- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 kez iyi maci olsun niye demiyoruz?olsun 1 kezde kotu macı olsun dıyelım mı musap
1 kez ıyı macı vardır dıye dusunup onu dırek eledım1 kez iyi maci olsun niye demiyoruz?
1 kezden fafzla kötü maci var diye de eleyelim o nu1 kez ıyı macı vardır dıye dusunup onu dırek eledım
Seni bu takıma futbolcu diye alanın allah belasını versin.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deveden yarış hayvanı olmaz
Takım bu haldeyken ne mümkün?!..Ancak buna da şükür, tam iç saha derbi mağlubiyeti tadında bir maçı beraberlikle geride bırakmış olduk. Ümit kesmiş değilim ama çok da iyimser olamıyorum...keyıfler yerınde mı
Abi sisirdigim bi mesaj gösterene? Sneijderden daha iyi şut atiyo falan mi demisim mesela?
Sinirden elim ayağım titriyordu.10 demek istedim
Real maçında forma degisirlerForma numarasını James Rodriguez diyen elemana teslim edecek bir eleman.
2020....
. inşallah
Nzonzi Lemina James ne güzel olurForma numarasını James Rodriguez diyen elemana teslim edecek bir eleman.
2020....
. inşallah
oyun anlamında ne degisir
Lemina daha yüzde 60ta James zaten dünya çapı bir 10 numara bundan daha iyi bir ortasaha kuramazsın.oyun anlamında ne degisir
Su an o gelmiş olsaydi ona da %50de falan derdik emin ol.Lemina daha yüzde 60ta James zaten dünya çapı bir 10 numara bundan daha iyi bir ortasaha kuramazsın.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi