#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziki olarak da yetersiz, bel sakatlığından dolayı bariz gerileme var fiziğinde.

Bosver renktaş belhandanın ayagına top degse elestırılıyor

Biz biliyoruz iyi oynadıgını
Ama abi böyle olmaz ki ayıp denen bir şey var yani. Mac baslar baslamaz eller klavyede mactan sonra basliyolar taramaya ne olursa olsun. SAVAŞIRKEN SAKATLANDI AMA YİNE DE DEVAM ETTI, TAKIM İÇİN ARMA İÇİN

Utanmadan yazıyorlar allaha şükür terim sizin gibilere hic prim vermiyor 🤫🤫🤫🤫🤫🤫Ekli dosyayı görüntüle 60869

belhanda iyi değildi, takım zaten iyi değildi. bazı arkadaşlar olayı abartmayı seviyorlar malesef. herkes 5-6 gol bekliyodu güzel oyun coşkulu oyun bekliyolardı. O gerçekleşmeyince bi tane kurban lazım geldi. o da en sevilmeyen adam olması lazım.

Şu maç için belhanda övülür mü bilmem, bence övülecek bi oyun oynamadı. bana kalırsa nzonzi ve falcao, belhandadan daha faydalı oynadı. ama bu oyunun sorumlusu belhanda değil, ya da belhandadan daha kötü oynayan oyuncular vardı.

feghouli, belhanda ve mariano'yu bence sempati duyanlar bile şu halleriyle beğenmez. zaten bu 3lü sezona hep kötü girip sonradan ivmeleniyorlar. Takım kötüydü, bu takım içinde diğerlerinden iyi olmak, iyi olduğun anlamına gelmekten ziyade kötünün iyisi olmak anlamına gelir. bugün pek beğenmedim ben. ama bunun yükü sadece belhandaya ve sadece marianoya mı yüklenmeli? bence yine hayır. futbol takım oyunu ama ben ortada takım göremiyorum kaç haftadır. geçen seneki takım bile daha iyiydi, en azından iç sahada eziyorduk milleti

Feghouli ve Belhanda fizik olarak hiç iyi durumda değiller umarım bir an önce fizik olarak yukarı çıkabilirler ama birisi ameliyat oldu diğerinde bel fıtığı var bir an önce toparlanmaları gerekiyor ama pek yakın bir tarihte toparlanacaklar gibi görünmüyor bana

Toparlandıkları zaman zaten geçen sene ligin ikinci yarısında olduğu gibi bu takımı doğrudan şampiyon yapabilecek kapasite var ama dediğim gibi o gün bu gün değil maalesef

Savunmak da bir yere kadar
Biz sabır küpü değiliz
Ayrica hiç kimse de Galatasaray dan büyük değildir

falcaoya cıkardığı top iyiydide bi tanede daha evvelinde bi top cıkarmıstı adamlar araya girmişti. orada çok iyi gördü sneijderin bi bursa maçında mı ne baya uzaktan derinlemesine attığı gibi bişey olacaktı.
olmadı

Topu ayağından zamanında çıkarmayı becerebilse 50 milyon euroluk topçu ama bir tık fazla tutuyor topu ayağında.

Belhanda’ya karsi herhangi bir art niyetim yok iyi oynadiginda veya kotu oynadiginda yaziyorum

Ama Bana göre bugun 2 yillik Galatasaray kariyerinde en kötü maclarindan birini oynadi

Trabzon deplasmaninda kirmizi gördügü macta bile karta kadar daha iyi oynamisti

Umarim Brugge macinda toparlanmis olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt