#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@İsmail Enver reis falcao konusunu şimdi bulamadım bura en tepedeydi zaten bura genel sohbet gibi buradan sorayım. falcao sencede biraz jonjonlara benzemiyormu?

@İsmail Enver reis falcao konusunu şimdi bulamadım bura en tepedeydi zaten bura genel sohbet gibi buradan sorayım. falcao sencede biraz jonjonlara benzemiyormu?
:) Evet memleket kokuyor cono aşiretinden bir adana yiğidi gibi ama kolombiya da çok farklı değil çıplak ayaklı kontr gerilla higuita yı da unutmadık :)

İçime doğanı yazayım, Belhanda-Falcao (2) golleriyle 3-0 kazanacağız. (Dün gece rüyamda gördüm)

Derbide golünü atıp taklasını atar mı dersin ?

bfeef14fturcellmetinoktayy.jpg

derbide başlarsa üstüne oynayacak şerefsizler olacaktır, sakatlığını azdırmanın sezon açısından vehameti daha büyük olur.
yedekten; oyunun zora girerse 45-60 arası oyuna dahil olmalı. kazanıyorsak da 80de kudurtma amaçlı sahaya sürülmelidir.

derbide başlarsa üstüne oynayacak şerefsizler olacaktır, sakatlığını azdırmanın sezon açısından vehameti daha büyük olur.
yedekten; oyunun zora girerse 45-60 arası oyuna dahil olmalı. kazanıyorsak da 80de kudurtma amaçlı sahaya sürülmelidir.
Aynen öyle. Eger ki ondeysek oyun icinde maskeyi kenara firlatip önüne geleni omuzla yere sermesi beni benden alır abiminnn

Oynarsa kırmızı kart görücek hissi var. Ki yaparda,gider Jailsona dirsek falan atar oynamaması en hayırlısı

EFe9emmWoAUgQYn

Günde sadece 4 saat uyku
4 bir yani hain dolu
yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden
hakkini ödeyemeyiz reis
yoruldun biliyoruz ama
bu dava sensiz olmaz reis

mumkunse sen yat guzel kardesim. sakin bu macta oynama aman diyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt