- 31 Ocak 2019
- 190
- 80
- 223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'nın klasik bir 10 numara olmadığının zaten belli ancak pozisyonu ofansif ortasahadır ki kendisini forvet arkasına atıp çoğu zaman ortasaha ikilisinin önünde forvet arkası 10 numara pozisyonunda da oynuyor..Peki Belhanda ben 10 numarayım değilim 8 numarayım diyorda ofansif ortasahada olması gereken özellikler nelerdir ?
1) Şut var mı ? -- Etkili çekilmiş 1 şut örneği gösteremezsin ki hatırladığım Kayserispor maçında kaleciyle karşı karşıya rezil bir şutu vardı..Bu bile kendisinin futbolcu olmadığının kanıtıdır.. Yok şut çekmeyi bildiğini gösteren bir kanıtın varsa göster...Defalarca söyledim hala bir kanıt gösteren yok ama zehiri saçıyormuş nasıl oluyorsa o işToplamda sezonda 4 gol atmış bir süper 8 numaradan bahsediyoruz ki kendi ben 8 numarayım diyor..
2) Asist var mı ?--- Senin tabirinle öldürücü paslar atan süper yeteneğin geçen sene süper ligde toplam yaptığı asist sayısı 6..Bana iyi ki Başakşehir maçını örnek gösteriyorsun ki farkındaysan o maç iyi oynasa bile biz senede 10 tane büyük maç oynuyoruz sadece ligde ve geldiğinden beri 4 büyüklere karşı golü veya hatırlayabildiğim kadarıyla asisti de yok.. Belki hafızam zayıftır belki varsa göster hadi ?.. Kalkar 1 tane örnek gösterirsin belki oranlarız kaç büyük maçın kaçında ne yapabilmiş... Bence hiç zahmete girme
3)İkili mücadelelerde gayet iyi sert bir oyuncu kabul+ orta açma yeteneği iyi denilebilir ama genel olarak ofansif olarak yerlerde..Ben demiyorum bunu istatistik söylüyor..
Belhanda sayesinde orta sahaya direncini diriyse neden geçen sene 18 deplasman maçının yarısını kaybettin.. Unutma ki hangi sezonda deplasman olarak en iyi performansı göstermişsen o sezon en etkili olduğunki bu yüzden ben 2010-2011 sezonundaki 4-4-2'li düzeni istiyorum..
Not : Son şampiyonluğu ileride Onyekuru-Feghouli arkada Marcao-Luyindama-Muslera getirdi..Belhanda son Başakşehir maçı hariç hiçbir kritik maçta kiliti açamamış veya asisti yapamış..Onun yapması gereken bütün işi Feghouli yapmıştır..
Neymiş Fener maçında keşke oynasaymış..İnşallah oynamazda Falcao-Andone Baros-Elmander etkisi gösterip 2011 sezonunda olduğu gibi Fener'in içinden geçer...Yoksa bu sezon 4-3-3 ile veya Belhanda'nın oynadığı sistemle hiç ümidim yok..
Te allahim yarabbim bir de bu belhandasporlular var.Haftaya maskeyi tak gel kurtar bizi, bu böyle olmayacak!
Bu takimin kurtuluşu bu adamın elinde ister begen ister begenme. Sahada olması yeterTe allahim yarabbim bir de bu belhandasporlular var.
Problem bitirmedeydi. 10 tane kacirdik bu cöplük durum yoktu
Belhandanin önünde teknik ve yaratıcı biri olsun takim şov yapar. Üçü de benzer adam olunca bi yerde kitleniyoruz bu mac ozelinde konusmuyorum babel etti icine macinLeminayı görünce Belhanda Xavi kalıyor onun yanında. Ama şu Seri ve Nzonzi yanında bi tane daha adam akıllı ortasahamız olsa 3 ü her maçı alırdı rahat rahat
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyin kurtulusu ya? Bu habire golleri kaciriyordu. Bu mu kurtaracak? Seri nzonzi felan buna 10 degil 100 basar ve basiyorlar. Problem öndeki becereksizligimiz.Bu takimin kurtuluşu bu adamın elinde ister begen ister begenme. Sahada olması yeter
Belhandanın yerinde yaratıcı biri olması lazım daha önünde ne yaratıcı adam olacak Falcao mu yaratıcı olacak saçmalamayalım lütfen.Belhandanin önünde teknik ve yaratıcı biri olsun takim şov yapar. Üçü de benzer adam olunca bi yerde kitleniyoruz bu mac ozelinde konusmuyorum babel etti icine macin
Yav bi gol pozisyonuna giremiyo diyonuz bi golleri kaciriyo diyonuz hadi uzaktan vuruşla kacirsa, uzaktan da vuramiyo diyonuz.Neyin kurtulusu ya? Bu cöp habire golleri kaciriyordu. Bu mu kurtaracak? Seri nzonzi felan buna 10 degil 100 basar ve basiyorlar. Problem öndeki becereksizligimiz.
Artik tam seye bagladi belhandasporcularBelhandanın yerinde yaratıcı biri olması lazım daha önünde ne yaratıcı adam olacak Falcao mu yaratıcı olacak saçmalamayalım lütfen.
Savunmadakiler topu rakibe verip kac pozisyon yasatti kalemizde?allahım iyi ki yoktu
yoksa kaptırdığı toplardan 1 tane kesin yerdik
Belhandanin onunde kagit uzerinde falcao var amc oynamiyo belhanda bize amc icin teknik adam lazimBelhandanın yerinde yaratıcı biri olması lazım daha önünde ne yaratıcı adam olacak Falcao mu yaratıcı olacak saçmalamayalım lütfen.
bir şeyi savunmak için başka şeyleri örnek göstermeye gerek yokSavunmadakiler topu rakibe verip kac pozisyon yasatti kalemizde?
Eee yapamiyor iste hic birseyi. Iyi özetledinYav bi gol pozisyonuna giremiyo diyonuz bi golleri kaciriyo diyonuz hadi uzaktan vuruşla kacirsa, uzaktan da vuramiyo diyonuz.