- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Kayseri maçında şovunu yapacak kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimle girerse girsin hicbir vsde geri adim atmayacak tek oyuncudur, ramos falan fark edeceğini sanmıyorumramosla dövüşürse dayak yiyebilir ellam
geri adım atmaz da ramosun da kafa kırıkKimle girerse girsin hicbir vsde geri adim atmayacak tek oyuncudur, ramos falan fark edeceğini sanmıyorum
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sanmıyorum abi. Bizimki saglam ben güveniyorumramos bu vitaminsizi sütten keser

bu da emre mor gibi fortnite'ci kafasının sahada niye olmadığı anlaşılıyor.gecelere kadar oyun bağımlısı bu arkadaş. uykusunu alamayıp sahaya kafasını veremiyor.
boşa demedik bu arkadaş mental açıdan emre mor'dan farkı yok sahada da aynı hataları yapıyor verdikleri verimde aynı diye.Ekli dosyayı görüntüle 58422
o messi bu belhanda.messi'nin konstastrasyon problemi mi var?.yok.Messi'de oynuyor ?
o messi bu belhanda.messi'nin konstastrasyon problemi mi var?.yok.
Belhanda bazen ziplaya ziplaya kosmaya calisiyodu demek ki akli oyundao messi bu belhanda.messi'nin konstastrasyon problemi mi var?.yok.
ligue 1 de ne zaman mvp olmuş bu arkadaş ya?mvp olduysa niye nice bu adamı almadı?.kiev yıllarca ordan oraya kiraladı bu arkadaşı.ronaldinho neden sonradan çöktü? adamın gece hayatı vardı konstastre olamıyordu aynı şekilde depay hollandayı sallarken neden unitedda istikrarsızdı?balotelli city'den sonra niye tutmadı demek ki sonradan çıkmıyor.Belhanda'nın aklının maç zamanı fortnite'ta olduğunu iddia ediyorsun yani iyimiş ?
Peki bu adam Lig 1 de mvp olurken aynı konsantrasyon problemlerini yaşamıyor muydu ?
Bu tarz şeyler benim bildiğim sonradan çıkmıyor önceden var oluyorlar
ligue 1 de ne zaman mvp olmuş bu arkadaş ya?mvp olduysa niye nice bu adamı almadı?.kiev yıllarca ordan oraya kiraladı bu arkadaşı.ronaldinho neden sonradan çöktü? adamın gece hayatı vardı konstastre olamıyordu aynı şekilde depay hollandayı sallarken neden unitedda istikrarsızdı?balotelli city'den sonra niye tutmadı demek ki sonradan çıkmıyor.