Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Bu şerefsizlere karşı da yanında durmayacak mısınız forma için hayatını ortaya koyan handamizin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şerefsizlere karşı da yanında durmayacak mısınız forma için hayatını ortaya koyan handamizin?
@İsmail Enver reis falcao konusunu şimdi bulamadım bura en tepedeydi zaten bura genel sohbet gibi buradan sorayım. falcao sencede biraz jonjonlara benzemiyormu?
özellik ile ortadan itibaren duygulandirdi
Aynen öyle. Eger ki ondeysek oyun icinde maskeyi kenara firlatip önüne geleni omuzla yere sermesi beni benden alır abiminnnderbide başlarsa üstüne oynayacak şerefsizler olacaktır, sakatlığını azdırmanın sezon açısından vehameti daha büyük olur.
yedekten; oyunun zora girerse 45-60 arası oyuna dahil olmalı. kazanıyorsak da 80de kudurtma amaçlı sahaya sürülmelidir.
avatarindaki gibi eski kulubune karsi jubilesini yapip devrenin kalaninda sakatim diye yatip yazin dunya kupasinda bir ceylan edasiyla sahada sekmesini mi yeglerdin ustat

abicim ruyalarin cikar mi demeye korkuyorumİçime doğanı yazayım, Belhanda-Falcao (2) golleriyle 3-0 kazanacağız. (Dün gece rüyamda gördüm)
tribunde bize buyuk destegi olacaktirEn kılıd oyuncumuz olacaktir