#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao'ya verdiği pas çok güzeldi. falcao asistini yedi.

onun haricinde kötü.

concussion geçirmiş olma ihtimaline rağmen oyuna dönmesi ise iş bilmezlik. bu konuda amerikan futbolunda kurallar benimsenmeli. o durumdaki oyuncu oyuna devam etmemeli.

Nasıl kayıptı yahu, Belhanda dan cidden haz etmiyorum ama ortadahayı topladı bugün.

Belhanda´nin mental yönü zayif, saha ici olumsuzluklarindan cok fazla etkileniyor. Bu onu Falcao gibi gercek yildiz oyunculardan ayiriyor. Bu tarz oyuncularda böyle mental bir ekstra güc vardir. Falcao bir cok olumsuz hareket yapti, ama hic biri oyununu etkilemedi. Daha ilk yari bir tane yazacagi okadar belliydi ki... Belhanda ise saha icinde fazla gel gitler yasiyor. Buna ise onu sevmeyen taraftarlar cok fazla takiyor. 90 dakikalik macta, 2-3 pozisyonunu macin genel performansin önüne koyuyorlar.
Tam tersini düşünüyor ve iddia ediyorum...Kendisi 90 dakika boyunca afiyetle ve istikrarla sıçan; dengine gelirse belki 2-3 pozisyonda doğru hareketi yapabilen bir futbolcudur...

Bu son maçı silah zoruyla izleteceğin -ki başka türlü katlanmaz bu eziyete- mesela bir İsveçli de sana bunu söyler muhtemelen...

Tam tersini düşünüyor ve iddia ediyorum...Kendisi 90 dakika boyunca afiyetle ve istikrarla sıçan; dengine gelirse belki 2-3 pozisyonda doğru hareketi yapabilen bir futbolcudur...
Bu son maçı silah zoruyla izleteceğin -ki başka türlü katlanmaz bu eziyete- mesela bir İsveçli de sana bunu söyler muhtemelen...

94% pas isabeti ile, 4 kilit pas, 12den7 ikili mücadele kazandigi bir mac. Kastettigin kadar kötü bir oyuncunun, bu denli kritik bir bölgede oynayip, anlattiginin 10da biri kadar kötü olsa, takimin iki sene üst üste sampiyon olmasi, bak üc geliyor, imkansiz olurdu. Ki senin kendi futbol anlayisina ters, bu oyuncu oynarsa, o oyuncu onyarsa sampiyon olunmaz gibi sözlerin oluyordu kötü oldugumuz dönemlerde. Adam bukadar kötü, takimin en banko oyuncusu, ama gökten yagmur degil, kupa yagiyor resmen.

At bunu yedeğe Babel Feg Mor yap geç ne uğraşıyorsun kafa yormaya bile gerek yok bunu kadroda nereye soksam diye
images%20(34).webp

4 kilit pas atip, 12den 7 ikili mücadele kazandigi bir macta bukadar üzerine gelinmesi rahmani degil. Merak ediyorum nereye kadar gidecek diye bu durum. Adam kötü, el freni, ama iki senedir sampiyon olan takima her veriden full katki veriyor.
Falcao'nun golünde asistin pasının pasının pasının pasının pasını attı reis. Onu unutma.

Bu sezon ligde oynadığı üç maçtaki performansını bile beğenen kişilerle futbol konuşamayacağım artık, enerjimi tükettiniz, pes ediyorum!..

Kralhandaaa!!...

Yuzune diz yemeden once attigi calimi ve onun oncesi attigi bacak arasini baskasi yapsa su an metin oktay ilan edilirdi. Her seyinle seni seviyoruz belhanda! İnanıyorum, seni dünya gözüyle görüp sana sarilmadan ölmeyeceğim! ♥️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt