda etkili, savunması iyi, orta saha ile üç oyuncuları arasındaki bağlantıyı kuracak ara ara ofansif özelliklerini ortaya koyacak bir orta saha oyuncusu. Yani bilmiyorum farkında mısınız ama bu tip oyuncular günümüz futbolunda aranıp da bulunamayan adamlar. İnanın böyle.

Klasik No 10 futbolda artık yok nerdeyse. Kimse eli belinde gezip de iki hareketle milleti kandıracak adam istemiyor artık. Savunmanın önünde bekleyip pas özürüyle bütün olayı koşmaktan ibaret adam da istemiyor modern futbol. Belhanda günümüzün aranan adamı . He elbette bu işi ondan daha iyi yapacak adamlar vardır ama bizim paramız onlara yetmez . Hele hele Belhanda ‘yı satıp da kazanacağımız 3/5 kuruş hiç yetmez. Yani adamı satacağımız parayla ondan iyisini alamayız.

Bu itibarla siz değerli GSCimbom üyelerinin derhal akıllarını başlarına devşirmesini ve hiç de fena olmayan Belhanda gibi topçusuna sahip çıkmasını temenni ediyorum...

Not olarak da şunu ekleyeyim trol değilim amacım da trollük değil...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ortasaha merkezde iyi adamımız yok diğer mevkilerle kıyaslamam doğru olmaz ama takımın kilit oyuncularından olmadığı aşikar...

evet melo sorunluydu ama bununla karşılaştırılamaz oynadıkları mevkiler aynı olmamasına rağmen her konuda bundan üstündü mesela,sneijder olmasını beklemiyorum tabi mümkün değil zaten, sence belhandanın özellikleri nedir neyle öne çıkıyor bu adam klas paslar,müthiş şutlar,mücadele gücü,iyi duran toplar yada senin söyleyeceğin herhangi bişey...
ortasaha merkezde iyi adamimiz yok diyorsun ama genede gitsin yok oglu yok olsun
bunu anlamakta bir cok GSli zorlaniyor rtas

ortasaha merkezde iyi adamimiz yok diyorsun ama genede gitsin yok oglu yok olsun
bunu anlamakta bir cok GSli zorlaniyor rtas
evet belhanda dahil iyi adamımız yok renktaş 3 yeni adamla ortasaha merkezde güçlenmeliyiz diyorum gönderelim kimseyi almayalım demiyorum, belhandanın yanına kante,modric ikilisini koy yine bozar dengesizin teki arap piyasasında para ediyoken göndermeliyiz merak etmeyin yokluğu hissedilcek biri değil...

Mümkün... Diagne den gelecek 15 milyonu düzgün kullandığın taktirde orta sahaya da takviye yapabilirsin forvet ile beraber. Yanlış hatırlamıyorsam 19 milyona Marcao, Lyundama Diagne olayı hallolmuştu. 15 e de birşeyler çözülür.

Ayrıca orta saha sorunu Belhanda nın bölgesinde değil Ndiaye nin bölgesinde. Belhanda yı sattığında o bölgedeki sorunu da çözmen gerekecektir.

Yani Belhanda' nın satışı Belhanda'nın oluşturduğu boşluğu doldurmak için kullanılacak.

Yeniden söylüyorum 12 - 13 milyon gibi bir bonservis elde edilecekse satılabilir. Ama öyle 6 - 7milyon gibi rakam olacaksa aynı kalitede aynı fiyata adam bulamayız.
Diagne'nin parasından beş milyon civarı düşün, daha Luyindama'nın bonservisi duruyor. Belhandayı da sattığın zaman orta sahaya üç oyuncu alabilirsin, çünkü bizde sadece Ndiaye'nin değil altı numara da sıkıntılı. Belhanda ise ikinci yarı ile birlikte daha iyi idi ama yine de sıkıntıları olan bir oyuncu. Bu iki satış ile birlikte orta saha ve forvet seviye olarak yükselir. Bunu bir stoper satıp iki stoper alarak sergiledik, bu orta saha için de mümkün. Bu takımın en büyük sıkıntılarından biri orta saha idi ve bunun başlıca sebebi pas kalitesi idi. Bu pas kalitesinin düşük olmasında da üç orta sahanın da payı var.

İzledim 72 golün 25'inde topa dokunmuş.2 de penaltı aldırmış.72'de 27 nasıl yüzde 70 ediyor açıklar mısın?

Gol olan atakların çoğunda adı geçiyor lafın gelişi öyle oran verdim oturup tek tek sayacak kadar işsiz değiliz çok şükür.

Tek tek saymadım sana güveniyorum o zaman verdiğimiz oran yanlış yapacak bir şey yok.

Diğer andavallar gibi hatamızı kabul etmemezlik yapmayız. Oran vermem hataydı ama diğer yazdıklarım doğru.

Bu sene birkaç maç kazandırdı hakkını yemeyelim geçen yılki önyargı bir nebze kırılmadı değil.. Lakin aldığı ücret iyi fiyata satabileceğimiz son dönemlerinde olması ve en önemlisi İSTİKRARSIZlığı nedeniyle gitmesinden yanayım...

bu arada taşşak geçer gibi yazmayı trollük sanan bazı ingilizce özürlü enayiler var
taşşak geçer gibi yazmayınca herife bilenmiş gscliler msjlara nedense alınıp kargaşa çıkarıyor bu tarz muhabbetlere girmemek adına daşşağımsı yazmayı tercih ederim. herkes fikrini daşşağa vurup yazarak birbirine dadanmasa güzel bir thread olacağı kanaatindeyim

Belhanda 2 senedir takımın en iyi orta sahası ise buradan çıkarabileceğimiz tek sonuç orta sahamızın baya kötü olduğudur herhalde Hamza.

Performans odaklı konuşuyorum tabii yoksa Fernando-Belhanda iyi oyuncular yetenek, fizik kalite itibariyle.

Buna da karsi degilim bence hepsi gitmeli.

Ama bu Belhanda’nin en iyi orta sahamiz oldugu gercegini degistirmiyor.

bu arada taşşak geçer gibi yazmayı trollük sanan bazı ingilizce özürlü enayiler var
taşşak geçer gibi yazmayınca herife bilenmiş gscliler msjlara nedense alınıp kargaşa çıkarıyor bu tarz muhabbetlere girmemek adına daşşağımsı yazmayı tercih ederim. herkes fikrini daşşağa vurup yazarak birbirine dadanmasa güzel bir thread olacağı kanaatindeyim
birbirimize biraz olsun sürttürme de mi olmaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt