#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evetttt belhanda bey bu yil diagne ile birlikte bizim sattigin kadar al cezasina karsi sponsor olma vakti geldi.

Senden ve diagneden gelecek para ile bu yilki transfer bitcesini olusturacagiz.

Sayenizde 2 merkez orta saha, santrafor, 10 numara ve sag bek alicaz.

Yolun acik olsun.

8-10 civarı bir teklif gelirse göndermek gerek iki senedir inişli çıkışlı grafiği oldu bazıları sevdi bazıları sevemedi yine aynı muhabbetleri yaşamamak adına yolları ayırmak en hayırlısı ...

lig bitti sulh bitti, şimdi 10 m getir vedalaşalım derhal

Yer yer iyi performansları oldu. Çok teşekkür ederim şampiyonluktaki katkısı için. Genel algının aksine severdim yani.

Ama sen kim köpeksin de Galatasaray kaptanını itiyorsun?! Sen kimsin lan?! Defolup gideceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Kaptan kaptan olsa o hareketi yapamaz. Real‘de biri ramos penalti atmak isterken topu elinden alabilirmi? Selcukun takim icinde olan durumunu özetliyor. Ama FT komtratimi uzatir malesef

Faslı barış özbek. Bu futbol katili apachiyi satarak acmaliyiz transfer sezonunu.

12 milyona satarız devre arası 9 teklif geldiyse şimdi hayli hayli 12 eder

cagne belhanda
iyi bir bütçe oluşturacaktır

Şampiyon olmasaydık kendisine Rezilhanda diyecektim, şampiyon olduğumuz için Kralhanda diyorum.

Evetttt belhanda bey bu yil diagne ile birlikte bizim sattigin kadar al cezasina karsi sponsor olma vakti geldi.

Senden ve diagneden gelecek para ile bu yilki transfer bitcesini olusturacagiz.

Sayenizde 2 merkez orta saha, santrafor, 10 numara ve sag bek alicaz.

Yolun acik olsun.
2 piyasası supheli adamın satıs bedeliyle 5 adam alabilir miyiz

Belhanda kim oluyor da Galatasaray kaptanını itme cüretinde bulunuyor. Selçuk zamanında Drogba ve Sneijder gibi iki Dünya starı varken bile frikik kullanmış bir oyuncu. Umarım iyi bir teklif gelir de göndeririz. Maç boyu Mahmut'a sataşmaktan başka bir şey de yapmadı zaten. Böyle çirkef adamları takımda görmek istemiyorum.

Belhanda kim oluyor da Galatasaray kaptanını itme cüretinde bulunuyor. Selçuk zamanında Drogba ve Sneijder gibi iki Dünya starı varken bile frikik kullanmış bir oyuncu. Umarım iyi bir teklif gelir de göndeririz. Maç boyu Mahmut'a sataşmaktan başka bir şey de yapmadı zaten. Böyle çirkef adamları takımda görmek istemiyorum.
Bunlari soylemek buyuk cesaret ister dostum. Ve sen bu cesareti gosterdin ins. Belhandanin gittigi gunu goruruz.

Belhanda giderse forumdan birine forma alma totemine ne dersin? Bu totem en cok sana yakisir cunku sen cok maco birisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt