#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abiciğim bir porto maçına neden bakıyoruz onu anlamadım bu takım ligde deplasmanda kime karşı düzgün futbol oynamış ki 2 yıldır ?belhanda var veya yok deplasman özürlüsü bir takımdık bu yıl iç saha özürlüsü de olduk çok şükür.. Şu anki formsuzluğu bireysel hiçbir oyuncuya bağlayamayız takım komple vasat(nzonzi-muslera hariç) belhanda da gayet vasattı oynadığı maçlarda.. İyi oynadı da biz kötü mü dedik geçen sene birkaç maç arka arkaya çakı gibiydi(ts-erzurum maçlarının olduğu periyot) biz de hakkını verdik..

Fatih Terim: "Nzonzi, Lemina, Seri bizim için önemli ama Belhanda bizim için bambaşka bir şey"

DzEgLUkXQAIzGsS.webp

laflara bak
ne diyosun gulben amma drama yaptin
70 msj atmisin belhandasporculari ikna edemiyoruz demisin buraya 70 msj sadece macin ilk 15 dksinda atiliyor garip geldi bu kadar az msj atmis birinin bunu demesi ki meger tweeterdan bahsediyomussun sadece bu duruma sasirdigimi belirttim bi suru hakaret laf maf etmissin durduk yere bu laflari burnundan sokup bi tarafindan cikarirdim da ugrasamam simdi coluk cocukla.
Uza diyen adam coluk cocuk diyor. Aga bilmiyorum yasini da genel olarak 16 dan ileri gidememissin gibi. "Evladım" diyorsun, "bozuk tiplerden" diyorsun, "uza" diyorsun ben haddini bil, buyu de gel diyince hakaret mi oluyor? Ayrica twitteri kastetmiyorum. Hayati sadece internet forum sosyal medyalardan ibaret saniyorsun ama oyle degil. Tribunde, cevrende, okulda, işte, twitterda, instagramda her yerde var degil mi Galatasarayli ve Galatasaray hakkinda fikirleri olan insanlar?

Uza diyen adam coluk cocuk diyor. Aga bilmiyorum yasini da genel olarak 16 dan ileri gidememissin gibi. "Evladım" diyorsun, "bozuk tiplerden" diyorsun, "uza" diyorsun ben haddini bil, buyu de gel diyince hakaret mi oluyor? Ayrica twitteri kastetmiyorum. Hayati sadece internet forum sosyal medyalardan ibaret saniyorsun ama oyle degil. Tribunde, cevrende, okulda, işte, twitterda, instagramda her yerde var degil mi Galatasarayli ve Galatasaray hakkinda fikirleri olan insanlar?

Attigin msji okudum

Evladini yesinler. Yazı şekline ve tipine bakıyorum da asıl senin yaş kaç aga abinin hesabı falan mı uza falan da diyorsun 16+ nin yazacagi sekil degil bu. Ayrıca sen misin aga buranin zaptiyesi hayirdir nerden gelmis olursam olayım sana batan ne durduk yere gelip satasiyorsun. Haddini bil, insan ol, büyü de gel.
16+ dedigine gore max 18sin o yüzden zaptiye cund'a katılıyorum 🤭

21 yaşında olup millete yaş üzerinden laf etmek nedir ya, te allam.
Bana yaş muhabbetini ilk o yaptı ben laf atmadim. Bana kac yasindasin ve "evladim" gibi cumleler kullaninca (ki bence ceza sebebi olmali) ben de yazi seklinden asil kendisinin kucuk olabilecegini soyledim. Yaş üzerinden laf atan o idi. Zaten normal bir sey yazmisken durduk yerde alintilayip satasan da oydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt