Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi be ordan. konyada oynayip fbye karsi böyle oynasa SIKE yapiyor diye aglayanlardan olurdun. Herif REZILogluREZIL oynadi.1 gol 1 asistle oynadı, işinize gelince istatistikten vuruyorsunuz
gram kızmıyorum kendısıne hoca yollamadı göndermek istemedi. bana ortasaha lazım diyor para edecek tek tük adamıda göndermiyor bunun totosunu bukadar da kendisi kaldırdı. kelle hocanın kendisinin kellesi kendisi bilir artık (bunu birde efso attığı yıl en son donk için demiştim)
ha mümkünse kalan günlerde de belhanda gitmesin 2 3 gunde adam falan alamaz bu transfer komitesimidir nedir ayarsız falan ama eldekinden de olmayalım şimdi. paşa paşa keyfini bekliycez
lan yürü git1 gol 1 asistle oynadı, işinize gelince istatistikten vuruyorsunuz
hadi be ordan. konyada oynayip fbye karsi böyle oynasa SIKE yapiyor diye aglayanlardan olurdun. Herif REZILogluREZIL oynadi.
lan yürü git
anana bacına sövdürme burda
denizli macinda oynadi YENILDIK. bu na ne kilif uyduracaksin. golün birisi penalti. diger NORMAL bir pas. disardan. gören de diyecek araya felan briakti hadi be ordan. herif kanserin teki buna tapanlar var.bu adam oynamayınca galip gelemiyoruz, bu hafta oynadı 1 gol 1 asist diyeceklerim bunlar
biraz da diğer akrabalarıma söv, akıt zehrini. var mı içinde kalan küfürler?
hallettim defol şimdibu adam oynamayınca galip gelemiyoruz, bu hafta oynadı 1 gol 1 asist diyeceklerim bunlar
biraz da diğer akrabalarıma söv, akıt zehrini. var mı içinde kalan küfürler?