#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ben performansindan mi bahsediyorum. Umarim sakatligi ciddidir diyorsun, ne kadar sevmesem de bizim oyuncumuz sonucta.

Katkısı yok. Bonservisi bizdeyse ben ne yapalım! Umurumda mı olur? Ölsün demedim ki... Emre geçen sene hiç oynamadı. Bu sezon ilk yarı da oynamayacak. İkinci yarı bile şüpheli. Bir şey oldu mu yok!

Kondüsyon olarak fegh ile eksiklikleri var.

Kaleciden sürekli olarak topu bunun alması rezillik. Nzonzi de olmasa ileri top atacak adam yok.

Kötü maç çıkardı

Maç içinde kayboluyor. Savunmadan pasla top çıkarırken orta sahada iyi yerleşim yapması lazım. Marcao-Luyundama-Nzonzi üçgen yaptığı zaman orta sahaya yaklaşıp pozisyon almalı.

Bu maç özelinde fena değildi. Genel olarak da fena olmayan bi adam. Malesef taraftar biraz fazla taktı bu çocuğa. Ama 3.3 yıllık ücret 10 bonservis eder mi derseniz asla derim. Ama zaten bu paraları ödemişsek ve ödemeye devam edeceksek maliyeti konusunu sürekli gündeme getirmeye de gerek yok.

SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün 2.yarı oyun açılınca iyi idi o kadar.kapanmış takıma karşı şansı yok .bu maçta ki iyi performansı sonrası 5 maç daha leş oynama hakkına sahip oldu nede olsa forma adaleti diye birşey yok.

Utanmadan yazıyorlar allaha şükür terim sizin gibilere hic prim vermiyor 🤫🤫🤫🤫🤫🤫
IMG_20190913_225256.webp

Gelmiş geçmiş en kotu 10 numara bu adam bir yararlı hareket yapıyor 10 tane olumsuz .Duran top kullanması komedi adamın şut çekmeye mecali yok free kick kullanacakmis arkadaşlar takım 10 kişi oynuyor farkında mısınız donk oynasın yerine daha çok asist gol yapar takım topu çıkarır en azından defanstan ...git ulan bu takımdan gol atsan sevinemeyecegim o kadar gıcık oldum sana

Macta 2 3 tane net pozisyonun dogrudan aktörü olan falcao ve belhanda dan başka hiç bi oyuncu görmedim. Falcao ya mutis pas attı. Son 2 ortası haricinde mükemmel duran toplar kullandı. Son 15 dk haricinde takımın aldığı top başına en az top kaybı yapan oyuncularindandi.

Takımın oynadığı rezil futbola seviye attırmamasi yada kötü ve özensiz şutlarına laf edilebilir. Ama net bi sekilde babel ve feguliden iyi oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt