Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.483
- 3.580
- 648
Belhanda kanatta Seri ve Lemina çift 8 oynayacaktır arkadaşlar Belhanda’nın kanattaki etkinliği Nice’te yüksekti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma çekilişi noldu reyizRiera ile bu aslan bir mi ya. Riera'ya höt desen aglar zaten. Melo'yu bile yatırır bu, deli kuvveti var bunda. Melo-belhanda ortasahasi olsa keşke![]()
Yapacağım da yönetici abilerle bi konusmam lazim o konuyu. Su an askerdeyim çekilişi ayarlamam cok zor. Ama o 3 kutsal forma Galatasaray aşkıyla atan kalplere gidecekForma çekilişi noldu reyiz![]()
harbi neden bu adamın bu kadar fanboyu var.ben mariano,nagatomoyu,diagneyi felan savunanı gördümde fanboylarını görmedim.ne feghoulin nede muslera'nın bu adam kadar fanboyu var.2 gün kötü oynasınlar gitsin derler lakin bu leş adam geldiğinden beri 2-3 maç dışında leş attı ama inanılmaz bir fan kitlesi var.sneijder'in bile fanboyu yoktur mesela belhanda kadar.ulan bu adam taraftarın anasına sövdü unutuldu gitti bile...sanırım ülkede bunun gibi düşük iqlu keqolara sempati var.falcao gelince penaltıyı ben atacam diyecek biliyorum bu geri zekalı.terimde birşey diyemeyecek adam sıkıntı çünkü kontratı var kapı gibi, yatarım derse büyük zarara sokar.Forum Ugur Karakullukcu'nun alt hesaplariyla dolu.
seri işleyen bir sistemde tamamlayıcı olarak oynayabilecek bir oyuncu gibi geldi bana..mesela barceolanada başarılı olabilir ama bizde olur mu şüpheliyim.. nonzi lemina taylan daha iyi olur gibime geliyorBelhandayı hoca inanılmaz kin kustu son maçta ve daha öncede çok sinir etmişti hocayı.
Hoca kendi oyuncusuna bukadar sıkça tepki gösterdiğini açık şekilde pek hatırlamıyorum.
Belhanda cumartesi akşamı yaptığı Instagram açıklamasında rekabete hazırım mesajını verdiğini unutmamak gerekir. Leminayı onun yedeğe çekmek için aldık bence.
Nzonsi lemina seri üçlü orta saha olup fegholi kanat- on numara karışımı olacak ki zaten bunu yapıyordum birçok maçta.
Sneijder+ Hangisi de böyle kunlanmıştı hoca. Kanat bölgesinde yakın on numara.
Bu postu onayldim zaten.Niye 3 kere daha yaziyorsun?takımın adeta tuzu, tuzlu yemek yerken normalde tuzu fark etmiyorsun bile ama değerini tuzsuz yemek yerken anlıyorsun, öyle bir oyuncu.
mesela fegh ile beraber oynadıklarında 2.33 puan ortalamamız var ki bu tesadüf değil.
ama çok isterseniz tek tek özelliklerini dombili sneijder ile kıyaslayalım;
sneijder: goalscorer belhanda: playmaker
sneijder: goalscorer belhanda: toxic
sneijder: goalscorer belhanda: game changer
sneijder: goalscorer belhanda: magician
sneijder: goalscorer belhanda: dribbling king
sneijder: goalscorer belhanda: team player
sneijder: goalscorer belhanda: ümmetin dostu
sneijder: goalscorer belhanda: islamın son halifesi
sneijder: goalscorer belhanda: goat
Bu postu onayldim zaten.Niye 3 kere daha yaziyorsun?
@Uğur İzharbi neden bu adamın bu kadar fanboyu var.ben mariano,nagatomoyu,diagneyi felan savunanı gördümde fanboylarını görmedim.ne feghoulin nede muslera'nın bu adam kadar fanboyu var.2 gün kötü oynasınlar gitsin derler lakin bu leş adam geldiğinden beri 2-3 maç dışında leş attı ama inanılmaz bir fan kitlesi var.sneijder'in bile fanboyu yoktur mesela belhanda kadar.ulan bu adam taraftarın anasına sövdü unutuldu gitti bile...sanırım ülkede bunun gibi düşük iqlu keqolara sempati var.falcao gelince penaltıyı ben atacam diyecek biliyorum bu geri zekalı.terimde birşey diyemeyecek adam sıkıntı çünkü kontratı var kapı gibi, yatarım derse büyük zarara sokar.
