#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çizgisini bozmadı. istikrarlı bir şekilde içine etmeye devam ediyor.

gram kızmıyorum kendısıne hoca yollamadı göndermek istemedi. bana ortasaha lazım diyor para edecek tek tük adamıda göndermiyor bunun totosunu bukadar da kendisi kaldırdı. kelle hocanın kendisinin kellesi kendisi bilir artık (bunu birde efso attığı yıl en son donk için demiştim)
ha mümkünse kalan günlerde de belhanda gitmesin 2 3 gunde adam falan alamaz bu transfer komitesimidir nedir ayarsız falan ama eldekinden de olmayalım şimdi. paşa paşa keyfini bekliycez

Hareketli 10 numara böyle mi oluyor reis

bu adam oynamayınca galip gelemiyoruz, bu hafta oynadı 1 gol 1 asist diyeceklerim bunlar

biraz da diğer akrabalarıma söv, akıt zehrini. var mı içinde kalan küfürler?
denizli macinda oynadi YENILDIK. bu na ne kilif uyduracaksin. golün birisi penalti. diger NORMAL bir pas. disardan. gören de diyecek araya felan briakti hadi be ordan. herif kanserin teki buna tapanlar var.

bakın bu arkadaş bugün kazanmayı istedi sahada yapabileceği her şeyi yaptı ona kızmıyorum sorumluluk aldı penaltıyı zorla kullando.ama bu arkadaş cidden yetersiz galatsaray için 4 milyon euro para alacak adam kesinlikle değil ömer bayram kendisinin yapamadığı ortayı,top kontrolünü adam geçmeyi yapıyor.
umarım bu arkadaş satılır yerine cidden bize kalite katacak adam lazım.top ezecek top kontrolü yapamayacak hızlı oynayamayacak adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt