#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke tek derdimiz belhanda olsaydı.İsimler bence şu anda teferruat.Bizler anca sidik yarıştırır,sabaha kadar tartışabiliriz belhanda oynamayınca kazanamıyoruz vs tam bir çöp şeklinde.Aynı durum falcao olayında da geçerli hep isimlere takılıp büyük resmi kaçırıyoruz.Takım aşırı durağan,belli bir plan halinde değil spontane şekilde oynuyor.sezon başı olsa da fizik olarak çok gerideyiz tabi yaş ort. yüksek
Bugün golü attıktan sonra oyunu bıraktık resmen kırmızı kart fln geçerli sebep değil disiplinsizlik mi diyelim vurdumduymazlık mı golü atınca maç bitti moduna geçilmesi sinir bozucu bir olay.

Maçın özetini izledikten sonra yazacağım tabi ki objektif olarak

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

bugun olmasi gerektigini gelip de konuya yazmak zor olmasa gerek. kabak gibi ortada. ortada hic tempo yapamadigimiz gibi normalde taaruz ettigimiz sag kanat da feguli ve marianonun yani sira emre morun da olmasina ragmen hicbir is yapamadi ilk yarida. orda pas baglantilarini yapip isleten adam belhanda. feguli de 10 numarada gayretli oynasa da onun da yaptigi pas hatalari, top kayiplari var ve genel olarak o mevkide etkisizdi. ama futbolu anlamak icin kullandiginiz sacma tweeter hesaplari belhandadaki gibi bu hatalari size 2 dklik bir video olarak sunmayacaktir. bu kadar duragan ve sistemsiz oynayan bir takimda en kreatif ve en risk alarak oynamanin ne oldugunu gormustur feguli. sonra 2. yarida kanada gecince kendine geldi ztn.

Aksine Feghouli ilk yarı daha iyiydi ve ikinci yarı daha fazla top kaybı yaptı. Belhanda da sürekli top kaybı yapıyor zaten. O oynayınca da son derece kısır oynuyoruz. Problem Belhanda varlığı ya da yokluğundan ziyade takımda yani.

He dinamizm açısından faydalı oluyor tabii ki hele bu durağan hücumcular arasında mutlaka fark yaratacaktır. Çok iyi olduğundan değil stil olarak dinamik tek oyuncu olduğu için. Ama kendisini yeterli bulmuyorum ustat..

Aksine Feghouli ilk yarı daha iyiydi ve ikinci yarı daha fazla top kaybı yaptı. Belhanda da sürekli top kaybı yapıyor zaten. O oynayınca da son derece kısır oynuyoruz. Problem Belhanda varlığı ya da yokluğundan ziyade takımda yani.

He dinamizm açısından faydalı oluyor tabii ki hele bu durağan hücumcular arasında mutlaka fark yaratacaktır. Çok iyi olduğundan değil stil olarak dinamik tek oyuncu olduğu için. Ama kendisini yeterli bulmuyorum ustat..

ya 2. yarida bariz olmustu herif o yuzdendir ama golu atana kadar bence gercek yerinde daha iyi gozuktu. ortada ilk yarida cogunlukla geriye gelip top dagitti oyle hic risk aldigini gormedim ceza sahasina yaklasip fln.

ya 2. yarida bariz olmustu herif o yuzdendir ama golu atana kadar bence gercek yerinde daha iyi gozuktu. ortada ilk yarida cogunlukla geriye gelip top dagitti oyle hic risk aldigini gormedim ceza sahasina yaklasip fln.

Doğru ceza sahasına girip risk almadı fazla ama istekli ve iyi oynadı bence pas oyununda başarılı idi. İkinci yarı pili bitti zaten mevkiyle çok alakası yok..

Maçın özetini izledikten sonra yazacağım tabi ki objektif olarak

——————————————————
Beinsport özet var diyo özeti koymamışlar mallar

——————————————————

Sürekli sövüyorum Galatasaray için yeterli görmüyorum ama maalesef kendisini aradık bu maç.

galibiyet ortalamasına o kadar şaşırmadım. oynamadığı 14 maçta galibiyet yüzdemiz az olabilir bu çok şaşırtıcı değil ama oynamasığı zamanlarda yediğimiz golün ortalamasının bu kadar yüksek olması ve attığımız golün bu denli düşük olması düşündürücü.

ne yani, Galatasarayın en kilit adamı belhanda mı
yanlış hesap yapılmış olmasın

Denizli macinda oynadi da ne oldu ? Yenildik bunun rezil oynamasiyla

Denizli maçı iyi bir örnek değil. Selçuk-belhanda ortasahasıyla herhangi bir takımı yenemezsin zaten. selçukun yanındaki kişi iki kişilik oynayıp aynı anda iki pozisyonu kapatabilmeli. bunu yapacak ortasaha zaten yok. çünkü selçuk bey hayalet

kaldı ki. bi ronaldo messiye sahip takımlar bile yeniliyor. belhanda olsa yenerdik lafına çok katılmadığım gibi belhanda olduğunda da yenildik lafları gerçekçi değil. zaten bu bir takım oyunu. ortasahada iki oyuncumuz 50-60 milyon euroluk bedelli yıldızlardan oluşuyor. buna rağmen hala reziliz. burdan da görülüyorki bizim sorunumuz isimler değil

ilahlaştırmaya da şeytanlaştırmaya da gerek yok

Pas hataları konusunda dun ciddi dusus vardı takımda. Belhanda olsa rekor kirilmisti yine.

Dün forvetimiz falcao.olsa devre arasına önde girerdik. Feghouli kendisinin 2 yilda yapamadigini birkac dkda yapmaya basladı.

Kim ne derse desin, bu takımda cok ciddi forvet sıkıntısı da var. Diagneye destekle falan olacak is degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt