#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sokayım öyle erkekliğe. Hele Valbuena' ya yaptığı tam bir serserilik. Normal bir ikili mücadele sonrasında gidip adama bulaşıyor durduk yere, izledim o maçı. Valbuena ne olduğunu anlayabilse, kendini yere atsa direkt kırmızı kart. Saçmalamakta sınır tanımıyorsun, senin adına üzülüyorum muhterem...

Burasi Hagi´nin hakem dövüp, yüzüne tükürdügü, Fatih Terim´in pavyon basip assolist kacirdigi, Melo´nun domuzkapanini kurup, takim arkadasi Riera´ya saatlerce fiziksel ve cinsel siddet uyguladigi Galatasaray Kulübü, efendilik arayana Besiktas´in yolunu da tarif etmeyelim.

Burasi Hagi´nin hakem dövüp, yüzüne tükürdügü, Fatih Terim´in pavyon basip assolist kacirdigi, Melo´nun domuzkapanini kurup, takim arkadasi Riera´ya saatlerce fiziksel ve cinsel siddet uyguladigi Galatasaray Kulübü, efendilik arayana Besiktas´in yolunu da tarif etmeyelim.

O dediklerinin her biri övünülecek değil utanılacak şeyler. Psikopat olduğun anlaşılıyor, sorunun futbolun çok ötesinde. Allah ıslah etsin seni...

Sen Galatasarayımızı öyle tarif ettin diye normal insanların uzaklaşması gerekmiyor, sen kimsin de buna karar veriyorsun?!. Senin gibiler defolup gitmeli...

O dediklerinin her biri övünülecek değil utanılacak şeyler. Psikopat olduğun anlaşılıyor, sorunun futbolun çok ötesinde. Allah ıslah etsin seni...

Sen Galatasarayımızı öyle tarif ettin diye normal insanların uzaklaşması gerekmiyor, sen kimsin de buna karar veriyorsun?!. Senin gibiler defolup gitmeli...

Ne oldu burak, neden kizardin birden yavrucugum ?

Belhanda ve kalite kelimesi aynı cümlede.. :red:

sent via GSC

''Yavrucuğum'' mu?. Belki baban olacak yaştayımdır...Yok sen arızalısın belli. İlgili mesajını raporladım, sonucunu bekliyorum...

Sadece neden cellalendigini anlamadim, ve benim yasimi bilemezsin ki ? Ve beni su an cok eglendiriyorsun, ceza/meza konusmasi hosuma gidiyor.

8-mac-ceza-alan-hasan-sas-duvarda-adalet-yaziyor-12102357_1662_m.jpg

Ahhh be, Burak Canaslan cezasi sonrasi, Allah bize de nasip eder mi aceba böyle karizmatik bir hareket. Hayal kurmayalim.

Sadece neden cellalendigini anlamadim, ve benim yasimi bilemezsin ki ? Ve beni su an cok eglendiriyorsun, ceza/meza konusmasi hosuma gidiyor.

8-mac-ceza-alan-hasan-sas-duvarda-adalet-yaziyor-12102357_1662_m.jpg

Ahhh be, Burak Canaslan cezasi sonrasi, Allah bize de nasip eder mi aceba böyle karizmatik bir hareket. Hayal kurmayalim.
1. Celallendiğimi nerenden uydurdun?. Çok eğlenceli bir psikopatsın, değerlendiriyorum haliyle!...

2. Hasan Şaş' ın sözleri ne alaka?...

3. 50 yaşındayım. Hala 'yavrucuğum' der misin?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt