Kanat Oyuncularının Bireysel Katkılarından Olabilir mi?Tarik oynamadan kupa kaldirdi yukardaki arkadasin dedigi gibi bu adam bu kadar kotuyse ve bu kadar kritik bolgede oynamasina ragmen 2 senedir nasil sampiyon oluyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat Oyuncularının Bireysel Katkılarından Olabilir mi?Tarik oynamadan kupa kaldirdi yukardaki arkadasin dedigi gibi bu adam bu kadar kotuyse ve bu kadar kritik bolgede oynamasina ragmen 2 senedir nasil sampiyon oluyoruz.
Nzonzi de, Lemina da, Seri de bu yazdığım konuların %80'inde Belhanda'dan iyiler. Ömer bile çok daha yararlı Belhanda'dan.-o yazdıklarının hepsini yapacak adamı 30 yaşının altında 3-4 milyon vermeden getiremezsin(bonservis olayına girmiyorum zaten), herkes ister öyle tabi
-boldladığım 2sine katılmıyorum. heleki bu takımda pres anlamında fegh ölü babel ölü falcaodan da hayvani presi kimse istemez yorulmaması adına
bu adam tek kalıyor ileri hücum hattında, pres oyunu en az 3 kişiyle veya takım halinde yapılıyor, yoksa yorulmaktan başka bi boka yaramıyor açıkçası
ki dünkü maçta tek başına pres yaptığı ve benim gördüğüm en az 4-5 pozisyonu var
-ikili mücadelelerde şu takımda nzonziden sonra en iyi adamdır iddia ediyorum.(stoperleri saymıyorum tabi)
Bir oyuncuya ragmen de sampiyon olursun. Gecen sezon bunu sinan, eren , diagne icin de dedik meselaTarik oynamadan kupa kaldirdi yukardaki arkadasin dedigi gibi bu adam bu kadar kotuyse ve bu kadar kritik bolgede oynamasina ragmen 2 senedir nasil sampiyon oluyoruz.
Evet olabilir cunku kanat oyunculari ile cok iyi anlasan bi 10 numara gene ayni kapiya cikiyor iste .Belhanda ile oynayan kanatlar cosuyor Gary Onyekuru orneklerKanat Oyuncularının Bireysel Katkılarından Olabilir mi?
1 kere olursun 2 kere olursun biz 3.de olacagiz Belhanda ileBir oyuncuya ragmen de sampiyon olursun. Gecen sezon bunu sinan, eren , diagne icin de dedik mesela
Renktaş böyle bir oyuncu Türkiye'ye hiç gelmedi dünyada da bir kaç tane ancak. Melo bu saydığın özelliklere yaklaşan bir oyuncuydu sadece o da 2000 sonrası izlediğim uzak ara en iyi orta sahaydı.Benim Galatasaray'da oynayan bir orta saha oyuncusundan standart beklentilerim:
* Topu olumlu kullanması (Belhanda'nını top olumlu kullanma oranı 60% civarındadır)
* Çok nadiren top kaybı yapması (Belhanda en çok top kaybı yapan oyuncumuz)
* İkili mücadelelerde en az %70 başarı (Belhanda'da bu rakam %50 dolaylarında)
* Temposunun en az 7/10 (Belhanda 7/10)
* Pas becerisinin en az 8/10 olması (Belhanda 6/10)
* Top kontrolünün 9/10 olması (Belhanda 5/10)
* Şut becerisinin en az 7/10 olması (Belhanda 4/10)
* Pres yapması
Bonus beklentilerim:
* Duran topları iyi kullanması (Belhanda ???)
* Hava toplarında iyi olması (Belhanda ???)
* Uygun bir maaş alması (Belhanda astronomik bir maaş alıyor)
* Genç olması (Belhanda yaşlı)
Belhanda Kaç tane Ara Pası Atmış Gol Attırmış Kanatlara Ben Hatırlamıyorum Hatırladığın VARSA Yazabilirsen Sevinirim.Evet olabilir cunku kanat oyunculari ile cok iyi anlasan bi 10 numara gene ayni kapiya cikiyor iste .Belhanda ile oynayan kanatlar cosuyor Gary Onyekuru ornekler
nzonzi haricinde hazır 1 tane adam yok. ömer sürpriz yumurta biraz, beklenti olmadığından dinamik de oynayınca göze hoş geliyor.Nzonzi de, Lemina da, Seri de bu yazdığım konuların %80'inde Belhanda'dan iyiler. Ömer bile çok daha yararlı Belhanda'dan.
Diger 10 oyuncun iyise bir oyuncunun kotu performansi pek goze batmaz diyecem de bunda batiyor.1 kere olursun 2 kere olursun biz 3.de olacagiz Belhanda ile
Renktaş böyle bir oyuncu Türkiye'ye hiç gelmedi dünyada da bir kaç tane ancak. Melo bu saydığın özelliklere yaklaşan bir oyuncuydu sadece o da 2000 sonrası izlediğim uzak ara en iyi orta sahaydı.
Maliyetine göre performansının yetersiz olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz zaten ama o kazık bir kere girdi çıkmayacak. Belhanda dün kötü takımda ortalamanın üzerine çıktı bence. Ben de isterim daha iyisi daha ucuza oynasın ama elimizde bu var bu kadar yerin dibine gömmesek mi?
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim Galatasaray formasıyla sahada olan her oyuncudan beklentim var. Ömer orta sahada sırıtmadı henüz. Basit top kaybı yapmıyor, hem hücumda hem savunmada tempo yapıyor, driplingleri bile daha iyi. Lemina ve Seri hazır değil ama Belhanda'dan bu halleriyle bile kötü değiller.nzonzi haricinde hazır 1 tane adam yok. ömer sürpriz yumurta biraz, beklenti olmadığından dinamik de oynayınca göze hoş geliyor.
seri konusu soru işareti, ben çok daha iyi bekliyordum.
Kanatlar ile iyi anlasabilmesi icin asistler mi yapmasi lazim?Belhanda Kaç tane Ara Pası Atmış Gol Attırmış Kanatlara Ben Hatırlamıyorum Hatırladığın VARSA Yazabilirsen Sevinirim.
akpye oy atıyon demeGordugumuzu yorumluyoruz Sen hayatinda cok mu futbol oynadin oynadiysan neden Prof. Olamadin demekki sende de bi eksiklik var .Belhandanin yararli bi oyuncu oldugunu gormek icin futbolu bilmekte gerekmiyor.
EvetKanaar ile iyi anlasabilmesi icin asist veya asistler mi yapmasi lazim?