Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kralını alırızyerine 8 10 a iyi topcu alabilirmiyiz ?
Kaptan kaptan olsa o hareketi yapamaz. Real‘de biri ramos penalti atmak isterken topu elinden alabilirmi? Selcukun takim icinde olan durumunu özetliyor. Ama FT komtratimi uzatir malesefYer yer iyi performansları oldu. Çok teşekkür ederim şampiyonluktaki katkısı için. Genel algının aksine severdim yani.
Ama sen kim köpeksin de Galatasaray kaptanını itiyorsun?! Sen kimsin lan?! Defolup gideceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.
ozaman satalım, gelen gideni aratamasındakralını alırız
çektiğin ip biter kralhanda yine gitmezzzzzTakımdan kovulacağı günü iple çekmekteyim
2 piyasası supheli adamın satıs bedeliyle 5 adam alabilir miyizEvetttt belhanda bey bu yil diagne ile birlikte bizim sattigin kadar al cezasina karsi sponsor olma vakti geldi.
Senden ve diagneden gelecek para ile bu yilki transfer bitcesini olusturacagiz.
Sayenizde 2 merkez orta saha, santrafor, 10 numara ve sag bek alicaz.
Yolun acik olsun.
Bunlari soylemek buyuk cesaret ister dostum. Ve sen bu cesareti gosterdin ins. Belhandanin gittigi gunu goruruz.Belhanda kim oluyor da Galatasaray kaptanını itme cüretinde bulunuyor. Selçuk zamanında Drogba ve Sneijder gibi iki Dünya starı varken bile frikik kullanmış bir oyuncu. Umarım iyi bir teklif gelir de göndeririz. Maç boyu Mahmut'a sataşmaktan başka bir şey de yapmadı zaten. Böyle çirkef adamları takımda görmek istemiyorum.