Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Adam bir oyun oynadı diye yazılanlara bak
Az çıkın hava alın kafayı yemişsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcularin uyku duzeni nasil olmalidir cok bilgim yok ama 12 bence cok gec bir saat degil ayrica son oyunu oldugunu ve oyun bitince uyuycagini soylemis...saat 12 fortnite oynuyor adam 4,5 milyon euro para kazanıyor bu adam yarın casper gibi sahada gezerse ana bacı bırakmayacak kimse burda.o denizli maçı kötü değildi faciaydı. adam yusuf sarı'dan farkı yoktu.göreceğiz yarın bu leşi sahada.
saat 12 fortnite oynuyor adam 4,5 milyon euro para kazanıyor bu adam yarın casper gibi sahada gezerse ana bacı bırakmayacak kimse burda.o denizli maçı kötü değildi faciaydı. adam yusuf sarı'dan farkı yoktu.göreceğiz yarın bu leşi sahada.
Bu mesajina sinir oldum ya kufretmemek için zor tuttum kendimi. Bu arkadas ve 2-3 tane arkadas var yakin zamanda foruma katilip her mesajinda burada seviyesizce yazi yazan...GSCimbom Yönetiminden Duyurular
Değerli üyelerimiz, bir süredir forumumuzda yaşanan erişim problemi ile ilgili çalışmalara devam etmekteyiz. Yaşanan bu kesintilerden dolayı şahsım ve GSCimbom Yönetimi olarak hepinizden özür dileriz. GSCimbom Yönetimiwww.gscimbom.com
Raporlandın
Bu mesajina sinir oldum ya kufretmemek için zor tuttum kendimi. Bu arkadas ve 2-3 tane arkadas var yakin zamanda foruma katilip her mesajinda burada seviyesizce yazi yazan...
Belhanda ile karşı karşıya gelse muhtemelen önünü ilikler burada gelmiş artistlik yapıyor
Adami yolda gorsen selfie cekilmek istersin sen bos yapma asil...boş yapma önce kendin saygılı ol.uza şimdi.
fortnite'da 5 senelik oyun zaten.....mesutta 20 senedir leş zaten....Mesut onceden oyun oynamiyordu zaten bilgisayarda 3-5 sene once icat edildi zaten...
Fortnitedan once bilgisayar oyunu yokdu demi...fortnite'da 5 senelik oyun zaten.....