#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil özgü ve Mahmut usta ayni kisi mi? arastirilsin...

denizli macinda zictin, bu macta birseyler yap, lazimsin artik.

Gece hayatı ile konsantrasyonun alakası yok

Sergen'in kendi ağzından bütün gece uyumamış ama belki de kariyerinin en iyi futbolunu oynadı.Sonra Bayern istedi vs.. Tv de anlatmıştı bilirsin belki

Aklıma gelen diğer örnek ise Volkan Demirel.Bildiğin gibi adam aile hayatı yaşıyor.Geçtiğimiz yıllarda maç içinde konsantrasyon problemi çektiğinden bahsetmişti.Yani bu işi iyi yaşantıya indirgemek basite kaçmak oluyor

Belhanda'nın bazen böyle git-gelleri oluyor iyi yaşantıyla değil de karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum

öye bir şey yok.sergen 1 maç iyi oynadı diye gece hayatı konsantrasyonu bozmaz diye bir şey yok yüzlerce makale var bununla ilgili.sen gece uyumadın ertesi gün derste en basitinden verimin düşer.bu çok basit bir mantık bunu düşünmek içni über zekaya sahip olmana gerek yok.dersi çok iyi de anlayabilirisin vücudun iyi dinlenmişse lakin belli bir zamandan sonra düşersin.volkan'ın gece hayatı felan yok.gidip gece nargile içiyor diye gece hayatı olmaz.sergen hayatı boyunca kafasını sahaya veremeyen istikrarsız bir oyuncuydu.1 maç harikalar yaratır 3 maç kaybolurdu bu yüzden sergen kendine bakmadı yeteneğine ayıp etti diye eleştirildi.emre mor'niye celta da niye kadro dışı kaldı?.veya neden ousmane dembele eleştiriliyor bu iki çocukta fortnite oynuyor kendini sahaya veremiyorlar.salak mı onca kulüp psikologu felan bunu bilmiyor mu niye uyarılarda bulunuyorlar emre'ye dembeleye fortniye oynamayın gecelere kadar diye psikologlar cahilde ellerinde veri yokta senin mi var.

online oyun bağımlılığı önemli bir şey. sandığınızdan daha ciddi. olay sahada oyun düşünüp düşünmemesi değil. zaten sahada da online oyununu düşünmüyordur. kimse dr düşündüğünü iddia etmedi.

mesutun başına da aynısı gelmedi mi

öye bir şey yok.sergen 1 maç iyi oynadı diye gece hayatı konsantrasyonu bozmaz diye bir şey yok yüzlerce makale var bununla ilgili.sen gece uyumadın ertesi gün derste en basitinden verimin düşer.bu çok basit bir mantık bunu düşünmek içni über zekaya sahip olmana gerek yok.dersi çok iyi de anlayabilirisin vücudun iyi dinlenmişse lakin belli bir zamandan sonra düşersin.volkan'ın gece hayatı felan yok.gidip gece nargile içiyor diye gece hayatı olmaz.sergen hayatı boyunca kafasını sahaya veremeyen istikrarsız bir oyuncuydu.1 maç harikalar yaratır 3 maç kaybolurdu bu yüzden sergen kendine bakmadı yeteneğine ayıp etti diye eleştirildi.emre mor'niye celta da niye kadro dışı kaldı?.veya neden ousmane dembele eleştiriliyor bu iki çocukta fortnite oynuyor kendini sahaya veremiyorlar.salak mı onca kulüp psikologu felan bunu bilmiyor mu niye uyarılarda bulunuyorlar emre'ye dembeleye fortniye oynamayın gecelere kadar diye psikologlar cahilde ellerinde veri yokta senin mi var.

Yaw tamam Belhanda'nın sabahlara kadar fortnite oynadığını ispatla haklısın diyeceğim

Olasılık üzerinden oyuncuya bok atmak nasıl kafa

online oyun bağımlılığı önemli bir şey. sandığınızdan daha ciddi. olay sahada oyun düşünüp düşünmemesi değil. zaten sahada da online oyununu düşünmüyordur. kimse dr düşündüğünü iddia etmedi.

mesutun başına da aynısı gelmedi mi

bende bunu anlatmaya çalışıyom bilgisayar oynadığı için değil düzensiz ve geç saatlere kadar oynadığını iddia ettim bununla bağlantısı olabilir diye
griezmann da fortnite oynuyor adam belli bir düzende oynuyor ki sahaya yansımıyor konstatrasyon düşüklüğü bu sene neymarda gördük kafasını sahaya veremiyordu.aynı şekil dembele.emre mor kaç kere kadro dışı kaldı fortnite yüzünden sahaya geç kalıyor diye.

kimse bana bu sakatti felan diyemez. bel fitigi su bu diyorlardi yarin oynuyor. transfer görüsmeleri vardi olmadi kaldi, artik destekleme zamani

Kendisini çok seviyorum, ama denizli maçını net bi sekilde sattı. Geçen sene trabzon deplasman harici hiç öyle bir oyun görmemiştim. Yine öyle oynarsa 7-8 milyona falan gitmesi en iyisi olur. Gs formasının bi değeri var yani. Gerçi bu yönetim Beloyu satıp kimi alacak bilmiyorum ama. Kendimizi kandıralım.

Yaw tamam Belhanda'nın sabahlara kadar fortnite oynadığını ispatla haklısın diyeceğim

Olasılık üzerinden oyuncuya bok atmak nasıl kafa
o zaman hiç bir oyuncuyu eleştirmeyelim herkez kanıt getirsin.yönetimi de eleştirmeyelim kanıt getirsin herkes.gomise paragöz denildi küfür edildi burada kanıt var mıydı?.saat 12 fortnite oynuyor adam yarın önemli maç var kanıt buydu kardeş burdan tahmin yürüttüm.bağlantı kurdum.belki'de emre gibi fortnite oynadığından antrenmana çıkmadı belim ağrıyor diyerek.anlıyon mu?.

o zaman hiç bir oyuncuyu eleştirmeyelim herkez kanıt getirsin.yönetimi de eleştirmeyelim kanıt getirsin herkes.gomise paragöz denildi küfür edildi burada kanıt var mıydı?.saat 12 fortnite oynuyor adam yarın önemli maç var kanıt buydu kardeş burdan tahmin yürüttüm.bağlantı kurdum.belki'de emre gibi fortnite oynadığından antrenmana çıkmadı belim ağrıyor diyerek.anlıyon mu?.

Puhahaha

ECqacAzWwAA3g_-

:asd: :asd:

Bir tane oyun storysi atti diye adama bir kufretmedigin kalmis?.online rekabetci bilgisayar oyunlari TADINDA oynandiginda gayet de faydalidir.
saat 12 fortnite oynuyor adam 4,5 milyon euro para kazanıyor bu adam yarın casper gibi sahada gezerse ana bacı bırakmayacak kimse burda.o denizli maçı kötü değildi faciaydı. adam yusuf sarı'dan farkı yoktu.göreceğiz yarın bu leşi sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt