Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
#inchAllah oynayacak abim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk.Emrenin hakkında gelecek yegane oyuncumuz aslanım benim
9.49 tarifi cok isabetli
Belhandayi ve hocayi koruman beni mutlu etti ReisKes lan
2 yildir izliyosun ve 2 yildir soyluyosun, diyosun ki adamin bu kadar gole yakin oynayip skora ve oyuna bu kadar az etki etmesi kabul edilemez. Dostum sen ne izliyosun acaba? Ne zaman gole yakın oynadı? Adam musleradan her mac top almaya geliyor bizim kale tarafindan mi bahsediyon? Adam dinamo dinamo tek bölgelik adam degil 60 metrelik alanda oynuyor yeri geliyor kenara da kayıyor ben de isterim her mac gol atsin ama bi kisi her şeyi yapamaz. Handa bizim en özel oyuncumuzBelhanda 2 yıldır oynuyor dün gelen Seri'nin Malatya maçında yaptığı gibi bir ceza sahası koşusu, gol vuruşu olmadı. Hakikatli 10 numara Kruse'nin şu Vedat'ın parlamasında aslan payına sahip olduğunu görmek gerek. Biz aldığımız santrafordan Aguero'luk beklerken Kruse Vedat'la sürekli ufak ufak duvar pasları yapıp ve doğru koşular yapıp hem kendi pozisyon sayısını arttırıyor, hem de Vedat'a boş alan ve fırsat bırakıyor. Bizim Belhanda'nın geldiği günden beri hangi santrafora direkt eli dokundu bilemiyorum. Ben 2 yıldır söylüyorum bu adamın yanlış yerde oynatıldığını ama adamın bu kadar gole yakın yerde oynayıp skora ve oyuna bu kadar az etki etmesi kabul edilemez. Ama adamın kabahati yok. En iyi ihtimal Fas milli takımındaki gibi ortalama üstü 8 olacabilecek adama kemiksiz 4 maaş verdik, dünyanın en iyi Müslüman kentine getirdik, sürekli de ŞL oynattık, ben de aptal değilsem Arap'ın çölüne gitmem bu saatten sonra. Büyük ihtimal kontratını bizde tamamlayıp biraz elinde olan, çokca olmayan şekilde takımın tavanını aşağı çekmeye devam edecektir.
Ben istiyorum, emreyi yerden yere çarpışını emrenin yerde çırpınışlarıni görmek istiyorum!Oynamasını istemiyorum fb maçında. Zira Emre vs gibi insanlar sürekli yüzü zarar görecek şekilde müdahale edeceklerdir
şu adama ısınamamıştım, senin yüzünden forum belhanda fan boyu olacak. üye olmadan takip ettiğim süre içinde de bu adamı savunan 1 tane kişi yoktu burada. mesaiye ne zaman başladın bilmiyorum ama tarikatına baya adam toplamışsın.2 yildir izliyosun ve 2 yildir soyluyosun, diyosun ki adamin bu kadar gole yakin oynayip skora ve oyuna bu kadar az etki etmesi kabul edilemez. Dostum sen ne izliyosun acaba? Ne zaman gole yakın oynadı? Adam musleradan her mac top almaya geliyor bizim kale tarafindan mi bahsediyon? Adam dinamo dinamo tek bölgelik adam degil 60 metrelik alanda oynuyor yeri geliyor kenara da kayıyor ben de isterim her mac gol atsin ama bi kisi her şeyi yapamaz. Handa bizim en özel oyuncumuz ♥
İlk senesinde zaten derbilerde fiyaskoyduk sonraki sene trabzona yasliyodu nasil hatırlamıyon. Kendisiyle kiyaslanan ljajic yerleri öperken takimi sürüklüyordu handa. Ayıp8 derbi
0 gol
0 asist
2 yildir izliyosun ve 2 yildir soyluyosun, diyosun ki adamin bu kadar gole yakin oynayip skora ve oyuna bu kadar az etki etmesi kabul edilemez. Dostum sen ne izliyosun acaba? Ne zaman gole yakın oynadı? Adam musleradan her mac top almaya geliyor bizim kale tarafindan mi bahsediyon? Adam dinamo dinamo tek bölgelik adam degil 60 metrelik alanda oynuyor yeri geliyor kenara da kayıyor ben de isterim her mac gol atsin ama bi kisi her şeyi yapamaz. Handa bizim en özel oyuncumuz ♥
2018de kayit oldum ama foruma hic alisamamistim ilk mesajlarimi görebilsem gösteririm ayni boyleydim ama ara ara yazardim, birkaç aydir aktif kullanıyorum forumu alıştım şimdi herkese keske eskiden gelseydim buraya diyorum ortamı çok seviyorum. Kartopu misali büyüyoruzşu adama ısınamamıştım, senin yüzünden forum belhanda fan boyu olacak. üye olmadan takip ettiğim süre içinde de bu adamı savunan 1 tane kişi yoktu burada. mesaiye ne zaman başladın bilmiyorum ama tarikatına baya adam toplamışsın.
belhanda da şeytan tüyü var sanırım garip bi adam
Adam 10 numara oynuyor yav. Hiçbir şey yapamıyorsa Seri kadar kendini ceza sahasına atıp gol atmaya uğraşsa belki 5 gol fazlası vardı şimdi. Sağdan soldan orta geliyor, atak gelişiyor, 10 numaramız yayın bile gerisinde bekliyor. Beşiktaşlı Dorukhan has 8 numara oynuyor, geçen yıl sırf ceza sahasına attığı koşuyla 3-5 gol attı oğlan. Fener'den dehlenmeden önce Ozan Tufan aynı şekilde. Ayrıca adam kendini 8 hissediyor olabilir de en nihayetinde 10 oynuyor. Kendi kendini ne kadar kaleden uzaklaştırmaya uğraşsa da normal dizilimde rakip kaleye en yakın 2. oyuncumuz oluyor maçlarda. Eyvallah şutu yok da hiç değilse şu saydığım adamlar kadar ceza sahasına koşu yapsa daha çok golü olurdu şimdiye. Oyunculara dokunuşumuz mudur nedir bilmiyorum ama ilk geldiği maç Kayseri miydi neydi, Gomis'le duvara girip nefis bir gol atmıştı hatırlarsan. Ondan sonra 2 senede aynı koşuyu attı mı bilemiyorum. Açıkcası Seri'yi görene kadar Belhanda'yı takımın alternatifsiz adamlarından sanıyordum ama şu an Zonzi-Ömer-Seri'yi bile Belhanda'ya tercih ederim. Tabii 4 milyonluk adam olunca Fatih Terim de olsan yanına oturtamıyorsun, oynatacak mecbur.
Takımı için savaşan topçuların hastasıyız!oynasın da bidaha kavga çıksın
5-6 maç ceza alsın topçular