Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O pozisyonda da ilk anda verseydi falcao kopup gidecekti çevresinde dönüp verdi rakip stoper yetiştifalcao'ya verdiği pas çok güzeldi. falcao asistini yedi.
onun haricinde kötü.
concussion geçirmiş olma ihtimaline rağmen oyuna dönmesi ise iş bilmezlik.
Tam tersini düşünüyor ve iddia ediyorum...Kendisi 90 dakika boyunca afiyetle ve istikrarla sıçan; dengine gelirse belki 2-3 pozisyonda doğru hareketi yapabilen bir futbolcudur...Belhanda´nin mental yönü zayif, saha ici olumsuzluklarindan cok fazla etkileniyor. Bu onu Falcao gibi gercek yildiz oyunculardan ayiriyor. Bu tarz oyuncularda böyle mental bir ekstra güc vardir. Falcao bir cok olumsuz hareket yapti, ama hic biri oyununu etkilemedi. Daha ilk yari bir tane yazacagi okadar belliydi ki... Belhanda ise saha icinde fazla gel gitler yasiyor. Buna ise onu sevmeyen taraftarlar cok fazla takiyor. 90 dakikalik macta, 2-3 pozisyonunu macin genel performansin önüne koyuyorlar.
Tam tersini düşünüyor ve iddia ediyorum...Kendisi 90 dakika boyunca afiyetle ve istikrarla sıçan; dengine gelirse belki 2-3 pozisyonda doğru hareketi yapabilen bir futbolcudur...
Bu son maçı silah zoruyla izleteceğin -ki başka türlü katlanmaz bu eziyete- mesela bir İsveçli de sana bunu söyler muhtemelen...
At bunu yedeğe Babel Feg Mor yap geç ne uğraşıyorsun kafa yormaya bile gerek yok bunu kadroda nereye soksam diye
Falcao'nun golünde asistin pasının pasının pasının pasının pasını attı reis. Onu unutma.4 kilit pas atip, 12den 7 ikili mücadele kazandigi bir macta bukadar üzerine gelinmesi rahmani degil. Merak ediyorum nereye kadar gidecek diye bu durum. Adam kötü, el freni, ama iki senedir sampiyon olan takima her veriden full katki veriyor.