#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saat 12 fortnite oynuyor adam 4,5 milyon euro para kazanıyor bu adam yarın casper gibi sahada gezerse ana bacı bırakmayacak kimse burda.o denizli maçı kötü değildi faciaydı. adam yusuf sarı'dan farkı yoktu.göreceğiz yarın bu leşi sahada.
Futbolcularin uyku duzeni nasil olmalidir cok bilgim yok ama 12 bence cok gec bir saat degil ayrica son oyunu oldugunu ve oyun bitince uyuycagini soylemis...

saat 12 fortnite oynuyor adam 4,5 milyon euro para kazanıyor bu adam yarın casper gibi sahada gezerse ana bacı bırakmayacak kimse burda.o denizli maçı kötü değildi faciaydı. adam yusuf sarı'dan farkı yoktu.göreceğiz yarın bu leşi sahada.

Raporlandın

EDKmjaaW4AI9WdY.jpg

Uykudan önce son oyun yazmış

Burada birileri sabaha kadar oyun oynadığını iddia ediyor

Raporlandın
Bu mesajina sinir oldum ya kufretmemek için zor tuttum kendimi. Bu arkadas ve 2-3 tane arkadas var yakin zamanda foruma katilip her mesajinda burada seviyesizce yazi yazan...

Bu mesajina sinir oldum ya kufretmemek için zor tuttum kendimi. Bu arkadas ve 2-3 tane arkadas var yakin zamanda foruma katilip her mesajinda burada seviyesizce yazi yazan...

Bir de kendi küfür etmediği yetmediği gibi milleti davet ediyor

Anasına bacısına söveceklermiş üsluba bak.Ben Diagne'ye bile küfür edilmesine karşıyım saygı çerçevesinde eleştirini yap-yapacaksan

Belhanda ile karşı karşıya gelse muhtemelen önünü ilikler burada gelmiş artistlik yapıyor

OLM BEN BILE DESTEKLEME ZAMANI DIYORKEN size noluyo.... siz niye kavga ediyorsunuz lan

Bir de kendi küfür etmediği yetmediği gibi milleti davet ediyor

Anasına bacısına söveceklermiş üsluba bak.Ben Diagne'ye bile küfür edilmesine karşıyım saygı çerçevesinde eleştirini yap-yapacaksan

Belhanda ile karşı karşıya gelse muhtemelen önünü ilikler burada gelmiş artistlik yapıyor
boş yapma önce kendin saygılı ol.uza şimdi.

Belhanda olsam sabahlara kadar oyun oynuyor olsam bunu saklı tutmak isterim..Gidip paylaşım yapmam

aynen mesut özil'de sabahlara kadar oynamıyor ama paylaşıyor işte.mesut'ta o kadar çok oynayınca bel ağrısından şikayet edip antrenmana çıkmamıştı. Mesut Özil, oyun bağımlısı oldu! - E-Spor haberde yazıyor çok fazla oynadığından bel ağrısı normal.

ne hikmetse bizim belhanda'da belim ağrıyor deyip antrenmana çıkmadı ama antrenman raporunda sakat felanda yazmıyordu siz gördünüz mü?4gün yoktu belhanda için kimseden ses seda yok.sakat olduğu yazmıyor,antrenmanlarda görünmüyor.transfer olacağı iddiları çıkıyor.fıtık olduğu iddiası çıkıyor sonra bir bakıyoruz 4 gün sonra belhanda sapa sağlam.ki belhanda kolay sakatlanan bir oyuncuda değil.5 gün sonra gece 12'de fortnite fotoğrafı atıyor yatmadan önce son diye.yarın önemli bir maç var..neyse her şey tesadüf.

neyse siz olayı sulandırın fanboylar .biz burda ciddi şeyler karalıyoruz iddiama hak vermek isteyen gelir olabilitesini konuşur boş yapmak isteyen gece hayatı konstantrasyonu engellemez gibi sağlıkla alakasız boş boş şeyler yazsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt