#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düsünsene su an Mustafa Cengizin Nihat Özdemir ile bulusup, "siz cok haklisiniz, bizde hocanin bu tavirlarindan cok memnun degiliz", dedigine.
Aynen hiç bir farkı yok aslında, ama aktörlerden biri terim olunca işin rengi değişiyor. Bunu daha iyi şöyle örnekleyebiliriz. Aynı terim kafasında isyankar, boyun eğmeyen, biat etmeyen bir baskanimiz olsa(mesela aysal boyleydi)ve terimden baska bir tdmiz olsa ve bu td onceleri baskana ayak uydurup ardindan nihat, tff kulupler birliginin yalakaligini yapsa o adam nasil bir reaksiyonla karsilasirdi camia icerisinde?

Serinin bugün 14 top kaybı vardı ne oynadı bana soylermisiniz feghouliye saldığı top harici ne yaptı hiç bişey evet belhanda olsaydı sinir ederdi top kaptırırmıydi evet ama işin hücum yönünde daha rahat hareket ederdik falcaoyu daha çok topla buluşturduk daha çok atak yapardık mesela rakip yüklendiğinde topu aldığımız her topta kaleye geri döne döne yavaş ve durağan oynadık evet deplasmanda yapmamız gereken bi futbol anlayışı belkide ama en azından kaptığımız toplarda hızlı hücuma çıkmamız gereken yerlerde çok ağır hareket ettik hep
Seri kötü okey ama belhanda daha kötü. Cok net bir sekilde bu adam iyi bir topcu degil, takima faydasindan cok zarari var. Dediklerin de yasanmazdi

Aynen hiç bir farkı yok aslında, ama aktörlerden biri terim olunca işin rengi değişiyor. Bunu daha iyi şöyle örnekleyebiliriz. Aynı terim kafasında isyankar, boyun eğmeyen, biat etmeyen bir baskanimiz olsa(mesela aysal boyleydi)ve terimden baska bir tdmiz olsa ve bu td onceleri baskana ayak uydurup ardindan nihat, tff kulupler birliginin yalakaligini yapsa o adam nasil bir reaksiyonla karsilasirdi camia icerisinde?

Sen olayi yanlis anladin... Fatih Terim o cezayi yedikten sonra, Fatih Terim icin kayisin koptugu yerlerden bir tanesi, Ünal Aysal´in gidip Demirören´den Terim´den dolayi özür dilemesidir. Zamaninda Melo icinde sokak köpegi ifadesini kullanmisti. O vakitten sonra ortada daha mücadele mi kalmis.

Serinin bugün 14 top kaybı vardı ne oynadı bana soylermisiniz feghouliye saldığı top harici ne yaptı hiç bişey evet belhanda olsaydı sinir ederdi top kaptırırmıydi evet ama işin hücum yönünde daha rahat hareket ederdik falcaoyu daha çok topla buluşturduk daha çok atak yapardık mesela rakip yüklendiğinde topu aldığımız her topta kaleye geri döne döne yavaş ve durağan oynadık evet deplasmanda yapmamız gereken bi futbol anlayışı belkide ama en azından kaptığımız toplarda hızlı hücuma çıkmamız gereken yerlerde çok ağır hareket ettik hep

Handa'nın yıllardır yaptığının yanında Seri'nin 1 maçta yaptığından ne olacak.

Haksız mıyım ama? Ben hocayı bazı konularda eleştiriyorum zaten daha bugün rotasyon tarzını eleştirdim yeni malatya maçı konusunda. Bu postta da abartacak bir şey yok. Aydın dönüp dolaşıp bu postu getiriyor da bir şey yok bunda. Prandelli postuma beğeni attı temin o daha facia mesela. Neyse bir süre muhatap olmayacağım Aydın'la beni hayal kırıklığına uğrattı. Ergenlere uyup Kral'a sallaması yakışmadı.

Sen olayi yanlis anladin... Fatih Terim o cezayi yedikten sonra, Fatih Terim icin kayisin koptugu yerlerden bir tanesi, Ünal Aysal´in gidip Demirören´den Terim´den dolayi özür dilemesidir. Zamaninda Melo icinde sokak köpegi ifadesini kullanmisti. O vakitten sonra ortada daha mücadele mi kalmis.
Onlar iddia olarak cikmisti. Basketbolda takima final oynatmayan adamin bunu yapacagini sanmiyorum. Sokak kopegi ifadesini de kullanan volkandi.

Onlar iddia olarak cikmisti. Basketbolda takima final oynatmayan adamin bunu yapacagini sanmiyorum. Sokak kopegi ifadesini de kullanan volkandi.

Pardon, sokak cocugu dedi. Ozamanlar uyardigini felan söyledi, ve demirörene cektigi harekete anlam veremedigini söylemisti. Genel tavri zaten bu, Ünal Aysal sevmedigi insanlar hakkinda direk konusamaz, kinayeli laflar eder. Olaylarda dogru zaten... Hocanin aysala pozu verme sebebi de o. Sen benim arkamdan kimler ile is ceviriyorsun dedi.

Pardon, sokak cocugu dedi. Ozamanlar uyardigini felan söyledi, ve demirörene cektigi harekete anlam veremedigini söylemisti. Genel tavri zaten bu, Ünal Aysal sevmedigi insanlar hakkinda direk konusamaz, kinayeli laflar eder. Olaylarda dogru zaten... Hocanin aysala pozu verme sebebi de o. Sen benim arkamdan kimler ile is ceviriyorsun dedi.

Yahu kimse aysal savunmuyor zaten. Terimin yaptigi yanlisti, o donem elestiriyi haketti diyoruz bitti. Ama aysal da yanlisti diye savunuyorsun. Aysal da dogru degil Terim de degil. Terim o donem yaptiklariyla tepkiyi sonuna kadar haketti.

Neden hak etsin. Kulübü sabote etmis bir Baskan var ortada. Fatih Terim´i gönderip, Galatasaray´in cöküsünün zeminini hazirladi, sonra 1-2 sene doldurmadan kendisi kacip gitti takimin zor aninda. Su an bunu Mustafa Cengiz´in yaptigini bir düsünelim. Siyasetin bilakis bunu yapmasi icin kulübe soktugu iddia edilir.

Fenerbahce´ye gulüp, bizde baskana felan itaat yok diyenler, yüzünde biraz estetik, cebinde milyonlar olan adama iki dakikada kanip, kulüp tarihininde Galatasara yile özdelesmis bir isimi, ve en basarili hocasini harcamistir.

Fatih Terim su an nerede ? Galtasaray´in basinda.

Diygeri yat yakip, sigortadan parayi kopariyor.
Su an ki konumlarina gore mi yargilayacagiz gecmislerini?

Adem buyuk aysalin teknesinde mehtapli bir gece gecirdigini ciddi ciddi dusunmekteyim.

Geceleri gelip benzer postlardan atmasi buna dalalet

———-
Golcao!!

Ne konusuyonuz la siz??

Ayrica belirtmek isterim ki lemina bu zurnadan formayi cok rahat alir

- Zor anda kactigi iddia edildi (Cok zor anda geldigi gibi, cok zor anlara ekonomik ve tablo anlaminda düsmemize ragmen gitmedi)
- para yokken gelmez denildi (2 senedir transfer yapamayan, en iyi oyuncularini gönderen takimin basinda)

Ve bunun ile birlikte, adamin arkasindan ne sallandiysa, hepsini yedirdi.

Fatih Terim zorla gönderildi kulüpten. Hemde kulüp ile ne manevi bir bag olan, ne de faydasi olan bir adam tarafindan. Taraftarin bunu aslinda öngörüp, o dönem Aysali indirmesi gerekiyordu, ki Galatasaray düstügü o bosluga düsmesin. Keramati Ünal Aysal´da görenler, basit tabir ile yanildilar.

Haksiz dahi olsa (ki degil), Galatasaray´in menfaatleri Terim´in ve Galatasaray´in geleceginin yaninda durmayi buyuruyor...

Sonrasinda Fatih Terim´in Milli takimda kalmasini elestirebilirsin, ki adami orada bizzat Tayyip Erdogan istedi. Ünal Aysal zerre kadar Terim´in kalmasini isteseydi, bastan teklifi ret edebilirdi. Ayni fikonun ilk yaptigi gibi... Ama Aysal´inprede arkasinda demirören ile konustuklarini gectim, Terim ile yönetimde iyi olan kimse gönderdi. Apoyu gönderdi, ali dürüstü gönderdi. Terim´i istemeyenler alindi yönetime.
Kardesim yaninda durulmasi gerektigini biz de dedik zaten. Butun bu yazdiklarin terimin 6 aydaki donusunu hakli mi kiliyor sadece bunu de daha fazla bahane sunmadan. Terim o donem hakli miydi?

Aslinda konuyu temizleseniz güzel olur, delinin biri kuyuya tas atti herkes pesinden gitti konu civik civik oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt