#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar tekrar söylüyorum.
Bu adam kaldığı sürece başarısızlığı riske atıyoruz demektir.
Bu klüp bu adamdan daha iyi bir ofansif orta saha alabilecek güçtedir.Ve bunu gerçekleştirmelidir.

Fatih terimin bu adamı tutmak istemesini anlamakta zorluk çekiyorum.

Açıkçası geldiği günden bu zamana kadar saha içi hareketleriyle beni çıldırttığı çok zaman oldu. Bir yandan da katkısı da var elbet. Görmezden gelemeyiz. Lakin çok iyi bir teklif olursa gönderilmesi taraftarıyım. Ha kalırsa da, bence geçmişe nazaran çok çok büyük bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Hangi takimda yerden yere vuruldu mesela? Montpellierde mi nicede mi kievde mi? Ikisini sampiyon yapti niceyi avrupaya tasidi bos konuşmayın

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Boş yapan sensin.
Belhanda konusunda hiç bir haltı görmüyorsun burda yorum yapıyorsun.

9 milyon bonservis 4 milyona yakın yıllık alacak..Kalkıp bu adamın oynadığı oyunu eleştirenlere çok bilmiş gibi laf sokacaksın.
Sizin gibiler yüzünden her transfer dönemi türlü türlü rezillikler yaşıyoruz.

Bu klübün bu adamdan daha fazla katkı verecek ,daha iyi oynayacak bir oyuncu alma potansiyeli varken neden almayacak.Bu durum Galatasarayın lehine bir olayken neden karşı çıkıyorsunuz.Bırakın bu isim fanatikliğini.

Maç özelinde değerlendirirsek bugün öldüğümüz bayıldığımız seri belhandadan ekstra ne yaptı ki?

Hiç birşey yapmadı.
Oyuncular konusunda hiç tutarlı yorumlar yok ki.
Şu forumda seriyi çok iyi analiz edecek kadar çok izleyen adam olduğunu düşünmüyorum.Sırf bende dahil verilen bonservis ücretine göre değerlendirme yaptık.
Tabiki daha farkı bir oyun beklerdim.
Daha fazla risk almalıydı.
Ama herşeye rağmen iyi transfer.
İlerleyen maçlarda daha net yorumlar yaparız.

Ama bizim taraftara göre her oyuncu müthiş.Böyle düşünerek Galatasaraya fayda sağlayacağını düşünüyorlar.

Düşünün bir maçta ömer gibi adamın kalması gerektiğini düşünebiliyorlar.

Mesela babel oynadığı oyuna göre olumsuz düşünenlerin oranı 10 kişiden 2 si falandır.
Ama belhandanın gitmesini isteyenlerin oranı 10 kişiden 6 sı falandır.

Yahu bu insanlar gerizakalımı.
Demek var bir sıkıntı ki bu kadar insan bazı olumsuzlukları,gerçekleri görüyorki gitmesini istiyor.
ısrarla kalmasını isteyerek Galatasaraya zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz.

Dün yine bir çok defa saçma sapan top kayıpları yaptı. Takım tam şiir gibi paslaşmaya başlamışken top buna geldiğinde kolay bir kısa pası rakiple kendi adamının tam ortasına dürtmek suretiyle berbat etti kaç kez, vs vs vs...

Bunlar hiç olmamış gibi sadece yaptığı güçlü bir driplingi gündeme getirmek biraz çocukça oluyor ki onda da son hareketi yine beceremedi; oyun zekası olan biri rakibe ya şut, yahut diğer tarafa pas göstererek ve en az bir rakip oyuncuyu üzerine çekerek bir adım sonra verir o pası...

Kimse beğenmek zorunda değil; isterse Terim kendisini evlatlık alsın, bize ne?..Beğenmeyip eleştirenler sanki anasına bacısına küfretmiş gibi davranmayı bıraksın artık lütfen bazıları...

Şuan ortasahamızda onun kadar mücadele edecek, sertlik gösterecek, dikine çalım atarak gidecek, defansif anlamda ortasahayı rahatlatacak pek bir oyuncumuz yok. Hepsini birarada sağlayan yok. Artık alışın şu Belhanda'ya. Formsuz olduğu maçlar olacaktır illa. Ama yokluğunda onu ciddi arayacağız. Çünkü piyasada yerini doldurabilecek oyuncu sayısı oldukça sınırlı.

Ayrıca hala 10 numara pozisyonunda oynadığını düşünen varsa cidden futbol falan izlemesin artık.

Şuan ortasahamızda onun kadar mücadele edecek, sertlik gösterecek, dikine çalım atarak gidecek, defansif anlamda ortasahayı rahatlatacak pek bir oyuncumuz yok. Hepsini birarada sağlayan yok. Artık alışın şu Belhanda'ya. Formsuz olduğu maçlar olacaktır illa. Ama yokluğunda onu ciddi arayacağız. Çünkü piyasada yerini doldurabilecek oyuncu sayısı oldukça sınırlı.

Ayrıca hala 10 numara pozisyonunda oynadığını düşünen varsa cidden futbol falan izlemesin artık.
Piyasada çok da bizim kadroda olmaması sıkıntı!..Standart bir MOS daha olsa, iki maç sonra unutulur adamımız...

geldiğin güne lanet olsun

malhanda.webp

Futboldan anlama konusunda turnusol kağıdı görevi gören adama Kralhanda denir.

belhanda yerine selçuk oynasa bile yine şampiyon olurduk. öyle aman aman bi katkısı yok

şampiyon yapan adamlar feghouli ve onyekurudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt