#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut'u yerden yere vurdun ya helal olsun maç bitimi ağzına 1 tane çaksaydın tam olurdu ama olsun :asd:

Bilic: "Alo kral bize lazimsin modern OS lazim champ. olacagiz allahin izniylen"
K.handa: "OK para ver"
Bilic: "OK 6m verem"
K.handa: "Hocam ben Arabistan'a gidiyorum modern OS lazimmis key pass key dribble yapicam"
Terim: "Kim istiyor ne kadar para veriyor"
K.handa: "Bilic istiyor 6m veriyor"
Terim: "Nolur gitme hadi senin ceza iptal al 200k kalman lazim champ. olcaz modern OS lazim"
K.handa: "OK kalip CHAMP. yapiyorum o zaman"
K.handa: "Champhanda diyeceksiniz"
Ne dediysek o. Her sey icin tesekkurler hayatta basarilar Champhanda.

kisspng-crown-coroa-real-heraldry-coat-of-arms-royal-famil-crown-jewels-5ab96ce86f5496.307974081522101480456.jpg

kralımızın tacını teslim edelim

Belhanda kalsın fernando (severim ama) gitsin.Seneye bu manyak 8 olsun yanına bruiser bi cdm gelsin. 10 noyada vizyoncuları zevk diyarlarında yıkatan bi yıldız gelsin (adem kraliç) Modern bi hucum takımı olalım.Tabi fernandoya 5 6 m falan gelirse bu dedigim gecerli olur.

Daha once de kirmizi yediginde soylemistim, bu adam arizali evet ama ariza hazmedemedigi, yediremedigi, asiri hirslandigi zamanlarda ortaya cikiyor, bu yuzden kizamiyorum

Bugun de frikik kullanma konusunda ariza cikardi ama bu da isteginden arzusundan atacagina ola inancindandi, bu yonunu gormeye calisin ve bugunku macta hirsi, son dkya kadar kosmasi, oynadigi oyun icin tesekkur ediyorum, ffp izin verirse kalmalidir, yanina saglam bir b2b ainmalidir

fatih hoca nedense cidden ayrı seviyor belhandayı
açıklasa bi

Sağolsun ayaklarına sağlık ama ben artık cagne belhanda gibi kırık adamları mariano fernando gibi senede 5-6 maç iyi oynayan adamları istemiyorum.. Belki fernandonun son haftalardaki oyunu bizi şampiyon yaptı ama geri kalan 25-30 hafta ne olacak? Bunlar adam gibi top oynasa 30.hafta şampiyonduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt