- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Apaçihandacı biri için niye ban yeme riski alayım üstüme ENAYİMİYİM.Ben Yatmam Yatırırım.iyi bu sana bi ders olsun yiyemiceğinin altına yatma bundan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apaçihandacı biri için niye ban yeme riski alayım üstüme ENAYİMİYİM.Ben Yatmam Yatırırım.iyi bu sana bi ders olsun yiyemiceğinin altına yatma bundan sonra
Apaçihandacı biri için niye ban yeme riski alayım üstüme ENAYİMİYİM.Ben Yatmam Yatırırım.
Sen anca sabah uyandiginda sola yatirirsin rtasim
Belhanda sahada STSL orta sahalarini yere yatiriyor
masallah her seyi birbirene karistirmissinhepsi demedim büyük bölümü dedim, üzerine alınman enteresan geldi doğrusu. bu gözler dolar 6 tl olduğunda, iyi 10 tl olsun yazın bi ev daha alırız diyen hollandalı gurbetçiler gördü. bana masal anlatma bilip bilmeme konusunu.
göçmenlerin oy hakkı elinden alınmalı, yaşamadığı ülke hakkında karar vermemeli. allahın izniyle merkel orada yaşamayı zorlaştıracak ve ordaki t.c pasaportlular inşallah alman vatandaşlığına geçecek. türkiyede ayağındaki prangasından kurtulacaktır![]()
Son 2 paragrafta hayli yanlış Sneijder nefretini kusmuşsun zaten.Hele son paragrafta Selçuk'un kötü performansını bile Sneijder'e bağlamaya çalışmışsın.Katılmıyorum hiçbir dediğine.
O maçta Burak Sneijder'den daha kötüydü.Ona hiç bir şey dememişsin.Neden 2.maçta Burak yokken ve 63.dakikada Umud çıktıktan sonra döndüğümüz 4-2-3-1'le daha iyi oynadık mesela?Sneijder 1 gol 1 asist yaptı 2. maçta.Ayrıca ilk maçta Sneijder'in yakın olduğu sol kanattan değil de Hamit-Eboue-Semih sağ kanadından daha fazla açık verdiğimizi de hatırlatayım.
Neyse dediğine gelirsek evet bizim takım iyiydi ama karşısındaki takımın da eli armut toplamıyordu.10-11,11-12,12-13 ve 14-15 sezonu yarı finalisti 13-14,15-16,16-17 ve 17-18'in de şampiyonu 8 senelik periyotta 4 yarı finali 4 kupası olan bir takımdan bahsediyoruz.Solunda Ronaldo,Sağında Di Maria'nın,ortada Özil'in Alonso'nun oynadığı bir takımdan bahsediyoruz.Böyle bir takıma karşı Sneijder yerine Belhanda olsaydı turu geçerdik demek hayli gülünç ve iddialı bir söylem.Belhanda Şampiyonlar Ligi'nde Dünya Kupası'nda veya UEFA'da böyle kaç maç almış da bunu diyebiliyorsun?
Madem sana göre Belhanda Real Madrid deplasmanında maçı alabilecek kapasitede bir oyuncu o zaman sorarım sona bu sezonki Benfica maçında neden hiçbir şey yapamadı?
Bu konuda Belhanda'nın Modric'le karşılaştırılmasından sonra bir de Bernabeu deplasmanını alacağı iddiasıyla karşılaştım.Yetti artık bu herifi hayali şeylerle övmeniz.Belhanda Real deplasmanını alacakmış OHA artık yaw.Bir sınırınız olsun
Bağlarından kop yada vatandaşlıktan çık diyen yok ki sana hocam.Sadece Topraklarında Yaşamadığın Ülken hakkında oy kullanamayacaksın.Adam Almanyada oturuyor burda ne oluyor ne bitiyor haberi yok gelip oy kullanıyor.Benim Geleceğimi etkiliyor Bu çok yanlış bence.masallah her seyi birbirene karistirmissin
kardes euronun 10 lira olmasinin gurbetciyle ne alakasi var
su beyenmedigin gurbetciler yaz aylarinda ne kadar döviz girdisi yapiyor haberin varmi
lanet olsun icimizdeki vatan sevgisine
biz türküz kardes
alman vatandasi olsakda
kendim icin konusyorum baglarimizdan kopamiyoruz
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Rüyasında yapar zaten Apaçihanda o prodüksiyonu.culio bilal ve emrahin 90dkda yapabildiklerini toplasan belhandanin uykusunun ilk 15 dksinda yaptigina esdeger bir produksiyon ortaya cikar mi acaba
Bir 10 numaradan beklenilecek skor katkısını, hücum yönetimini zaten beklemiyoruz...
Bu adam 8 numara oynuyor; Hoca, kendisi, basın, taraftar olarak bunda hemfikiriz. Peki ne zamandan beri 8 numara oynayan bir futbolcunun mücadele etmesi, oyunun iki tarafını oynamaya çalışması extra övülme sebebi oluyor?. Mevkiinin tanımı bu zaten...
Övenler ''Aman da topa sert, mücadele gücü yüksek, bir daha böylesini bulamayız...'' minvalinde sözlerden başka bir argüman koyamıyor ortaya. Hücum tarafında ise en iyimser bakışımla, standart bir 6 numaradan fazlasını sergileyebilmiş değil. 2 ye 2, 3 e 2, 3 e 3, hatta 2 ye 1; olabilecek en rahat atak girişimlerinin içine sıçtığı pozisyonlardan bir video hazırlansa, izlemeye sabır yetmez. Böyle bir atakta Linnes' e şut gibi attığı pas ve Linnes' in şaşkın bakışları geldi aklıma. Oynadığı pozisyon itibariyle sürekli yapması gereken şeyleri zaman zaman yapabiliyor diye tapınacaksınız neredeyse, Bizim kaleye yapılan korner vuruşunda topa kafa vurabildi diye Luyindama' ya ölçüsüz övgüde bulunmak gibi bir şey oluyor burada yapılanlar. Komik de oluyor ama yetti gari!...