Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haksiz miyim attigim postta peki?
HaklisinHaksiz miyim attigim postta peki?
Haksiz miyim attigim postta peki?
Seni severim kardeşim bilirsin lakin ümmet sevdalısı Sarper kardeşime şarap mı ikram ediyorsun ben mi yanlış anladım?Al ic biraz rahatlarsin.
![]()
Lig ile kupa maçini ayni kategoride değerlendirmenin içinde hafif gaflet var.
Onun dişinda elbette farkin bukadar büyük olmasi sakatliği bulunan diğer oyuncular ile de alakali.
Ancak çorbanin içinde saçi okadar çok şiddetli ariyorsun ki, çorbanin lezzetini alamiyorsun.
Galatasaray ile Belhanda'nin maç başi puan ortalamasi zaten baya iyi. Olmadiği maçlara bakmaya bile gerek yok aslinda.
Kupada 24 Erzincan maci olsa degerlendirmeye almam ama ilk maci 0-0 biten yari finaldeki Malatya deplasmani degerlendirmeye alinmalidir.
Ama Malatya uzerinden Belhanda'ya sallamak sacma tipki 16 mac uzerinden "Belhandasiz kazanamiyoruz yaaauuuuw" demek gibi.
Bahsedilen istatistikteki 16 macin 11'i deplasmanda.Boyle olursa tabii ki Belhandasiz puan ortalamasi dusuk cikar cunku bu takim 2 sezondur deplasmanda sorun yasiyor Belhanda olsa da olmasa da.
Iki ayri kupanin, kendine göre kurallari var. Akhisar ligin en kötüsü, ama kupada Aslan.
Bizim açimizdan ise deplasman maçlari ligde daha fazla gerilim demek oluyor, hele ki ikinci yarida.
Belhandasiz istatistik elbette yaniltici, o yüzden Belhanda ile oynadigmiiz maclar
Benim açimdan belirleyici.
Bu takim komple olduğunda zaten ligin üzerinde oynadi hep. Belhanda da bu komplenin önemli parçasi.
Akhisar bizi ligde de yendi gecen sene.