Blogcu, FMci, "moruk almanya ikinci liginde 30 yaşında taktisyen bir hoca var, her maç farklı dizilişle çıkıyor takımı son hafta tuttu kümede ama imkan bütçe kadro versen clde yarı finali var" cı, 3 lü savunma hayranı, kendi yarı sahanın ilk 10 metresinde topa kafayla vurma gibi istatistikler kovalayan, uğur karakullukçu dinleyen, "abi prandelli biraz daha dursaydı oturacaktı sistem"ci, fmde 2080' li yıllara gelmiş oyunda iki wonderkid çıkardı diye kendini scout sanan, güney amerikadan zenci genç kanat keşfedilirse takımın kurtulacağına inanan kasa bunlar hocamharbi neden bu adamın bu kadar fanboyu var.ben mariano,nagatomoyu,diagneyi felan savunanı gördümde fanboylarını görmedim.ne feghoulin nede muslera'nın bu adam kadar fanboyu var.2 gün kötü oynasınlar gitsin derler lakin bu leş adam geldiğinden beri 2-3 maç dışında leş attı ama inanılmaz bir fan kitlesi var.sneijder'in bile fanboyu yoktur mesela belhanda kadar.ulan bu adam taraftarın anasına sövdü unutuldu gitti bile...sanırım ülkede bunun gibi düşük iqlu keqolara sempati var.falcao gelince penaltıyı ben atacam diyecek biliyorum bu geri zekalı.terimde birşey diyemeyecek adam sıkıntı çünkü kontratı var kapı gibi, yatarım derse büyük zarara sokar.
Ben Fatih Terim'in Nzonzi ve Lemina'yı banko 11'e koyacağını, geriye de Seri ve Belhanda'dan birisi kalacağını düşünüyorum. Yani şu haldeki bir Seri Belhanda'yı kesecek diyorsan ya adamın fiziksel durumuna hiç dikkat etmedin ya da fazla hayalperestsin. Üçüncü bir ihtimal yok maalesef. Yukarıda yazdığım 4'lüden 1'inin yedek kulübesine mahkum olacağı matematiksel bir gerçek. 3 orta saha ile oynayacağız en nihayetinde. Hadi diyelim Belhanda'yı sol kanada attın Babel'i yedeğe aldın. Hoca neden Seri gibi berbat halde olan bir futbolcu için 2 haftada iki golle oynayıp bütün atak organizasyonlarında olan Babel'i yedeğe çeksin ki? Dediklerin mantıksız adminim. Lemina'nın kesinlikle Seri yerine alındığını düşünüyorum. Eğer öyle olmasaydı Lemina daha önce gelirdi. Ama belli ki hoca Seri'nin durumunu görüp acil bir orta saha alın bana dedi Seri'yi yedeğe almak için.Çok afaki bir yorum, Lemina'nın gelişinin Seri ile direkt ilgili olmasına ihtimal yok. Terimin çok seveceği tarzda bir adam Seri.
Adamı hiç izlemeyip sadece 2 maça göre yorum yapıp adam asıp kesmeyi de hoca yapmaz.
Hayalleriniz dünyadan büyükSeri de formunu yakalarsa, daha da forma yuzu gormez umarim. Selcuk ile Tribunde oturup trip atsin
Bu adam iyi değil. Geldiginden beri iyi degil. Takımın en gevsek, en umursamaz, en karaktersiz oyuncularindan biri. Bu adam 3 senede toplamda 3 mac almamistir. Bu adamin ustuste 5 mac iyi oynamisligi yoktur. Bu adam ne 10 numara, ne modern 10 numara ne de 8 numara. Sadece 2 senedir anlamadigim bir sekilde terimin goz bebegi olmasi ile ve vasat alti vasat kadrolarda yedegi selcuk falan oldugu icin surekli oynuyor. Terimin objektif dusunurse eger Lemina-Seri-Nzonzi ucgeninde ancak ligde yedek olabilir. Bazen yogun fiksturde rotasyon maksatli icerde 11 baslar.Blogcu, FMci, "moruk almanya ikinci liginde 30 yaşında taktisyen bir hoca var, her maç farklı dizilişle çıkıyor takımı son hafta tuttu kümede ama imkan bütçe kadro versen clde yarı finali var" cı, 3 lü savunma hayranı, kendi yarı sahanın ilk 10 metresinde topa kafayla vurma gibi istatistikler kovalayan, uğur karakullukçu dinleyen, "abi prandelli biraz daha dursaydı oturacaktı sistem"ci, fmde 2080' li yıllara gelmiş oyunda iki wonderkid çıkardı diye kendini scout sanan, güney amerikadan zenci genç kanat keşfedilirse takımın kurtulacağına inanan kasa bunlar hocam