#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 2 gol 1 asist. Bu sezon en fazla gol atacağı sezon olabilir. Malum geçen sene 3 gol bir önceki sezonda 4 gol atmıştı.

Hafta içi hastalığı yüzünden antrenmanlara katılamamıştı. Kör topalda olsa sorumluluk alıyor. Bugün Feg ile birlikte sorumluluk almaya çalıştı.

İyi oynarsın kötü oynarsın her şey kabul edilir, ama sen bir orta saha oyuncususun. Her maç ayağının altından bu kadar top kaçırır mı bir futbolcu, ayıp yahu. Git biraz top kontrolü çalış idmanda. Valla bezdirdin artık.

Idman eksigi oldugu için koordinasyon problemi var, geldigi ilk sene de böyle baslamisti. 2 haftalik arada düzelir sazi eline alir yine aşık yunus

Topu bi tekte kontrol edebilse neler neler yapacak ama sektiriyor işte her seferinde. Napalım seni de böyle kabul ettik. :D

5 faydası varsa 10 zararı var. Bugün yine deli etti. Feghouli, Babel ve Adem'in aldırdığı bir maç oldu. Takım kötü oynuyor lakin bu bir başka. Diagne ve Belhanda keşke satılabilse ve yerlerine gerçek anlamda kaliteli oyuncular alabilsek. Geçen sene bir şekilde şampiyon olduk lakin bu sene çok daha zorlu olacak bunlarla gitmez.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer sezonu başında ayrı ayrı 15 milyon değer biçilen Diagne ve Belhanda için, ikisinin toplamı 15 olacak şekilde teklifler var idiyse de satıp kutulmak lazımdı...Hala da ufak bir ümit taşıyorum bunların gönderilip yerlerine 'normal' futbolcular transfer edilebilmesi adına...

Bir ara yaptığı top kayıplarını sayamadım üstüste 6-7 topu heba etti.

İyi oyuncu ama yeteneklerine yazık ediyor.

Kral gitmemek icin her şeyi yapıyor, beni degil diagneyi gönderin diyo🤫

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt