#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Behanda klasikleşen performansı ile mest etti. Ama koşuyor he büyük iş

ben sana futbolcu derken iki üç kez düşünüyorum, sana 10 numarayı verenin.....

Daha önce böyle bir konu açtım ama başlık revize edilmişti, artık revize edilecek bir tarafı yok, resmen terör saçıyor sahada.

Geçen sezondan beri orta alan kurgusu değişmeli diye bas bas bağırıyoruz. İlk değişmesi gereken bu kekoydu ama banko 11'de hala. Oynanan kepaze oyunun 1 numaralı sorumlusu, adeta bir çıban başı. Bundan medet uman ne hocadan ne ekibinden hayır gelir.

Bıktım artık bu heriften saçma sapan pasları,kaleye tehdit bile oluşturmayan şut girişimleri,ayağına dolaşıp düştüğü pozisyonlar

Bu adamın oynadığı takimin iyi top oynama ihtimali yok. Çevresindeki herkes değişiyor ama bu herif ve kotu futbol sabit kalıyorsa sorun ortadadır. Bu kadar yavaş düşünmesine ve uygulamasina ragmen gene de yanlis tercihlerde bulunabilen baska bir topcu daha var midir acaba.

Forumdaki fanboylarina sesleniyorum, kardesim vazgecin bu olaydan. Gözünüzü acin artik, bu adam sistematik olarak siciyor. Fundamental sorunlari var.

Bosu bosuna kalpler kirildi, gerginlikler oldu forumda. Galatasaray mi önemli sizin icin, yoksa bu Fasli Baris Özbek mi? Vazgecin artik Belhanda avukatligindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt